bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια 10/08/23

Προγνωστικά σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια 10/08/23

Διπλή εκπροσώπηση σήμερα για την Κύπρο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Γεωργία για να αντιμετωπίσει την Ντίλα Γκόρι και η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τη Μίντιλαντ. Ακολουθεί η ανάλυση και τα προγνωστικά των αγώνων για σήμερα 10/08/23.

Προγνωστικά: Ντίλα Γκόρι – ΑΠΟΕΛ

Ντίλα Γκόρι logo

Ντίλα Γκόρι

  • ΝΗΝΝΝ
78%
19:00
ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ

  • ΝΝΗΝΝ
80%
Στατιστικά

Ανάλυση Ντίλα Γκόρι

Πέρασε και τον 1ο αλλά και τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League η Ντίλα Γκόρι. Το δυνατό της σημείο είναι η έδρα της. Στους 4 αγώνες που έδωσε, την είδαμε να μετράει δύο νίκες στην έδρα της και δύο ήττες μακριά απ’ αυτήν. Συνολικά επιτεύχθηκαν 12 γκολ στα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια, από τα οποία τα 5 τα έβαλε η ίδια στην έδρα της.

Ανάλυση ΑΠΟΕΛ

Με δύο νίκες πέρασε το εμπόδιο της Βοϊβοντίνα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Στόχος και σκοπός να πράξει το ίδιο απέναντι και στους Γεωργιανούς. Ως δυναμικότητα, η αποψινή αντίπαλος τους ΑΠΟΕΛ, μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατώτερου επιπέδου. Κοινό στοιχείο στις διπλές αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Βοϊβοντίνα, το over2.5.

Στοίχημα: Ντίλα Γκόρι – ΑΠΟΕΛ

Έχει δυναμική όταν αγωνίζεται στην χώρα της η Ντίλα Γκόρι. Η μόνη διαφορά απόψε είναι ότι δεν θα είναι στην φυσική της έδρα ο αγώνας αλλά στην «Boris Paichadze Dinamo Arena». Κρατάμε τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι αγώνες των δύο ομάδων και αυτό μας οδηγεί στα γκολ (over2.5). Η απόδοση του οποίου φτάνει στα 2,27 στην Parimatch με Διπλή προσφορά με 30 ευρώ Free Bet και μπόνους 1ης κατάθεσης!

Προγνωστικά: Ομόνοια – Μίντιλαντ

Ομόνοια logo

Ομόνοια

  • ΝΝΗΝΙ
72%
19:00
Μίντιλαντ

Μίντιλαντ

  • ΝΝΝΝΝ
100%
Στατιστικά

Ανάλυση Ομόνοιας

Παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο στον επαναληπτικό με την Καμπάλα και έτσι πήρε τη νίκη με 4-1 μέσα στο «ΓΣΠ». Έδειξε καλό ρυθμό, όρεξη και δουλειά. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσει να δώσει ρυθμό στην ομάδα του έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την έδρα αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες με σκοπό να αποσυντονίσει την αντίπαλο. Ο προπονητής της Ομόνοιας έχει την ευκαιρία να αποκλείσει για 2η φορά τους Δανούς καθώς έπαιξε και το 2017 απέναντι τους, όταν ήταν προπονητής του Απόλλωνα.

Ανάλυση Μίντιλαντ

Απέναντι σε μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, την Progrès Niederkorn, κατάφερε να περάσει αλλά πέρασε πάρα πολύ δύσκολα. Είχε κάποια προβλήματα στον εκτός έδρας αγώνα. Κυρίως στην διαχείριση αλλά και στην αμυντική της λειτουργία. Στο πρωτάθλημα της, ξεκίνησε με τρεις συναπτές νίκες. Η πρώτη ήττα όμως ήρθε την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λίνγκμπι. Ηττήθηκε με 4-1 αλλά έχει ελαφρυντικό πως δέχθηκε κόκκινη στο 6ο λεπτό. Αυτό όμως έβαλε έξτρα βάρος και κούραση στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Στοίχημα: Ομόνοια – Μίντιλαντ

Δύο ομάδες που θα επιδιώξουν να παίξουν επιθετικά. Κυρίως από την πλευρά της Ομόνοιας αναμένουμε επιθετικές διαθέσεις. Επίσης, μέσα στο «ΓΣΠ» και με την ζέστη του νησιού μας, μπορούμε να δώσουμε ένα έξτρα προβάδισμα στους «Πράσινους». Στην Stoiximan βρίσκουμε σε ενισχυμένη απόδοση την περίπτωση του 1Χ σε συνδυασμό με το over2.5. Η απόδοση φτάνει στα 4,20 και μας ικανοποιεί απόλυτα.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
10/08, 20:00Ντίλα Γκόρι – ΑΠΟΕΛOver2.5 @2.27
10/08, 20:00Ομόνοια – Μίντιλαντ1X & Over2.5 @4.20

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης