bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Αμερικής (04/08): Δυάδα επιλογών σε Σουνταμερικάνα και Leagues Cup

Προγνωστικά Αμερικής (04/08): Δυάδα επιλογών σε Σουνταμερικάνα και Leagues Cup

Δύο επιλογές στα σημερινά προγνωστικά Αμερικής (04/08) του Κωνσταντίνου και σε αποδόσεις 2,90 & 5,50.

Καλημέρα! Ολοκληρώνονται απόψε οι πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των 16 σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, ενώ στο Leagues Cup δεσπόζει η φάση των νοκ άουτ.

Προσωπικά αποφάσισα να ασχοληθώ με το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Leagues Cup, εκεί όπου προκύπτουν δύο επιλογές και ουσιαστικά με αυτές θα πορευθώ απόψε. Παρακάτω η ανάλυση τους.

Προγνωστικά Αμερικής στο Κόπα Σουνταμερικάνα (04/08)

Θα ξεκινήσω από το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Βραζιλιάνικο εμφύλιο ανάμεσα στην Αμέρικα Μινέιρο και την Μπραγκαντίνο.

Αμέρικα Μινέιρο – Μπραγκαντίνο

Η Αμέρικα Μινέιρο δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση επί της Φλαμένγκο (1-1), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα-διασυρμό με 4-1 από την Παλμέιρας και πλέον αρχίζει να ζορίζει το πράγμα αναφορικά με την παραμονή της στο Μπραζιλεϊράο (στο -6 από τις θέσεις εκτός τετράδας υποβιβασμού). Σε επίπεδο Σουτναμερικάνα απέκλεισε στα μπαράζ την Κόλο Κόλο με συνολικό σκορ 6-3 (2-1 ήττα εκτός, 5-1 νίκη εντός), πραγματοποιώντας πάντως αρκετές αλλαγές και σε κείνα τα ματς, αφού την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα.

Η Μπραγκαντίνο επέστρεψε στις νίκες με το εκκωφαντικό εκτός έδρας 3-0 απέναντι στη Φορταλέζα, ενώ στην πρόσφατη δεκάδα αναμετρήσεων της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (5-4-1). Το Κόπα Σουνταμερικάνα αποτελεί βασικό στόχος της αυτή την σεζόν και το βλέπει ιδιαίτερα σοβαρά. Γεγονός που φάνηκε και από την ευκολία που πήρε την πρόκριση για τους 16, τρέχοντας ένα σερί 4-2-0 στους ομίλους και με τέρματα 21-3.

Όπως ανέφερα και παραπάνω η Αμέρικα Μινέιρο ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα και το Σαββατοκύριακο ακολουθεί η μονομαχία παραμονής με την Μπαία στο Σαλβαδόρ, οπότε το ροτέισον θεωρείται δεδομένο από πλευράς Βάγκνερ Μαντσίνι. Φυσικά, ότι ενδεκάδα και να παρατάξει η ομάδα του παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο (το είδαμε και στους 2 αγώνες με την Κόλο Κόλο, όπου σε αμφότερους επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal + Over 2,5) και εκτιμώ ότι ούτε απόψε θα αλλάξει αυτό. Από την άλλη πλευρά, η Μπραγκαντίνο έχει ενισχυθεί και διαθέτει τρομερή μεσοεπιθετική ποιότητα, ενώ στον πάγκο της έχει τον Καϊσίνια, ο οποίος είναι ένας προπονητής επιθετικής φιλοσοφίας.

Θεωρώ ότι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό, οπότε το Goal/Goal του 1,83 από την Stoiximan με 10 ευρώ Free Bet χωρίς κατάθεση έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά Αμερικής (04/08).

Προσωπικά για ακόμα μία φορά θα στραφώ στο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου στο 5,50 από την Bet365, αφού τις περιμένω ιδιαίτερα… ζωηρές από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ένα γρήγορο γκολ στο παιχνίδι θα το μετατρέψει σε… ροντέο.

Προγνωστικά Αμερικής στο Leagues Cup (04/08)

Η δεύτερη επιλογή μου έρχεται από τα νοκ άουτ του Leagues Cup και το Σολτ Λέικ – Λεόν.

Σολτ Λέικ – Λεόν

Το Σολτ Λέικ πέρασε στα νοκ άουτ με σερί 1-0-1 στον όμιλο, κερδίζοντας το Σιάτλ εύκολα με 3-0, όμως απέναντι στη Μοντέρει έβγαλε πολλά ανασταλτικά ζητήματα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα 3-0. Φυσικά, η αμυντική του συμπεριφορά είναι ένα… πάγιο θέμα, καθώς έχει δει την εστία του να παραβιάζεται τουλάχιστον μία φορά σε 6/9 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Η Λεόν αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ του θεσμού, ενώ στον πάγκο της διαθέτει έναν από τους καλύτερους τεχνικούς της Liga MX, τον Αργεντίνο Νίκολας Λαρκαμόν, με τον οποίο πρόσφατα κατέκτησε και το Concacaf Champions League απέναντι στο Λος Άντζελες. Στη φάση των ομίλων του Leagues Cup δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και με σερί 1-1-0 και τέρματα 3-2 πήρε εύκολα την πρόκριση.

Τώρα στοιχηματικά, υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο ρόστερ, ενώ το Σολτ Λέικ αντιμετωπίζει αρκετά μεσοαμυντικά προβλήματα, τα οποία δεν πιστεύω ότι θα… λύσει εύκολα και η Λεόν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί καθώς διαθέτει ταχύτητα στα άκρα. Παράλληλα, η ομάδα του Μαστροένι δεν τρομάζει με τις εντός έδρας επιδόσεις της (4-4-3 στα τελευταία έντεκα ματς) και η κόντρα δείχνει μονόδρομος, ειδικά αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως η Λεόν πέρα από τρομερά καλοδουλεμένη ομάδα, είναι και πιο μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιους είδους διοργανώσεις.

Το διπλό στο 2,90 από την Bet365 ξεφεύγει και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Αμερικής (04/08).

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

ΣΟΥΝΤ – 04/08 – 03:00 – Αμέρικα Μινέιρο – Μπραγκαντίνο – Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 5,50 επί 4 μονάδες.

ΑΜΓΚ – 04/08 – 05:30 – Σολτ Λέικ – Λεόν – 2 σε απόδοση 2,90 επί 7 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης