bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Λιγκ 1 Σαββάτου με 2 επιλογές διπλασιασμού

Λιγκ 1 Σαββάτου με 2 επιλογές διπλασιασμού

Mετά το 2 στα 2 στις προτάσεις της Παρασκευής, αρκετές επιλογές βγάζει το Σάββατο η Γαλλική Λιγκ 1.  Καλύτερη επίθεση της Λιγκ 1 η Μονακό, υποδέχεται τη Λανς. Στη Βρετάνη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League Ρεν.

Μπρεστ logo

Μπρεστ

  • ΙΝΝΗΗ
54%
17:00
Ρεν

Ρεν

  • ΗΝΝΗΝ
58%
Στατιστικά

Nτερμπάκι της Βρετάνης, όχι με τρομερή αντιπαλότητα.

Η Μπρεστ έρχεται από καλή εμφάνιση, δίχως αποτέλεσμα όμως στην ήττα από τη Μαρσέιγ. Πρώτο ματς που δεν σκόραρε, το άξιζε όμως και με το παραπάνω. Είχαν προηγηθεί νίκες επί Λανς και Χάβρης.

Η Ρεν προβληματίζει, δεν κέρδισε τους 10 της Χάβρης μια εβδομάδα μετά τη μέτρια εμφάνιση στο Βορρά κόντρα στη Λανς. Αήττητη μεν στις τρεις αγωνιστικές, αλλά με δύο ισοπαλίες ήδη. Άλλο ένα καλοκαίρι πούλησε αρκετά και εμπιστεύεται τα ταλέντα της που έρχονται από πίσω. Ρόστερ νεανικό, με δυνατότητες αλλά απειρία και μια ανομοιογένεια στο ξεκίνημα.

Δύο στα τρία Over η Μπρεστ, που άξιζε το γκολ και στη Μαρσέιγ. Εβγαλε επτά τελικές στο τέρμα εκεί και οκτώ στο εντός με τη Λανς. Παρότι στα χαρτιά… δεν πείθει, η εικόνα στο γήπεδο δίνει τη δυνατότητα σε κάποιο να σκεφτεί τον άσο του 3.20.

Λογική επιλογή, με αυτά που έχουμε δει από τις δύο ομάδες, το Over 2,5 γκολ στο 1,72 αλλά και ποντάρισμα σε τελικές στην εστία. Στο 1.96 να δούμε Over 9,5 τελικές στην εστίααπό τη Fonbet.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, σημειώνω το 3.25 για 2+ τελικές στην εστία του Λουντοβίκ Μπλάας. Ηρθε το καλοκαίρι στη Ρεν, από τα μεγάλα ταλέντα του Γαλλικού ποδοσφαίρου και σε εξαιρετική κατάσταση.

Μονακό logo

Μονακό

  • ΝΗΙΝΗ
52%
21:00
Λανς

Λανς

  • ΝΗΝΝΗ
62%
Στατιστικά

Αήττητη με την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η νέα Μονακό του Χούτερ. Τέσσερα στην Κλερμόν, τρία στο Στρασβούργο και τρία στη Ναντ. Σε ένα πολύ περίεργο ματς, που έληξε 3-3 με τη Ναντ να κάνει όλες κι όλες τρεις τελικές και τη Μονακό να έχει 27! Αμυντικά δεν έχει δέσει ακόμη, επιθετικά είναι σούπερ και γίνεται ακόμη καλύτερη με τη μεταγραφή του παικταρά Μπαλογκούν.

Η περσινή 2η του πρωταθλήματος Λανς βολοδέρνει στις θέσεις υποβιβασμού, με ρεκόρ 0-1-2 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η φυγή του αρχηγού Φοφανά από τη μεσαία της γραμμή είναι κενό που δεν μπορεί για την ώρα να καλύψει, ενώ ο τραυματισμός του Σαμέντ (εξαιρετικά αμφίβολος) κάνει δυσκολότερα τα πράγματα. Επιθετικά ακόμη δεν έχει βρει τα γκολ του Οπεντά, αλλά είναι καλή προσθήκη ο Γουαχί που ήρθε την περασμένη εβδομάδα.

Καμία έκπληξη που το Over 2,5 πληρώνει μόλις 1.60 με τον τρόπο που αγωνίζεται η φετινή Μονακό. Για να βρει κάποιος αξία οφείλει να περιμένει ενδεκάδες. Αν δεν τα καταφέρει τελικά ο χαφ Σαμέντ στη Λανς, ο άσος της Μονακό στο 2.15 είναι επιλογή.

Η Λανς στο εκτός με την Παρί Σεν Ζερμέν είχε μαζέψει τρεις κίτρινες από το ημίχρονο κιόλας, ενώ και στα τρία φετινά έχει κάνει τουλάχιστον 15 φάουλ. Το Over 3,5 κίτρινες κάρτες του ματς στο 1.89 της Winmasters μπαίνει στο πινακάκι επιλογών. Στο 2.15 τα over 12,5 φάουλ της Λανς.

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
03/09, 18:00Μπρεστ-ΡενOver 9,5 τελικές στην εστία  @1.96
03/09, 22:00Μονακό-ΛανςOver 3,5 κίτρινες κάρτες@1.89
Share Διαβαστε επισης