bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Κυριακής: Παρολί σε απόδοση 13!

Προγνωστικά Κυριακής: Παρολί σε απόδοση 13!

Καλημέρα,

Για δεύτερη σερί μέρα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μετά τα 3/4 της Παρασκευής και το ένα γκολ που δεν ήρθε για να πάμε ταμείο, το Σάββατο ένα γκολ στις καθυστερήσεις μας στέρησε τη χαρά. Η Ρουμανία και το Ισραήλ έκαναν το καθήκον τους και στο 60′ το σκορ ήταν ήδη 1-1 για να επαληθεύσει το G/G, ενώ την ίδια ώρα περιμέναμε ένα γκολ της Ελβετίας για το διπλό και Over 1,5, με το σκορ στο 0-1. Το Κόσοβο ισοφάρισε με τους Ελβετούς να παίρνουν προβάδισμα στο 79′, αλλά ο Μουρίκι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 90+4 μας έστειλε κουβά. Συνεχίζουμε με ακόμη ένα παρολί την Κυριακή.

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ…

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, το Καζακστάν υποδέχεται τη Βόρειο Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία έξι επίσημα ματς τους, μετρούν 5 ήττες (η μία εντός από τον Καζακστάν) και η μοναδική ομάδα που κέρδισαν είναι το Σαν Μαρίνο! Οι Καζάκοι από την πλευρά τους, μέχρι το ματς με την Φιλανδία είχαν θετικό σερί και έδειχναν ικανοί για να διεκδικήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Την Πέμπτη υστέρησαν και έχασαν 1-0, αλλά οι αποδόσεις με τις οποίες προσφέρονται(1: 2.87 στην Stoiximan) είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, έχοντας υπόψη α) το μακρινό ταξίδι των φιλοξενουμένων και β) ότι το Καζακστάν δεν έχει δύο σερί ήττες εντός από το 2021!

ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ…

Το μομέντουμ που δημιούργησε με 4 σερί νίκες θέλει να εκμεταλλευτεί η Φινλανδία που υποδέχεται τους έταιρους Σκανδιναβούς του ομίλου. Την Πέμπτη ήταν καλύτερη, κερδίζοντας εκτός το Καζακστάν (0-1) και πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι, αν δεν χάσουν το ματς, και επιβεβαιωθεί το 1Χ, που πληρώνει 2,30 στην Betonalfa, θα γίνουν φαβορί για την πρόκριση είτε ως πρώτοι, είτε ως δεύτεροι. Η Φινλανδία, σε επίσημο αγώνα έχει να χάσει εντός έδρας από το 2021, όταν γνώρισε την ήττα από τους τότε παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους. Η δε Δανία, προέρχεται από νίκη, αν και αυτή ήρθε κόντρα στο Σαν Μαρίνο, όμως στις δύο εξόδους της για τον όμιλο, γνώρισε την ήττα τόσο στο Καζακστάν όσο και στη Σλοβενία!

ΟΡΑΝΙΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

Βλέποντας το ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία, πέρα από την κατάθλιψη για την εικόνα της Ελλάδας, διέκρινες ξεκάθαρα ότι αυτή οι « Οράνιε», με αντιπάλους ομάδες σαν την Ελλάδα και την Ιρλανδία, δεν θα αντιμετωπίσουν σοβαρά θέματα. Ειδικά κόντρα σε αυτή της Ιρλανδίας που δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα ακόμα και με μεσαίου βεληνεκούς ομάδες, όχι μόνο έχει την ικανότητα και δυνατότητα να κερδίσει, αλλά και να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Επομένως πάμε με το διπλό και over 1,5 με 2,21 στην Meridianbet!

Θα πάμε ξανά για το παρολί που προσφέρεται σε απόδοση 13,08 στην Parimatch

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Παρολί:

10/9 – ΠΕΠ – 16:00 – Καζακστάν – Β.Ιρλανδία : 1 σε απόδοση 2.87 στην Stoiximan

10/9 – ΠΕΠ – 19:00 – Φινλανδία – Δανία: 1Χ σε απόδοση 2.30 στην Betonalfa

10/9 – ΠΕΠ – 21:45 –Iρλανδία – Ολλανδία: 2+Over1.5 σε απόδοση 2.21 στην Meridianbet

Παρολί με 10 μονάδες σε απόδοση 13,08 στην Parimatch

Πανίκος

Πανίκος

LLWLLWWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+49.25102039.253.67114.48%

Καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, έκανε επάγγελμα το ποδόσφαιρο και το στοίχημα. Χαλαρώνει στις παραλίες της Αγίας Νάπας, αλλά αποφεύγει να παίζει με κουβα-δάκια. Παίζει μπάλα στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και στα... αλώνια της Β' Κύπρου.

Share Διαβαστε επισης