bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Τα προγνωστικά του αγώνα

Στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα δώσει η ΑΕΚ την πρώτη της φετινή ευρωπαϊκή μάχη και το Betmarket σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Μετά τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη αναμέτρηση του ζευγαριού θα γίνει στην Κροατία. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 21:00 και σύμφωνα με τις αποδόσεις οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ logo

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
20:00
ΑΕΚ

ΑΕΚ

  • ΝΗΝΝΗ
62%
Στατιστικά

Ανάλυση Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από άποψη ετοιμότητας είναι σίγουρα ένα στάδιο πάνω από την ΑΕΚ. Οι Κροάτες έχουν αγωνιστεί ήδη σε τρία παιχνίδι πρωταθλήματος (1-1-1), ενώ προκρίθηκαν εύκολα από τον 2ο προκριματικό κερδίζοντας την Αστάνα και στις δύο αναμετρήσεις (4-0,0-2).

Πρόκειται για ένα σύνολο με αρκετά καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς. Επιθετικά, καταφέρνει να δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες, καθώς επιτίθεται μαζικά και απειλεί με σχεδόν κάθε πιθανό τρόπο. Συχνά επιλέγει να κινείται από τα πλάγια, γεμίζοντας την περιοχή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζει σουτ από απόσταση. Όσον αφορά την άμυνα, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ανέπαφες εστίες, όμως κόντρα σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο, διότι είναι κάπως ευάλωτη όταν δέχεται αντεπιθέσεις.

Ανάλυση ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της κι έτσι ο Αλμέιδα στη φετινή προετοιμασία είχε να διαχειριστεί ένα ήδη δεμένο ρόστερ, που ήδη γνωρίζει τα θέλω του. Η «Ένωση» έδωσε αρκετά φιλικά και στα τέσσερα τελευταία κατάφερε να σκοράρει από τουλάχιστον τρία τέρματα, ενώ συνολικά δέχθηκε μόλις ένα.

Η επιθετική της προσέγγιση παραμένει και συνολικά η ομάδα δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Όσον αφορά το πλάνο παιχνιδιού, αγωνίζεται σε αρκετά υψηλό ρυθμό και καταφέρνει να χτίζει τις επιθέσεις της με μεγάλη ταχύτητα. Στο αμυντικό κομμάτι, πιέζει ψηλά τον αντίπαλο και σε υψηλό ρυθμό, γεγονός που δεν του επιτρέπει να χτίζει το παιχνίδι του από την άμυνα. Η χημεία που έχει είναι εμφανέστατη, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες φαίνεται να βρίσκονται με… κλειστά τα μάτια.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά

Μπορεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έχει ως πλεονεκτήματα την έδρα της και το γεγονός πως είναι σε καλύτερο επίπεδο από άποψη ετοιμότητας, όμως το δέσιμο και η χημεία που έχει η ΑΕΚ ισορροπεί αρκετά την κατάσταση. Συνολικά περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, σε υψηλό ρυθμό, καθώς αναμετριούνται δύο αρκετά δυνατές ομάδες. Μπορεί ο άσος να ξεπερνά οριακά τον διπλασιασμό, όμως εδώ το πιθανότερο αποτέλεσμα μοιάζει να είναι η ισοπαλία, που προσφέρεται σε απόδοση 3.30, στη Winmasters. Η «Ένωση» παίζει την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση για φέτος κι έτσι αναμένεται να εμφανιστεί κάπως προσεκτική, την ώρα που η Ντιναμό έχει παρουσιάσει αδυναμίες με ομάδες σαν την ΑΕΚ κι έτσι λογικά θα προσέχει αρκετά.

Επιπλέον, η λογική λέει πως θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με εντάσεις. Αμφότερες είναι ομάδες που επιχειρούν συχνά φάουλ και παίζουν σκληρά, οπότε μάλλον θα δούμε και πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Έτσι, στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στην επιλογή Over 6.5 κάρτες, που προσφέρεται σε απόδοση 2.05, στη Stoiximan. Θυμίζουμε πως ο διαιτητής του αγώνα, Ζοάο Πινέιρο, ήταν στο περσινό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και έδειξε συνολικά επτά κάρτες.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
15/08, 21:00Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚΧ @3.30
15/08, 21:00Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚOver 6.5 κάρτες @2.05

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share Διαβαστε επισης