bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Τα προγνωστικά το αγώνα

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Τα προγνωστικά το αγώνα

Την 5η της αναμέτρηση για τα προκριματικά του EURO 2024 δίνει η Ελλάδα, η οποία υποδέχεται το Γιβραλτάρ και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Εφόσον η Γαλλία έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο κι έτσι το ένα εισιτήριο για την τελική φάση, μόλις ένα ακόμη παραμένει διαθέσιμο. Ολλανδία και Ελλάδα θα δώσουν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο, με την πρώτη να έχει το πάνω χέρι, εφόσον επικράτησε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι (3-0)

Όπως βλέπουμε και στον βαθμολογικό πίνακα, η Ελλάδα ισοβαθμεί μεν με του Ολλανδούς, όμως έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Ενώ, όσον αφορά το Γιβραλτάρ, βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμούς και χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη στα προκριματικά.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ

Ελλάδα logo

Ελλάδα

  • ΙΝΗΝΝ
68%
20:45
Γιβραλτάρ

Γιβραλτάρ

  • ΗΗΗΗΗ
0%
Στατιστικά

Αγώνας1X2OU
Ελλάδα
Γιβραλτάρ
1.03-0.28%19.3362.67-10.94%1.23-3.03%4.09

Ανάλυση Ελλάδα

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια από την Ολλανδία (3-0), σε ένα παιχνίδι που το σκορ είχε διαμορφωθεί από το 39ο λεπτό. Σίγουρα οι απουσίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά η όλη παρουσία της Εθνικής ήταν κάτω του μετρίου, με τον Πογέτ να δέχεται έντονη κριτική.

Το πρώτο βήμα για να επανέλθει η Εθνική Ελλάδος, αναμένεται να γίνει σήμερα. Το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ είναι ιδανικό για μια ομάδα που θέλει την επιστροφή στις νίκες και τις θετικές εμφανίσεις, συνεπώς το τάιμινγκ είναι πολύ υπέρ των γηπεδούχων. Βέβαια, θα υπάρχουν αρκετές απουσίες, με τους Μάνταλο, Σιώπη, Τσιμίκα και Κουρμπέλη να είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίας είναι ο Μπάλντοκ.

Ανάλυση Γιβραλτάρ

Το Γιβραλτάρ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ούτε στα φιλικά, καθώς ηττήθηκε πριν λίγες μέρες από τη Μάλτα (1-0). Συνολικά η εικόνα του στα προκριματικά δεν είναι καθόλου καλή και μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όπου σε όλες δέχθηκε από τρία γκολ και σε καμία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Γενικότερα, πρόκειται για ένα σύνολο πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων, που δεν καταφέρνει καν να δημιουργήσει ευκαιρίες, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στα στατιστικά, διότι σε κανένα παιχνίδι του ομίλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 0.05 xGoals.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Προγνωστικά

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη κι έτσι τόσο ο άσος, όσο και το no goal, προσφέρονται σε πολύ χαμηλή απόδοση, οπότε σε αυτά δεν προκύπτει στοιχηματική αξία. Βέβαια, ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος βρίσκουμε στα στατιστικά και πιο συγκεκριμένα στα φάουλ.

Το Γιβραλτάρ είναι μια ομάδα που γενικότερα δεν κάνει πολλά φάουλ, μιας και με την Ιρλανδία είχε 5, με τη Γαλλία 4, με την Ολλανδία 5 και στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα επίσης 5. Συνεπώς, το γεγονός πως το line για το σημερινό παιχνίδι είναι στο 9.5, αμέσως μας κινεί το ενδιαφέρον. Οπότε, η επιλογή Γιβραλτάρ Under 9.5 φάουλ, σε απόδοση 1.91 από τη Stoiximan είναι η βασική μας επιλογή για τα προγνωστικά του Ελλάδα – Γιβραλτάρ.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει  και σε ένα fun bet. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όλες οι ήττες του Γιβραλτάρ ήρθαν με σκορ 3-0. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι είναι μια ομάδα που δεν απειλεί και το να κρατήσει η Ελλάδα την εστία της ανέπαφη είναι αρκετά πιθανό, υπάρχει λογική στο να ποντάρουμε σε ένα μικρό ξέσπασμα των γηπεδούχων και πιο συγκεκριμένα στο ακριβές σκορ 3-0, που προσφέρεται σε απόδοση 5.40, στη Stoiximan.

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
10/09, 21:45Ελλάδα – ΓιβραλτάρΓιβραλτάρ Under 9.5 φάουλ @1.91
10/09, 21:45Ελλάδα – ΓιβραλτάρAκριβές σκορ: 3-0 @5.40
Share Διαβαστε επισης