bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Κύπρος – Σκωτία

Προγνωστικά Κύπρος – Σκωτία

Τον 4ο αγώνα της για τα προκριματικά του EURO 2024 δίνει σήμερα η εθνική μας ομάδα. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει την Σκωτία στο «ΑΕΚ Αρένα» σε ένα ματς το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο στόχος της Κύπρου είναι μια καλή εμφάνιση που θα μπορέσει να δώσει τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα. Ακολουθούν ανάλυση και προγνωστικά από το Κύπρος – Σκωτία.

Προγνωστικά Κύπρος – Σκωτία

Κύπρος logo

Κύπρος

  • ΝΗΗΗΗ
24%
20:45
Σκωτία

Σκωτία

  • ΙΙΗΗΗ
23%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Κύπρος
Σκωτία
8.244.48-3.61%1.411.951.84-7.31%

Τρεις αγώνες έχει δώσει η Κύπρος για τα προκριματικά του EURO 2024 και μετράει ισάριθμες ήττες. Στους δύο εκτός έδρας αγώνες της, η Κύπρος ήταν εξαφανισμένη. Το πλάνο έγραφε αποκλειστικά άμυνα και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να περιορίζει κάπως τους αντιπάλους του ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλά δεν μπορεί να τους κερδίσει. Πρέπει να γίνει πολύ περισσότερη δουλειά στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Επίσης, είναι καλύτερα να αναθεωρηθεί το πλάνο καθώς αν πρόκειται να πετύχει κάτι αυτή η ομάδα, θα το κάνει με υψηλή πίεση και επιθετική λειτουργία.

Η Σκωτία κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε και έτσι είναι στην πρώτη θέση του ομίλου. Με μια ματιά στα στατιστικά της όμως βλέπουμε πως δικαιούτο μόνο δύο νίκες. Τα expected goals των αγώνων δείχνουν ότι άξιζε τη νίκη με την Κύπρο και την Ισπανία. Απόψε στο «ΑΕΚ Αρένα» θα προσπαθήσει να κάνει το 5 στα 5 και να βάλει πολύ γερές βάσεις για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στοιχηματικά μπορούμε να κοιτάξουμε μόνο ό,τι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα και τη νίκη της. Η Κύπρος δεν περιμένουμε να μας εκπλήξει, οπότε το σενάριο μάλλον θα είναι μαζική άμυνα. Οι Σκωτσέζοι θα ελέγξουν τον ρυθμό και θα έχουν τις φάσεις με στόχο να διασπάσουν το χαμηλό μπλοκ του Τιμούρ Κετσπάγια και να σκοράρουν. Επιλογή μας η νίκη της Σκωτίας σε συνδυασμό με το under3.5 σε απόδοση 1,85 στην Opapbet και μπορείτε να το συνδυάσετε με το DOUBLE UP Bonus κάθε Παρασκευή με 100% Bonus έως και 20€🔥 στην πρώτη κατάθεση της ημέρας για κάθε Παρασκευή.

DOUBLE UP Bonus Κάθε Παρασκευή!
DOUBLE UP Bonus Κάθε Παρασκευή!Πάρε το Freebet

Επιλογές Κύπρος – Σκωτία

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
08/09, 21:45Κύπρος – Σκωτία2&Under3.5 @1.85

Επιμέλεια κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης