bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Α’ Ισπανίας (Primera Division) 19-20/08/23

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας (Primera Division) 19-20/08/23

Η δεύτερη αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας συνεχίζεται σήμερα και αύριο με έξι ενδιαφέροντα παιχνίδια συνολικά. Ξεχωρίζουν το γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα, Οσασούνα – Μπιλμπάο, καθώς και η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της Ατλέτικο στην Μπέτις. Λογικά θα έχουν εύκολο έργο από την άλλη, οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κόντρα στις Αλμερία, Κάντιθ αντιστοίχως.

Προγνωστικά Primera Division Ισπανίας (19-20/08/23)

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Σοσιεδάδ logo

Σοσιεδάδ

  • ΝΙΙΝΝ
79%
17:00
Θέλτα

Θέλτα

  • ΝΙΙΗΙ
53%
Στατιστικά

Η Σοσιεδάδ μπήκε ορμητικά με τη Χιρόνα (2-1) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρει νωρίς (5’). Επιπλέον, έχασε ευκαιρίες για το 2-0 που θα χαροποιούσε όσους έπαιξαν τη νίκη της (πρώιμη πληρωμή). Έπεσε στην επανάληψη, λογικό, επειδή ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Ισοφαρίστηκε (72’) στη μοναδική φάση που αποσυντονίστηκε η άμυνα. Πρέπει να πάρει… μπρος ο φορ Σαντίκ (έχασε τη σεζόν 2022-23 λόγω τραυματισμού), αλλά και να γίνει καλά ο νεοαποκτηθείς Αντρέ Σίλβα (ε. 31/4) ώστε να βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα. Τέτοιο θέμα αντιμετώπισε και πέρυσι. Ανασταλτικά είναι «σφιχτή» και πειθαρχημένη. Εκτός οι Ελουστόνδο (α. 25/0), Μερίνο (μ. 33/2).

Η Θέλτα απογοήτευσε στο 0-2 με την Οσασούνα έχοντας μία τελική στην εστία! Ο τεχνικός Μπενίτεθ, έβαλε ως αριστερό μπακ τον μεσοεπιθετικό Σέρβι. Εξαιτίας αυτή της κίνησης, εκτέθηκε ο Αργεντίνος και προήλθε από εκεί το πρώτο γκολ. Αδιαμφισβήτητα, προέβη σε αυτή την κίνηση για να δείξει στη διοίκηση ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το χειρότερο είναι η πώληση στη Νάπολι του κορυφαίου πέρυσι Βέιγκα (μ. 36/11), ο οποίος, πάντως, μπήκε στην αποστολή, γιατί απέμεναν τα διαδικαστικά. Εκτός οι Φοντάν (α. 21/1), Πασιένσια (ε. 25/2), καθώς και ο Πέρεθ (ε. 1/0).

Η Σοσιεδάδ είναι ομάδα, η οποία κυνηγάει το γρήγορο γκολ στην έδρα της και σκοράρει συχνά πριν βγει το ημίχρονο. Το έπραξε μάλιστα στα 6/7 κόντρα στη νυν αντίπαλό της. Στο ματς που δεν πέτυχε εκείνη τέρμα, το έφαγε! Επιπλέον, ήταν Ov 0,5 γκολ το πρώτο μέρος στα 4/4 παιχνίδια της στο «Ανοέτα». Η Θέλτα από την άλλη, το επιβεβαίωσε στις 8/10 εξορμήσεις στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε λοιπόν το Ov 0,5 ημίχρονο σε απόδοση 1,50 στην Parimatch.

Αλμερία logo

Αλμερία

  • ΗΙΗΗΗ
11%
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης

  • ΝΝΝΝΝ
100%
Στατιστικά

Η Αλμερία… αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν με τη Βαγεκάνο (0-2). Ο τεχνικός Μορένο έδειξε επηρεασμένος από τη μονοετή απουσία του (στην Αλ Σαμπάμπ πέρυσι). Δεν είναι κακός, αλλά στο συγκεκριμένο ματς έκανε λάθη στο στήσιμο και τη διαχείριση, τα οποία κόστισαν την ήττα. Έχει χτυπητές αδυναμίες, θα χρειαστεί χρόνο να τις διορθώσει. Πήρε τον Κονέ (ε. 40/9, Λοριάν) για να καλύψει το κενό του Ελ Μπιλάλ (ε. 21/7). Να δούμε εάν θα τα καταφέρει, διότι μόνο στη Σάρπσμποργκ, ας πούμε, ότι «μάτωσε» τα δίχτυα (28/11). Εκτός ο Μπαπτιστάο (ε. 28/4).

Η Ρεάλ Μ. έχει κάνει… πελάτισσα την Μπιλμπάο (2-0, 4/4 πλέον στο «Σαν Μαμές»). Πιθανόν να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι από τη μέση και μπροστά κι ας έφυγε ο Μπενζεμά, καθώς ενσωματώθηκε άμεσα ο Μπέλιγχαμ (μ.-εξ. 1/1) και οι υπόλοιποι της παρέας είναι «δεμένοι» (Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βινίσιους, Ροντρίγκο). Δεν συζητάμε βέβαια τι θα γίνεται όταν μπαίνουν οι Κρόος, Μόντριτς. Απέκτησε τερματοφύλακα, τον Κέπα (τ. 39/-45, Τσέλσι), τραυματίστηκε ο Μιλιτάο (α. 1/0), δεν έχασε η… Βενετιά βελόνι. Εκτός οι Κουρτουά (τ. 31/-29), Μεντί (α. 18/0), Γκουλέρ (μ. 20/4), αλλά και ο Θεμπάγιος (μ. 30/0).

Τα κέφια… της βασίλισσας ορίζουν το ματς γιατί είναι σε θέση να βάλει όσα γκολ θέλει. Υπάρχει ως επιλογή το Ov 1 στο ημίχρονο σε απόδοση 1,65 στη Stoiximan. Στα 1-0, 0-1 επιστρέφεται το ποντάρισμα. Τα 6/7 μεταξύ τους στην Ανδαλουσία είχαν τουλάχιστον ένα τέρμα έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οσασούνα logo

Οσασούνα

  • ΙΗΙΗΗ
22%
21:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αθλέτικ Μπιλμπάο

  • ΝΝΙΝΝ
90%
Στατιστικά

Γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Ναβάρων και Βάσκων, συχνά – πυκνά χαλάνε οι σχέσεις τους, διότι η Μπιλμπάο παίρνει τα ταλέντα της Οσασούνα.

Η Οσασούνα ήρθε με… φόρα από την περσινή σεζόν και «καθάρισε» με ευκολία τη Θέλτα (2-0). Το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο εφόσον είχε και δύο δοκάρια μεταξύ άλλων. Είναι δεμένο σύνολο, αλλά και εξαιρετικός προπονητής ο Αρασάτε. Αποπνέει σιγουριά και ηρεμία στο παιχνίδι της. Εντούτοις, το θέμα είναι πώς θα διαχειριστεί το αποψινό 90λεπτο ενόψει του πρώτου αγώνα με τη βελγική Μπριζ την ερχόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ (πήρε πάντως, μαζί όλους τους βασικούς ). Αποτελεί πρωταρχικό στόχο η είσοδος στους ομίλους. Εκτός οι Μπράσανατς (μ. 25/1), Μπάρχα (εξ. 27/1).

Η Μπιλμπάο ήταν σκέτη… απελπισία με τη Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)! Ίσως να έχει ψυχολογικό πρόβλημα μαζί της (4/4 ήττες στο «Σαν Μαμές»). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειχνε «μικρή» ομάδα συνεπώς, με το… καλημέρα ο προβληματισμός είναι έντονος. Εξ ου και η πολύωρη συνομιλία του τεχνικού Βαλβέρδε με τον CEO της ομάδας, Μίκελ Γκονθάλεθ, πριν την προπόνηση της Τρίτης, η οποία ήταν ανοιχτή για το κοινό (πήγαν 1.200 οπαδοί). Εκτός οι Γιούρι (α. 29/1), Γεράι (α. 28/1), Ντ. Γκαρθία (μ. 24/0).

Περίεργο παιχνίδι, επειδή έχει ευρωπαϊκό ματς η Οσασούνα. Όποιος θέλει να παίξει κάτι, τονα φτάσει η Μπιλμπάο πρώτη στα 5 κόρνερ σε απόδοση 2.14 στην Winmasters. Το επιβεβαίωσε στα 8/8 ματς μαζί της ανεξαρτήτως έδρας.

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Χιρόνα logo

Χιρόνα

  • ΝΝΙΝΝ
90%
19:00
Χετάφε

Χετάφε

  • ΝΝΗΝΙ
72%
Στατιστικά

Η Χιρόνα υπέγραψε τον «μπομπέρ» της Ντνίπρο, Ντόβμπικ ώστε να καλύψει το κενό του χαρισματικού Καστεγιάνος (εξ.-ε. 35/13) κι αυτός μπήκε στο ματς με τη Σοσιεδάδ, σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και της χάρισε τον βαθμό (1-1)! Δεν… υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Μίτσελ, αλλά έφυγε αλώβητη κι αυτό δείχνει το… μέταλλό της και τις προοπτικές που έχει για να κάνει μία δυνατή σεζόν. Εξέτισε ο Μπερνάρδο (α. 20/1), ενώ είναι αμφίβολος ο Μπόρχα Γκαρθία (μ. 11/1) και εκτός οι Μπουένο (α. 34/0), Κεμπέ (μ. 26/1), αλλά και ο Τόνι (μ. 24/1).

Η Χετάφε «τσίμπησε» τον βαθμό με την Μπαρτσελόνα (0-0) παίζοντας… κατς την περισσότερη ώρα. Λογικό, αφού ο τεχνικός Μπορδαλάς είναι… killer! Δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, διότι παίχτηκαν μόλις 61 λεπτά «καθαρής» μπάλας σε σύνολο 116! Τη δουλειά της την έκανε βέβαια, αλλά δε δύναται να έχει αυτή την προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι. Επομένως, σήμερα ίσως να είναι πιο «λάιτ». Εκτός οι Μίγια (μ. 27/0), Ουνάλ (ε. 35/14) και τιμωρημένος ο Μάτα (ε. 1/0). Τέλος, είναι αμφίβολοι οι Καρμόνα (α. 19/3), Μίτροβιτς (α. 1/0).

Όταν το να σημειωθούν δύο γκολ σε ένα 90λεπτο βγαίνει από 1,50 και πάνω, αξίζει να μπει σε κάποιο δελτίο ιδίως αν το ματς είναι για την Πριμέρα. Εδώ, το Ov 1,5 γκολ πληρώνει 1,55 στη Stoiximan. Το έφεραν στα 4/5 μεταξύ τους στο «Μοντιλίβι» και η γηπεδούχος στα 9/9 επίσημα ματς εντός – εκτός, στα 14/17 στην έδρα της, καθώς και στα 6/6 φιλικά που έδωσε στην προετοιμασία της. Κατά συνέπεια, εκείνη ορίζει το πώς θα κυλίσει ο αγώνας.

Μπαρτσελόνα logo

Μπαρτσελόνα

  • ΝΝΙΝΗ
74%
19:30
Κάντιθ

Κάντιθ

  • ΗΙΙΗΗ
21%
Στατιστικά

Η Μπαρτσελόνα… ακόμη γκρινιάζει για το ξύλο που έφαγε στη Χετάφε (0-0), δεν της φταίει, όμως, κάποιος πλην του Τσάβι, αφού την έστειλε… ξυπόλητη στ’ αγκάθια. Δικαίως έχει παράπονα και από τη διαιτησία, αλλά αυτό είναι υπόθεση της διοίκησης. Κατέβηκε απροετοίμαστη κόντρα σε μία ομάδα, η οποία δεδομένα θα έπαιζε με το… μαχαίρι στα δόντια. Αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε κάτι, διότι δεν έπιασε ποτέ ρυθμό. Δύο αγωνιστικές τιμωρία για τον τεχνικό Τσάβι, αλλά και τον Ραφίνια (ε. 1/0). Στην εξέδρα και ο Μαρτίνεθ (α. 15/1). Εξέτισε ο Φεράν Τόρες (ε. 33/4).

Η Κάντιθ πήρε «τρίποντο» με την Αλαβές (1-0) το οποίο είναι κομβικό (θα παλέψει μαζί της για την παραμονή). Σε περίπτωση που δεν έβρισκε νωρίς δίχτυα (7’) θα έληγε 0-0! Έπειτα από το γκολ ακολούθησε τακτική… Σιμεόνε, δηλαδή όλοι πίσω για να μην το φάμε. Αυτό θα βλέπουμε σε όλο το πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια, «κλεφτοπόλεμο» με τους «μεγάλους» και εάν έρθει ένα γρήγορο τέρμα «οχυρωμένη» πίσω με τους «μικρούς». Επομένως, χαράς το κουράγιο όσων πληρώνουν εισιτήριο για να τη δουν από κοντά! Εκτός οι Οκάμπο (εξ. 18/1), Γκουαρντιόλα (ε. 17/3), ενώ εκτίει ποινή ο Εσκαλάντε (μ. 1/0).

Μάχη… Γολιάθ εναντίον Δαυίδ. Κατά συνέπεια, «ταμπούρι» η Κάντιθ κι όσο αντέξει. Ως επακόλουθο αυτού, μία «τίμια» επιλογή είναι το N/G στο 1,65 στηMeridianbet. Η ομάδα του Τσάβι κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν στα 16/19 περσινά εντός έδρας ματς στην Πριμέρα. Έφαγε γκολ από τις Εσπανιόλ (1-1), Ρεάλ Μ. (2-1), αλλά και τη Σοσιεδάδ (1-2) όταν, όμως, ήταν παντελώς αδιάφορη. Αυτή ήταν η μοναδική ήττα της στο «Καμπ Νόου» στο πρωτάθλημα!

Μπέτις logo

Μπέτις

  • ΝΙΗΝΙ
61%
21:30
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης

  • ΗΝΝΝΝ
76%
Στατιστικά

Η Μπέτις ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της, διότι νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Δεν συμφωνούσαμε με τον «άσο» της ομάδας του Σετιέν και είχαμε πει μακριά, αλλά δεν περιμέναμε να φύγει και με το «διπλό» το σύνολο του Πελεγκρίνι! Ας είναι καλά η αντίπαλη άμυνα, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να φάει το δεύτερο γκολ στο 90+5’. Βγήκε MVP της αναμέτρησης ο Ίσκο και σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι, θα είναι όλα καλύτερα για την ομάδα του. Δεν είναι πάντως σίγουρο ότι πατάει καλά. Παραμένουν στα… πιτς οι Καρβάλιο (μ. 33/3), Φεκίρ (ε. 15/2).

Η Ατλέτικο έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της «τίμιας» Γρανάδα (3-1), ενώ έδειξε και ορισμένες αρρυθμίες ανασταλτικά. «Χάρισε» το γκολ κι αυτό είναι δείγμα ότι χρειάζεται βελτίωση αν και ο Καράσκο (αυτός έκανε το «δώρο) δεν ενέπνεε ποτέ ασφάλεια ανασταλτικά. Είναι γνωστή από την άλλη, η ποιότητά της από τη μέση και μπροστά. Εκτός οι Μολίνα (α. 33/4), Ρεϊνίλδο (α. 22/0), καθώς και οι Χιμένες (α. 28/2), Κόκε (μ. 1/0). Ακόμη, είναι αμφίβολοι οι Κορέα (ε. 1/0), Φέλιξ (ε. 16/4), αλλά και ο Μπάριος (μ. 1/0). Στον αντίποδα, εξέτισε τη μία αγωνιστική που χρωστούσε από πέρυσι ο Βίτσελ (μ. 33/0).

Ωραία επιλογή είναι να δούμε 10 τελικές στην εστία και πάνω, καθώς η Μπέτις είχε 5 μέσο όρο πέρυσι και η Ατλέτικο 6. Επιπλέον, αυτό συνέβη και για τις δύο στην πρεμιέρα (από 10 και στα δύο ματς). Το Ov 9,5 τελικές στην εστία προσφέρεται στο 1,57 στη Bet365.

Betmarket Προγνωστικά στη La Liga Ισπανίας (19-20/08/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
20/08, 20:30Αλμερία – Ρεάλ Μ.Ov 1 ΗΜΙΧ. @1,651
20/08, 22:30Οσασούνα – ΜπιλμπάοΜπιλμπάο πρώτη στα 5 κόρνερ@2,141
21/08, 22:30Μπέτις – ΑτλέτικοOv 9,5 τελικές στη εστία@1,571
Κάβα Πρωταθλήματος:-1,35ROI55%
Share Διαβαστε επισης