bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά για το Τσέλσι – Λίβερπουλ και την Σκανδιναβία

Προγνωστικά για το Τσέλσι – Λίβερπουλ και την Σκανδιναβία

Προγνωστικά από το Τσέλσι – Λίβερπουλ και την Σκανδιναβία…

Δεν εξελίχθηκε καθόλου όπως περίμενα η χθεσινή ημέρα. Βασικά δεν τέλειωσε όπως ξεκίνησε. Η αρχή ήταν πολύ καλή καθώς η Κολομβία προηγήθηκε της Αγγλίας αλλά δέχθηκε την ανατροπή. Έπειτα είχαμε τη Νόριτς να δέχεται την ισοφάριση με πέναλτι στο 97’, την Σάτον να προηγείται αλλά να είναι με 10 παίκτες από το 13’ και επίσης η Γκρίσμπι, η οποία κέρδιζε στο ημίχρονο αλλά δέχθηκε την ανατροπή. Ήταν από τις ημέρες που δεν ήθελε με τίποτα να μας πληρώσει. Έτσι όπως ξεκίνησε είναι εκεί που λες που σίγουρα κάποιο σημείο θα «κάτσει» αλλά… δεν. Κρατάω όμως το καλό διάβασμα, γιατί μιλάμε για ομάδες και σημεία με αρκετά μεγάλες αποδόσεις, οι οποίες τελικά είχαν όντως αξία.

Προγνωστικά – Αγγλία – Premier League

Χθες χόρτασα Premier League. Είδα όσα περισσότερα ματς μπορούσα και το απόλαυσα. Ελπίζω πως και οι υπόλοιποι υποστηρικτές του συγκεκριμένου πρωταθλήματος να το απολαύσατε.

Σήμερα έχουμε δύο σπουδαία παιχνίδια στο Λονδίνο. Προσωπικά θα ασχοληθώ με το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, εκείνο στο «Stamford Bridge» ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Έχουμε τιτανομαχία ανάμεσα σε Mauricio Pochettino και Jürgen Klopp.

Την δεδομένη στιγμή και με βάση τα όσα είδαμε στην προετοιμασία των δύο ομάδων, θεωρώ την Λίβερπουλ καλύτερη και πιο έτοιμη. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, οι παίκτες των «Reds» έβγαζαν «φωτιές». Σίγουρα θα χρειαστεί σταθερότητα ανάμεσα στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Λόγω αυτού έψαξα τις αποδόσεις για τα γκολ στο παιχνίδι αλλά οι μπουκ είναι καλά διαβασμένοι και δεν βρήκα αξία. Αν πάμε λίγο πιο «βαθυά» στα γκολ, τότε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, σε απόδοση 3,75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Επίσης, στην ενδεκάδα της Τσέλσι περιμένω να βρεθεί ο Conor Gallagher, ένας παίκτης με πολλά τρεξίματα, πάθος, το οποίο μάλιστα τον οδηγεί σε δυνατά μαρκαρίσματα. Αυτά, αν τα συνδυάσεις με τον ρυθμό της Λίβερπουλ, τότε το να δεχτεί κάρτα σήμερα, είναι αρκετά πιθανό. Στα 3,10 που βρήκα την απόδοση του την θέλω.

Με “αεροπορία” στα προγνωστικά του Τσέλσι – Λίβερπουλ

Κλείνοντας από αυτό το ματς, θα ασχοληθώ με το αγαπημένο μου ειδικό στοίχημα, το να σκοράρει κάποιος παίκτης με κεφαλιά. Η Λίβερπουλ διαθέτει δύο από τους καλύτερους στον κόσμο σε αυτό το κομμάτι. Οι Virgil van Dijk και Ibrahima Konaté αποτελούν κίνδυνο σε κάθε στημένη φάση. Θα πάω με τον 2ο καθώς η απόδοση του φτάνει στα 34,00 και την θεωρώ αρκετά μεγάλη έτσι ώστε να μπει ως το πρώτο fun bet της χρονιάς για την στήλη μας.

Φινλανδία – Veikkausliiga

Στον αγώνα Χόνκα – Ίντερ Τούρκου βρίσκω αξία στην απόδοση του διπλού. Η Χόνκα έχει καλή και δύσκολη έδρα και αυτός είναι ο λόγος που η νίκη της Ίντερ Τουρκού φτάνει μέχρι και 3,50. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα, έχουν μία από τις καλύτερες επιθετικές λειτουργία στο πρωτάθλημα και οι πιθανότητες νίκης της είναι περισσότερες απ’ όσες μας λένε οι μπουκ.

Νορβηγία – Eliteserien

Η Βίκινγκ είναι ασταμάτητη τελευταία. Μετράει 8 συναπτές νίκες, είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της και μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι της, κέρδισε με 3-2 την πρωτοπόρο, Μπόντο-Γκλιμτ. Από την άλλη, η Λίλεστρομ, έρχεται από κακή εμφάνιση ενώ θα της λείψει και ένας εκ των δύο βασικών της στόπερ. Με την φόρα που έχουν πάρει οι φιλοξενούμενοι, θεωρώ πως το διπλό σε απόδοση 2,80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Εν Κατακλείδι…

Από το ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, θα κρατήσω για τα προγνωστικά μου, την κάρτα του Gallagher αλλά και την κεφαλιά του Konate. Επίσης κρατάω και τις δύο επιλογές από την Σκανδιναβία. Καλή μας τύχη.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

ΦΙΝ1 – 13/08, 16:00 – Χόνκα – ‘Ιντερ Τούρκου: 2 @3.50 *12 μονάδες στην Stoiximan

ΝΟΡ1 – 13/08, 18:00 – Λίλεστρομ – Βίκινγκ: 2 @2.80 *16 μονάδες στην Stoiximan

ΑΓΓΠ – 13/08, 18:30 – Τσέλσι – Λίβερπουλ: Gallagher, να δεχθεί κάρτα @3.10 *12 μονάδες στην Bet365

ΑΓΓΠ – 13/08, 18:30 – Τσέλσι – Λίβερπουλ: Konate, να σκοράρει με κεφαλιά @34.00 *4 μονάδες στην Stoiximan

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης