novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Λιγκ 1 Γαλλίας: Προγνωστικά Ναντ-Μονακό

Λιγκ 1 Γαλλίας: Προγνωστικά Ναντ-Μονακό

Η Μονακό των επτά γκολ σε δύο αγωνιστικές πηγαίνει στη Ναντ, με τα «καναρίνια» να έχουν πίεση πάνω τους μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν.

Aνάλυση Ναντ

Κακό ξεκίνημα για τη Ναντ, μηδέν βαθμοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ήδη πίεση πάνω στον προπονητή της. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, έως τη διακοπή των Εθνικών ομάδων υποδέχεται Μονακό και Μαρσέιγ.

Φοβική έως τώρα στα παιχνίδια της, δεν πήρε τίποτα στη Λιλ παρότι στο τελευταίο τέταρτο είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Είναι 3η από το τέλος στον πίνακα με τις επαφές μπάλας στο αντίπαλο τρίτο και δεν έχει επιχειρήσει κανένα τάκλιν σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Δείγμα πως επιτρέπει εύκολο build up στον αντίπαλο, δίνοντας χώρο, ενώ έχει υποπέσει σε 14,5 φάουλ κατά μέσο όρο.

Ενσωματώθηκε άμεσα ο Αουγκούστο, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός στη μεσαία γραμμή.

Ανάλυση Μονακό

Μια ομάδα με αρκετή ενέργεια, που ανεβάζει ψηλά τις γραμμές και πιέζει αφόρητα τον αντίπαλο. Δεν διστάζει να παίξει στο όριο του φάουλ, έκανε 16 στη νίκη της πρεμιέρας με 4-2 στην Κλερμόν και 19 στο εντός έδρας 3-0 επί του Στρασβούργου.

Καταφέρνει να κερδίζει την μπάλα σε σημεία που φτάνει εύκολα σε ποιοτικές τελικές προσπάθειες. Ετσι έχει σκοράρει επτά φορές σε δύο αγωνιστικές, παρότι δεν παράγει τόσες πολλές φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως το 52% των τελικών της είναι εντός εστία και 58% αυτών έχει γίνει γκολ. Σε απόλυτα νούμερα, 23 τελικές συνολικά, 12 από αυτές στην εστία και 7 έχουν γίνει γκολ!

Καλή ψυχολογία, σούπερ μεσαία γραμμή με Καμαρά-Φοφανά πίσω από τον ποιοτικό Γκολόβιν, ενώ έχει σε φόρμα τόσο τον Μπεν Γεντέρ όσο και τον Μιναμίνο επιθετικά.

Προγνωστικό Nαντ-Μονακό

Φόρμα και ψυχολογία δικαιολογούν απόλυτα τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν φέρει το διπλό στο 1.75. Max τιμή αυτή τη στιγμή το 1.88 στην Winmasters με Free Bet 5 ευρώ χωρίς καμία κατάθεση για σήμερα! Είναι επιλογή και το over 2,5. Η πίεση στη Ναντ θα την αναγκάσει να πάρει ρίσκα, μετά από μηδέν βαθμούς σε δύο αγωνιστικές δεν μπορεί να παίξει ένα εντός έδρας περιμένοντας στην άμυνα, ακόμη και αν ο αντίπαλος είναι δυνατός.

Η Μονακό πιέζει πολύ και στο όριο του φάουλ, με το Στρασβούργο έκανε 19 φάουλ σε παιχνίδι που κέρδισε εύκολα με 3-0. Το Line στα 22,5 φάουλ συνολικά για το ματς είναι χαμηλό και πληρώνει 1.78 στη Stoiximan.

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
25/08, 22:00Ναντ – Μονακό2 @1.88
25/08, 22:00Ναντ – Μονακόover22,5 συνολικά φάουλ στον αγώνα @1.78
Freebet Friday 5€
Freebet Friday 5€Πάρε το Freebet
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης