bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (01/09/23): Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ και Λούτον – Γουέστ Χαμ

Προγνωστικά (01/09/23): Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ και Λούτον – Γουέστ Χαμ

Ανάλυση και προγνωστικά των αποψινών (01/09/23) αναμετρήσεων Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ και Λούτον – Γουέστ Χαμ από το Betmarket.

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων απόψε, με δράση τόσο στη Γερμανική Bundesliga (Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ) όσο και στην Αγγλική Premier League (Λούτον – Γουέστ Χαμ). Δείτε την ανάλυση των σημερινών αναμετρήσεων και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπορούσια Ντόρτμουντ logo

Μπορούσια Ντόρτμουντ

  • ΗΙΝΝΗ
49%
20:30
Χάιντενχάιμ

Χάιντενχάιμ

  • ΗΙΗΝΗ
29%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Μπορούσια Ντόρτμουντ
Χάιντενχάιμ
1.246.6810.49-9.19%1.35-5.32%3.17

Ανάλυση Ντόρτμουντ

Στην αρχή της σεζόν είπαμε πως οι Βεστφαλοί θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν άδειασαν ψυχολογικά μετά το περσινό στραπάτσο. Μέχρι στιγμής δείχνουν πως ο ψυχολόγος είναι αναγκαίος. Στην πρεμιέρα κέρδισαν στο 90′ την Κολωνία, ενώ κόντρα στη μέτρια Μπόχουμ δεν ήταν καν υποφερτοί και έμειναν στο 1-1, σε ένα ματς που και η ήττα θα ήταν δικαιολογημένη.

Ανάλυση Χαϊντενχάιμ

Αδίκησε τον εαυτό της η νεοφώτιστη ομάδα που κέρδιζε 2-0 μέχρι το 77’ την Χοφενχάιμ εντός έδρας, αλλά η απειρία του προπονητή και των παικτών, έφεραν την ήττα με 2-3 στο 90’. Εντούτοις, τόσο η εμφάνιση στο Βόλφσμπουργκ όσο και εντός έδρας δίνουν δικαίωμα στην ομάδα να ελπίζει σε θετικότερη συνέχεια αν παραμείνει ο ενθουσιασμός στο συνολο.

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Χάιντενχαϊμ

Ανάξια εμπιστοσύνης η Ντόρτμουντ στα πρώτα ματς της χρονιάς και χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επανέλθει στα περσινά επίπεδα. Από την πλευρά της η Χαϊντενχάιμ δείχνει σοβαρή ομάδα, αλλά έχει ελλειψη ποιότητας και εμπειρίας. Οι δε απόδόσεις τόσο του άσου όσο και του g/g ή ακόμα και του οver 2.5 μόνο γέλιο προκαλούν, παρότι στα 3 από τα 4 ματς που συμμετείχαν οι δυο ομάδες τελείωσαν under 2.5. Το στοίχημα είναι αγορά αποδόσεων και ως εκ τούτου το μόνο αξιόλογο για να βάλουμε τα λεφτά μας είναι το NG + Under 4.5 σε απόδοση 2,40 στην Winmasters με freebet αξίας 5€ κάθε Παρασκευή!

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
01/09, 21:30Ντόρτμουντ – ΧάιντενχαϊμNG + Under 4.5 @ 2.40

Προγνωστικά Λούτον – Γουέστ Χαμ (01/09/23)

Λούτον logo

Λούτον

  • ΗΗΝΗΙ
28%
21:00
Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Λούτον
Γουέστ Χαμ
4.293.791.83-4.54%1.92-10.13%1.90

Ανάλυση Λούτον

Η Λούτον σε δύο αγωνιστικές στην Premier League μετρά ισάριθμες ήττες και μάλιστα με τέρματα 7-1. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Τσέλσι σε ένα ματς που δέχτηκε πάρα πολλές ευκαιρίες στα καρέ της (19 τελικές, οι 8 στην εστία). Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ ξεπέρασε το εμπόδιο της μικρούλας Τζίλιγχαμ (3-2) και τσέκαρε εισιτήριο για τους 32 της διοργάνωσης. Στα μεταγραφικά έχει κάνει κινήσεις, όμως παραμένει το πιο αδύναμο ρόστερ της κατηγορίας.

Ανάλυση Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς τρέχει αήττητο σερί 2-1-0, ενώ έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε καλούς αντιπάλους (Μπράιτον, Τσέλσι). Στο πιο πρόσφατο δείγμα της επικράτησε με 3-1 της Μπράιτον εκτός έδρας, σε ένα ματς που έκλεισε τους χώρους και… χτύπησε μέσω των κόντρα-επιθέσεων. Εξαιρετική εμφάνιση γενικότερα, με τα XGoals της να φτάνουν το 2,40. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, πως ο Γουόρντ Πράους (τον απέκτησε πρόσφατα) έχει αποδειχθεί λίρα… 100, αφού σε 2 ματς μετρά 2 ασίστ και ένα γκολ.

Προγνωστικά Λούτον – Γουέστ Χαμ (01/09/23)

Πρώτο εντός έδρας ματς στην Premier League για τη Λούτον και υπάρχει αρκετό ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της. Ποιοτικά μπορεί να υστερεί από την σημερινή της αντίπαλο, όμως αναμένεται να παλέψει με νύχια και με δόντια για την 1η της νίκη. Η Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής και στα 3 ματς που έχει δώσει, παραχώρησε την κατοχή της μπάλας στους αντιπάλους (22, 24 και 37% είχε απέναντι σε Μπράιτον, Τσέλσι και Μπόρνμουθ) και αναζήτησε την κόντρα-επίθεση. Τώρα καλείται να δημιουργήσει παιχνίδι και ίσως εμφανίσει αδυναμίες μεσοαμυντικά, οπότε το διπλό θα το θέλαμε λίγο παραπάνω (στο 1,75 κατά μέσο όρο) για να μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Στα γκολ μπορεί να γίνει σοβαρότερη κουβέντα στα σημερινά (01/09/23) προγνωστικά του Λούτον – Γουέστ Χαμ, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal και στα τρία φετινά της παιχνίδια, ενώ η Λούτον  αναμένεται να παίξει επιθετικά για να συνδυάσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν μπροστά στο κοινό της με νίκη. Λογικά θα βρει χώρους να κάνει τη ζημιά, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει στο μηδέν την μεσοεπιθετική ποιότητα της αντιπάλου της. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,83 από την Stoiximan και θα αποτελέσει επιλογή μας.

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
01/09, 22:00Λούτον – Γουέστ ΧαμGoal/Goal @1.83
Share Διαβαστε επισης