bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08): Δύο «διπλά» και ένα combo bet

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08): Δύο «διπλά» και ένα combo bet

Τρεις επιλογές στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08) του Κωνσταντίνου και σε αποδόσεις από το 3,25 μέχρι το 3,75.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Πλούσιο σε δράση το κουπόνι της Τρίτης με αναμετρήσεις για τους «16» σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, ενώ στη δεύτερη κατηγορίας της Βραζιλίας ακολουθεί ακόμα μία εμβόλιμη.

Ουσιαστικά ξεχώρισα τρεις επιλογές, μία από τον κάθε θεσμό, οπότε πάμε να τις δούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Λιμπερταδόρες (02/08)

Θα ξεκινήσω από το Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τη Φλουμινένσε.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Η Αρχεντίνος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με μόλις μία ήττα στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων της (3-2-1), ενώ το τελευταίο διάστημα έχει βρει ρυθμό επιθετικά με αποτέλεσμα να σκοράρει σταθερά 2 γκολ εδώ και 3 ματς. Σε επίπεδο Κόπα Λιμπερταδόρες τσέκαρε σχετικά εύκολα το εισιτήριο για τους 16 και μάλιστα ηττήθηκε μόλις μία φορά (3-2-1).

Η Φλουμινένσε είναι ασταθέστατη το τελευταίο διάστημα (2-2-2) και ότι καλό έχει δείξει είναι μπροστά στο κοινό της, εκεί όπου κακά τα ψέματα αρκετές φορές κερδίζει λόγω και της τρομερής ποιότητας που διαθέτει σαν ρόστερ. Στο Λιμπερταδόρες κατάφερε να περάσει ως πρώτη στον τέταρτο όμιλο, όμως μακριά από τη βάση της κέρδισε μόνο την Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού (1-0-2).

Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους και η αλήθεια είναι πως δε δίνουν εύκολα δικαιώματα (4-2-1 το πρόσφατο σερί), ενώ απόψε θα κοιτάξουν να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αφού στον επαναληπτικό στο Μαρακανά γνωρίζουν πως δεν θα έχουν διόλου εύκολο έργο. Η Φλουμινένσε μπορεί να είναι ποιοτικότερο σύνολο, όμως δεν κόβει ούτε με… βαλέ στις 8 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της, καθώς έχει ηττηθεί στις 7 από αυτές, ενώ έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις σε μία.

Λαμβάνοντας υπόψη μου τα παραπάνω η Αρχεντίνος έχει σημαντικό προβάδισμα νίκης στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08), με τον άσο να προσφέρεται στο 2,37 από την Stoiximan, ενώ για καλύτερη απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με το Over 1,5 γκολ… σκαρφαλώνοντας στο 3,25 της ίδιας στοιχηματικής εταιρίας, αφού η Φλουμινένσε δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία εκτός έδρας (σε 5/6 τελευταίες εξόδους της είδε την εστία της να παραβιάζεται τουλάχιστον 2 φορές).

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Σουνταμερικάνα (02/08)

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στον αγώνα της Έμελεκ με την Ντεφένσα.

Έμελεκ – Ντεφένσα

Η Έμελεκ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Κριστάλ (1-0 εκτός, 0-0 εντός) στα μπαράζ του Σουνταμερικάνα με αρκετή δόση τύχης, αφού και στα 2 ματς δέχτηκε πολλές φάσεις (συνολικά δέχτηκε 24 τελικές στα 2 παιχνίδια), όμως η αντίπαλος της ήταν ιδιαίτερα άστοχη. Στο πρωτάθλημα της πραγματοποίησε μέτρια πρώτη φάση και τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας, ενώ βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία, αφού η 2η ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Διακόπηκε το αήττητο σερί 7 αναμετρήσεων της Ντεφένσα (5-2-0), καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ουνιόν Σάντα Φε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς πάντως που έκανε ροτέισον, αφού το Σουνταμερικάνα αποτελεί στόχο της. Γενικότερα, έστησε… πάρτι στους ομίλους του θεσμού, αφού κέρδισε τα 5/6 παιχνίδια της (5-0-1) και μάλιστα σκοράροντας κατά ριπάς (15 τέρματα πέτυχε).

Τώρα στοιχηματικά, η Ντεφένσα είναι μπαρουτοκαπνισμένο σύνολο σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και σαν ρόστερ είναι δύο σκαλιά πάνω από την Έμελεκ. Μια Έμελεκ που δεν τρελαίνει με τις εμφανίσεις της και δέχεται σταθερά πολλές φάσεις, με την άμυνα της πραγματικά να μην εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Θεωρώ πως οι Αργεντίνοι θα βρουν αρκετούς κενούς χώρους να κάνουν τη ζημιά και αν δεν έχει πάλι το κοκαλάκι της… νυχτερίδας η γηπεδούχος δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Το διπλό στο 2,90 από την Bet365 ξεφεύγει στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08) και θα αποτελέσει επιλογή μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στη Βραζιλία (02/08)

Κλείνω με τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας και το Σαμπαϊό Κορέα – Μποταφόγκο SP.

Σαμπαϊό Κορέα – Μποταφόγκο SP

Η Σαμπαϊό Κορέα αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 διαδοχικά ματς (0-2-2), όμως το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως παρά το γεγονός ότι διαχρονικά αποτελεί ομάδα έδρας, έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από το σπίτι της στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων της (1-1-1 το σερί στις 3 τελευταίες εξόδους της). Γενικότερα, βγάζει αρκετά θέματα στον ανασταλτικό τομέα, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα και… φθηνά γκολ (μόλις σε 2 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της κράτησε ανέπαφη την εστία της).

Η Μποταφόγκο SP δε μετουσίωσε σε γκολ τις – πολλές – ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στη Ζουβεντούδε (19-8 οι τελικές, 6-4 στην εστία) και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0. Διακόπηκε έτσι το θετικό μομέντουμ που είχε, με δύο διαδοχικά τρίποντα απέναντι σε Κρισιούμα και Λοντρίνα, όμως στο εσωτερικό της υπάρχει καλό κλίμα και άπαντες στο στρατόπεδο της θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι είχαν λίγο χρόνο να προετοιμαστούν για το σημερινό παιχνίδι, αφού η αποστολή έφτασε στο Σάο Λουίς το βράδυ της Κυριακής, ενώ έχουν και κάποια θέματα απουσιών. Παράλληλα, ολοένα και περισσότερο προβληματίζουν με την αμυντική τους συμπεριφορά, αφού δέχονται πολλές ευκαιρίες ανά ματς. Στην αντίπερα όχθη, η Μποταφόγκο με τον έμπειρο τεχνικό Σαμούσκα στον πάγκο της τρέχει σερί 3-0-2, με τις ήττες να έρχονται από ένα εκ των κορυφαίων ρόστερ της κατηγορίας (Σεαρά) και την ανεβασμένη Ζουβεντούδε, όπου η εμφάνιση της ήταν καλή.

Την κόντρα-επίθεση θα αναζητήσει η Μποταφόγκο SP, ρίχνοντας και λίγο ξύλο όπου χρειαστεί και κακά τα ψέματα όσο… πονόματος και αν είναι μακριά από το βάση της, τόσο αποτελεσματικό δείχνει αυτό που κάνει (2-1-1 το σερί στις 5 τελευταίες εξορμήσεις της), ενώ με τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει στο παιχνίδι της η Σαμπαϊό θα έχει αρκετές ευκαιρίες να την… πληγώσει.

Το διπλό στο 3,75 από την Bet365 αξίζει μια τουφεκιά στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (02/08).

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365 και σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

  • ΒΡ2 – 02/08 – 01:00 – Σαμπαϊό Κορέα – Μποταφόγκο SP – 2 σε απόδοση 3,75 επί 5,34 μονάδες.
  • ΣΟΥΝΤ – 02/08 – 01:00 – Έμελεκ – Ντεφένσα & Χουστίθια – 2 σε απόδοση 2,90 επί 5,89 μονάδες.

Μονό στην Stoiximan

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης