novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Λιγκ 1 Γαλλίας Σαββάτου: Σε πίεση οι Ισπανοί

Λιγκ 1 Γαλλίας Σαββάτου: Σε πίεση οι Ισπανοί

Σε πίεση ο Μαρθελίνο στη Μαρσέιγ, με 0 στα 2 έχει ξεκινήσει ο Λουίς Ενρίκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κρίσημα παιχνίδια και για τους δύο Ισπανούς στην 3η αγωνιστική της Λιγκ 1.

Μαρσέιγ logo

Μαρσέιγ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
19:00
Μπρεστ

Μπρεστ

  • ΙΝΝΗΗ
54%
Στατιστικά

Αν δεν κερδίσει αυτό το ματς η Μαρσέιγ η πίεση πάνω στον τεχνικό Μαρθελίνο θα ενταθεί υπερβολικά. Ο Ισπανός θέλει χρόνο για να εφαρμόσει τις ιδέες του αλλά το κοινό στο Βελοντρόμ δεν είναι από εκείνα που έχουν υπομονή. Η Μαρσέιγ μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Παναθηναϊκό έμεινε στο 2-2 με τη Μετς, παρότι με παίκτη παραπάνω. Αρκετά επιθετικό το σχήμα που ετοιμάζει σήμερα, με δίδυμο φορ (Βιτίνια-Ομπεμαγιάνγκ) και επιθετικογενείς μέσους (Βερετούτ-Ρονζιέ). Η Μπρεστ πηγαίνει με τρομερή ψυχολογία στη Μασσαλία, καθώς μετρά έξι βαθμούς στο ξεκίνημα. Νίκη με ανατροπή 3-2 τη Λανς και διπλό στη Χάβρη.

Eννέα κόρνερ με τη Μετς, δέκα με τη Ρεμς η Μαρσέιγ. Μια χαρά το 2.15 για Over 6,5 Κόρνερ Μαρσέιγ, σε ματς που αναμένεται να έχει επιθετική προσέγγιση.

Ο εξτρέμ Σαρ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις με τη Μετς, του έλειψε μόνο το γκολ. Βασική επιλογή στο παιχνίδι στη Winmasters σε απόδοση 2.95 για anytime γκολ του Σαρ, από κοντά και το2.62 να έχει 4+ προσπάθειες στο ματς στη Bet365.

Παρί Σεν Ζερμέν logo

Παρί Σεν Ζερμέν

  • ΝΙΝΝΗ
73%
21:00
Λανς

Λανς

  • ΝΗΝΝΗ
62%
Στατιστικά

Όχι το ξεκίνημα που θα φανταζόταν ο Λουίς Ενρίκε στο Παρίσι. Σε πρόγραμμα βατό μετρά ήδη δύο απώλειες. Χωρίς σκορ το εντός με τη Λοριάν, 1-1 στο εκτός με την Τουλούζ. Αποτελεσματικότητας κυρίως το θέμα, ένα γκολ και αυτό με πέναλτι παρά τα τεράστια ποσοστά κατοχής μπάλας και στα δύο ματς. Δεύτερη πέρσι η Λανς, ένας πόντος σε δύο αγωνιστικές φέτος, φαίνεται να κοστίζουν οι ηχηρές καλοκαιρινές αποχωρήσεις. Ελπίζει να λύσει το πρόβλημα στην επίθεση ο νεοφερμένος Γουαχί από τη Μονπελιέ.

Η Παρί του Λουίς Ενρίκε παίζει με τρομερά νούμερα κατοχής μπάλας. Αυτό είναι το παιχνίδι της, έτσι θα παίζει με τον Ισπανό. Εφτασε στο 75% στην ΤουλούζΑπόψε όμως αντιμετωπίζει τη Λανς, μια από τις σοβαρές ομάδες, με έναν ικανό προπονητή, που μπορούν να «σπάσουν» το τέμπο που θα επιβάλει η γηπεδούχος. Πολύ δύσκολο ματς για στοίχημα.

Προγνωστικά Λιγκ 1 Γαλλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
26/8, 20:00Mαρσέιγ-ΜπρεστΟver 6,5 corner Μαρσέιγ@2.151
26/8, 20:00Mαρσέιγ-ΜπρεστΣαρ Α[email protected]1

 

Share Διαβαστε επισης