bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις 15/9: Δύο επιλογές από τα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο

Προγνωστικά Τένις 15/9: Δύο επιλογές από τα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο

Τα σημερινά προγνωστικά τένις (15/9) του Betmarket συνεχίζουν με το τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, παρά τον αποκλεισμό της Μαρίας Σάκκαρη.

Πραγματικά είναι απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε το σημείο μας για χθες. Η Σάκκαρη έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και στο over, όπως ακριβώς το θέλαμε στο τρίτο σετ, αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει την αναμέτρηση απέναντι στην Έμα Ναβάρο και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Σαν Ντιέγκο, δίνοντας μια άσχημη νότα στα προγνωστικά μας.

Ωστόσο μέσα στη χθεσινή στήλη είχατε διαβάσει πως όποιος ήθελε μπορούσε να πάει και στο απλό over για να μην μπλέξει με νικήτρια. Κάτι που εμείς δεν κάναμε και έτσι πάμε σήμερα με φρέσκα κουλούρια. Δε γίνεται να μην ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Κένιν απέναντι στη Ναβάρο, αυτόν τον ημιτελικό που θα θέλαμε να δούμε τη Σάκκαρη, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Η Ναβάρο αποτελεί μία τενίστρια που ρισκάρει όσο γίνεται περισσότερο. Στο δεύτερο σερβίς της Σάκκαρη μπήκε μέσα από τη βασική γραμμή και θύμισε Καρολίν Γκαρσία, για τους γνώστες. Οι επιστροφές της όχι μόνο φέρνουν winners αλλά βάζουν και πίεση στον αντίπαλο να ρισκάρει στο δεύτερο σερβίς, κάτι που συνέβη και με την Ελληνίδα, η οποία οδηγήθηκε σε διπλά λάθη.

Αυτός θα είναι και ο τρόπος της απέναντι στην Κένιν, που δεν είναι και η καλύτερη σέρβερ του τουρ. Εξ ου και η Ναβάρο θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της, απέναντι σε μία εντελώς διαφορετική αντίπαλο. Η Αμερικανίδα πρώην κάτοχος του Australian Open ψάχνει και αυτήν την επάνοδό της και αλήθεια κάνει σημαντικά βήματα το τελευταίο διάστημα. Όμως το περισσότερο αμυντικό της στιλ θα δώσει στη Ναβάρο δικαιώματα.

Top 3 Προσφορές

Η Κένιν θέλει να αυξήσει τον αριθμό των μεγάλων ράλι, ενώ η Ναβάρο να επιτεθεί όποτε βρει την ευκαιρία. Για εμένα που το βλέπω από έξω το παιχνίδι, μου φαίνεται να κρέμεται στην ισορροπία. Ένα σετ στον έλεγχο της Κένιν με λάθη από την απέναντι πλευρά και ένα άλλο με τη Ναβάρο να βρίσκει τους winners που ψάχνει στο γήπεδο.

Μοιραία αυτό το μπρα ντε φερ των δύο θα μας οδηγήσει στο over, το οποίο όμως παίζεται ψηλά στο 21.5 με απόδοση 1.75 από τη Stoiximan για τα σημερινά μας (15/9) προγνωστικά τένις. Από εκεί και πέρα, όπως καταλάβατε, το βλέπω εντελώς ισορροπημένο το ματς, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να διαλέξω νικήτρια. Εκεί έρχεται το ζήτημα της κούρασης, με τη Ναβάρο να αγωνίζεται ως τα ξημερώματα σε απαιτητικό τρίσετο απέναντι στη Σάκκαρη.

Αυτό θεωρώ πως στο φινάλε θα της δώσει τη… χαριστική βολή απέναντι στην πιο ξεκούραστη Κένιν. Γιατί η κούραση δεν έρχεται μόνο στα πόδια, αλλά και στο μυαλό, σε αναγκάζει να πάρεις λάθος επιλογές και με αυτόν τον τρόπο να φέρεις αβίαστα από τη ρακέτα σου. Για αυτόν τον λόγο η νίκη της Σοφία Κένιν στο 1.75 θα πονταριστεί στα σημερινά μας προγνωστικά τένις (15/9) που θα έχουν δύο μονές επιλογές.

Προγνωστικά Τένις 15/9 – Το παιχνίδι μου

Μονά

16/9 – 03:30 – Κένιν – Ναβάρο: 1 (1.75) 

16/9 – 03:30 – Κένιν – Ναβάρο: Over 21.5 games (1.75) 

ShareΔιαβαστε επισης