novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Τα προγνωστικά του αγώνα 09/08/23

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Τα προγνωστικά του αγώνα 09/08/23

Την πρώτη του μάχη για την πρόκριση στα play-off του Champions League δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (09/08/23) τη Μαρσέιγ το Betmarket.com.cy σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ 09/08/23

Παναθηναϊκός logo

Παναθηναϊκός

  • ΝΗΗΝΗ
42%
20:00
Μαρσέιγ

Μαρσέιγ

  • ΝΝΝΙΗ
75%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Παναθηναϊκός
Μαρσέιγ
3.663.10-8.11%2.182.441.53-16.14%

Ανάλυση Παναθηναϊκός

Μπορεί οι «πράσινοι» να κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντνίπρο, όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς υποδέχεται έναν ανώτερο αντίπαλο, τη Γαλλική Μαρσέιγ και για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του. Το θετικό είναι πως θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί sold out.

Η λογική λέει πως το πλάνο του Σέρβου προπονητή δεν θα αλλάξει, ενώ λίγες θα είναι και η αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση ως αουτσάιντερ, με αμυντικό προσανατολισμό, ένα στυλ παιχνιδιού που συνήθως του πηγαίνει. Περιμένουμε να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να κινηθεί κυρίως από τα πλάγια.

Ανάλυση Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ ξεκινά σήμερα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα φιλικά, σημειώνοντας δύο νίκες και δύο ήττες. Πρόκειται για μία νέα ομάδα, καθώς εκτός από νέο προπονητή έχει και αρκετούς νέους παίκτες. Ο Μαρθελίνιο επιλέγει το 4-2-3-1 και θέλει η ομάδα του να χτίζει γρήγορα τις επιθέσεις της, ειδικότερα όταν αυτές προέρχονται από κλέψιμο της μπάλας.

Όπως είπαμε και παραπάνω, πρόκειται για μια ομάδα που χτίζεται τώρα. Αυτό σημαίνει πως το σύνολο δεν είναι αρκετά δεμένο ακόμα, κάτι που ίσως δημιουργήσει κάποια θέματα στην αμυντική λειτουργία. Επιπλέον, στο τελευταίο φιλικό έδειξε αδυναμία στις αμυντικές στημένες φάσεις, καθώς και τα δύο γκολ που δέχθηκε προήλθαν από κόρνερ.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Προγνωστικά 09/08/23

Υπέρ του Παναθηναϊκού λειτουργεί το γεγονός πως αγωνίζεται στην έδρα του και το ότι είναι μια αρκετά δεμένη ομάδα, όμως συνολικά το έργο του εδώ είναι αρκετά δύσκολο. Η Μαρσέιγ είναι μια ανώτερη ομάδα ποιοτικά, η οποία διαθέτει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τους «πράσινους» να παίζουν κλειστά και τους Γάλλους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι αρκετά ικανή στον να μην αφήνει κενούς χώρους στον αντίπαλο.

Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος περιμένουμε ένα αρκετά συντηρητικό παιχνίδι, ειδικά από πλευράς γηπεδούχων κι έτσι το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος βρίσκεται στην επιλογή Χ ημίχρονο, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.12, από τη Winmasters με 20 ευρώ Free Bet.

Διαβαστε επισης

Ακόμη, ενδιαφέρον υπάρχει και στην κατηγορία «ειδικά παικτών». Η αιχμή του δόρατος των Γάλλων είναι ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος θα είναι ο στόχος της πλειοψηφίας των επιθέσεων της Μαρσέιγ. Οπότε, ενδιαφέρουσα είναι και η επιλογή να έχει ο Ομπαμεγιάνγκ Over 1.5 προσπάθειες στην εστία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.32 από τη Stoiximan.

Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ: Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
09/08, 21:00Παναθηναϊκός – ΜαρσέιγΧ ημίχρονο @2.12
09/08, 21:00Παναθηναϊκός – ΜαρσέιγΟμπαμεγιάνγκ Over 1.5 @2.32
Share Διαβαστε επισης