bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08): Παιχνίδι με τα αουτσάιντερ σε Λιμπερταδόρες και Βραζιλιάνικη Serie B

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08): Παιχνίδι με τα αουτσάιντερ σε Λιμπερταδόρες και Βραζιλιάνικη Serie B

Παιχνίδι στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08) του Κωνσταντίνου, με 3 επιλογές σε αουτσάιντερ τιμές.

Καλημέρα! Συνεχίζεται η δράση στη Λατινική Αμερική και απόψε, εκεί όπου δεσπόζουν αρκετές αναμετρήσεις σε Σουνταμερικάνα, Λιμπερταδόρες και στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα δεν προκύπτει κάτι αξιόλογο, οπότε θα ασχοληθώ με το Κόπα Λιμπερταδόρες και τη Βραζιλιάνικη Serie B στην σημερινή μου στήλη.

Πάμε σιγά σιγά να δούμε τη διαλογή μου και φυσικά το παιχνίδι μου.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Λιμπερταδόρες (03/08)

Θα ξεκινήσω από το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Βραζιλιάνικο εμφύλιο ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Παλμέιρας.

Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας

Σε τρομερά κακή κατάσταση η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία βιώνει ένα από τα χειρότερα σερί της μετά το μακρινό 2011, καθώς δεν κερδίζει εδώ και 9 ματς (4-5-0). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της τα έκανε πραγματικά… σαλάτα, αφού κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 80ο λεπτό απέναντι στη Φλαμένγκο, όμως μέσα σε ένα 7λεπτο δέχτηκε την ήττα-ανατροπή. Παρόλα αυτά η διοίκηση στηρίζει τον τεχνικό Φελίπε Σκολάρι, διότι εκτιμούν ότι θα καταφέρει να γυρίσει το… διακόπτη. Σε επίπεδο Λιμπερταδόρες, μπορεί να ξεκίνησαν με το αριστερό οι «Πετεινοί» (δύο σερί ήττες), όμως πραγματοποίησε κρεσέντο στα υπόλοιπα 4 ματς (3-1-0) και τσέκαρε εισιτήριο για τους 16.

Η Παλμέιρας από την άλλη μπορεί να μην ενισχύθηκε και να υπάρχει γκρίνια, κυρίως από τους οπαδούς, όμως στα 2 πιο πρόσφατα ματς της το δείγμα της είναι εξαιρετικό, καθώς μετρά δύο διαδοχικά τρίποντα και μάλιστα σκοράροντας 7 τέρματα. Στο Λιμπερταδόρες είναι τρομερά σοβαρή, όπως μας έχει συνηθίσει την τελευταία τριετία (2/3 κατακτήσεις) και με 5/6 νίκες τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ξεκάθαρα σε αντίθετα μομέντουμ. Η Ατλέτικο Μινέιρο παρουσιάζει σταθερά ένα πρόσωπο κάτω του μετρίου στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Παλμέιρας δείχνει να ξεπέρασε το ντεφορμάρισμα και να επιστρέφει στις… εργοστασιακές της ρυθμίσεις, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και… πνίγοντας τους αντιπάλους της. Τη δεδομένη χρονική στιγμή και με την παρακαταθήκη του αρνητικού σερί των γηπεδούχων (0-4-5) η κόντρα δείχνει μονόδρομος και το διπλό στο 2,95 από την Stoiximan αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08).

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στη Βραζιλία (03/08)

Πάμε και στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου υπάρχουν δύο αναμετρήσεις που αξίζει να συζητηθούν. Πρώτο ματς που με απασχόλησε το Ιτουάνο – Τομπένσε.

Ιτουάνο – Τομπένσε

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Ιτουάνο, αφού δεν κερδίζει εδώ και 5 αγωνιστικές (0-3-2). Παραμένει το πρόβλημα στο γκολ, εκεί όπου ναι μεν δημιουργεί ευκαιρίες αλλά αδυνατεί να τις μετουσιώσει σε τέρματα. Ταυτόχρονα, φαίνεται να βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας (2-1-3 το σερί στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων της), καθώς δεν καλείται να φτιάξει παιχνίδι, όπου εκεί εμφανίζει και τα περισσότερα ζητήματα διότι αφήνει αρκετά μεσοαμυντικά κενά.

Η Τομπένσε είναι ασταθής σαν ομάδα, γεγονός που προδίδουν και τα πρόσφατα αποτελέσματα της (2-1-2), όμως δεν μπορώ να παραβλέψω πως το παλεύει εδώ και 4 αγωνιστικές, με τη μοναδική ήττα να έρχεται από τη Μιρασόλ, η οποία αποτελεί και ένα από πιο καλοδουλεμένα σύνολα της κατηγορίας. Παράλληλα, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε 3/4 τελευταίους αγώνες της, ενώ μακριά από τη βάση της είναι αρκετά αποτελεσματική εδώ και ένα μήνα (2-1-2 με τις ήττες να έρχονται από ομάδες της πρώτης δεκάδας). Λίγο οξύμωρο βέβαια αυτό, διότι διαχρονικά είναι από τις ομάδες που στηρίζονται στην έδρα τους, όμως φέτος δεν την εκμεταλλεύεται όπως στο παρελθόν (3-3-5).

Τώρα στοιχηματικά, η Ιτουάνο δεν πετυχαίνει… ελέφαντα από το μισό μέτρο, ενώ ανασταλτικά δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη (έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 4/5 τελευταία ματς της). Η Τομπένσε παίζει καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και χώρους θα βρει να κάνει τη ζημιά, ενώ αν γίνει το 0-1 θεωρώ ότι πολύ δύσκολα η γηπεδούχος θα αντιδράσει, με την επιθετική δυστοκία που τη διακατέχει.

Το διπλό προσφέρεται στο 3,30 από την Bet365 και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08).

Κλείνω τα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08) με τη μονομαχία ανάμεσα στην Κρισιούμα και την Πόντε Πρέτα.

Κρισιούμα – Πόντε Πρέτα

Η Κρισιούμα συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) και παρά το γεγονός ότι σε κανένα από αυτά δεν ήταν κακή, συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς. Περισσότερο ανησυχητικό πάντως είναι πως δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της, όπου παραδοσιακά αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της, αφού έχει κερδίσει μόλις 1 από τις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της (1-1-2).

Με το αριστερό το ντεμπούτο του τεχνικού Πιντάδο στην Πόντε Πρέτα, καθώς η ομάδα του αν και προηγήθηκε με 2-0 της Βιτόρια δεν πήρε το τρίποντο (2-2). Φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός πως αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 16ο λεπτό. Γενικότερα, είναι έμπειρος τεχνικός με αρκετές παραστάσεις στο Βραζιλιάνικο στερέωμα και περιμένω σιγά σιγά ότι θα πάρει τα πάνω του το σύνολο του σε συνδυασμό και με τις προσθήκες που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι γηπεδούχοι είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και το ρόστερ τους είναι δομημένο για άνοδο, όμως δείχνουν να έχουν μπει σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τρανό παράδειγμα το Κυριακάτικο ματς με την Τομπένσε, όπου προηγήθηκαν στο 90ο λεπτό και δέχτηκαν την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα. Ένα αποτέλεσμα που – με τον τρόπο που ήρθε- δεν πιστεύω ότι θα τους αφήσει ανεπηρέαστους και η Πόντε Πρέτα έχει αποδειχτεί σκληρό… καρύδι στο δρόμο, καθώς μετρά δύο νίκες στις 3 τελευταίες εξόδους της (2-0-1), έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα ματς.

Μυρίζει… μπαρούτι το συγκεκριμένο και το διπλό του 4,20 από την Bet365 αξίζει μια τουφεκιά στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (03/08), ειδικά αν αναλογιστούμε και το ότι η Πόντε Πρέτα αγνοεί την ήττα στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Σάντα Καταρίνα (3-5-0, το μακρινό 2007 η τελευταία φορά που ηττήθηκε).

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Μονό στην Stoiximan

  • ΛΙΜΠ – 03/08 – 03:30 – Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας – 2 σε απόδοση 2,95 επί 6,78 μονάδες. (Σε ισχύ το 2 και… ταμείο!)
Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης