bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά: Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο

Προγνωστικά: Champions League και Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπαίνουμε σε εβδομάδα προκριματικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όπως είναι λογικό, θα έχουμε ανάλυση και προγνωστικά από το Champions League και κυρίως από τα παιχνίδια των ομάδων μας. Είναι η φάση όπου μπαίνουν και οι ομάδες μας στις επίσημες υποχρεώσεις και ελπίζουμε όλοι σε θετικά αποτελέσματα, τόσο αγωνιστικά αλλά και στοιχηματικά. Επίσης το Μουντιάλ των γυναικών συνεχίζεται και μαζί συνεχίζω και εγώ να το παρακολουθώ. Οπότε θα δούμε προγνωστικά για στοίχημα και από εκεί.

Champions League – Προγνωστικά

Από τους σημερινούς αγώνες, τα «φώτα» τραβάει πάνω του ο αγώνας του Παναθηναϊκού λόγω του ότι η ομάδα έχει πάρα πολλούς φιλάθλους εδώ στο νησί. Τα δικά μου «φώτα» δεν τα τραβάει κανένα παιχνίδι σήμερα μιας και δεν βρήκα κάπου στοιχηματική αξία που να την θέλω. Κοίταξα λίγο τον άσο της Ζαλγκίρις απέναντι στην Γαλατασαράι αλλά είναι πάρα πολύ καλύτερο το ρόστερ των Τούρκων και έκανα πίσω. Αν έπρεπε όμως να κρατήσω κάτι από το παιχνίδι, εκτός που τον άσο που μου άρεσε, θα ήταν το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,00.

Για τα παιχνίδι του Άρη θα τα πούμε αύριο αλλά θα βάλω ποντάρισμα στην στήλη μου από σήμερα για αυτό. Το σημείο δεν είναι άλλο από το over2.5. Από πέρσι γράφω το ίδιο πράγμα. Όσο στον πάγκο είναι ο Aleksey Shpilevski και η «ταυτότητα» της ομάδας το επιθετικό και άμεσο ποδόσφαιρο, τότε το over2.5 θα έχει πάντα περισσότερες από 50% πιθανότητες για να εμφανιστεί. Συνεπώς όταν η απόδοση θα είναι πάνω από 2,00 τότε εγώ θα την ποντάρω. Τώρα είναι στα 2,22 και την αγοράζω. Αυτό είναι και το μοναδικό σημείο που θα βάλω στα προγνωστικά στοιχήματος από το Champions League γι’ αυτούς τους πρώτους αγώνες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών – Προγνωστικά

Κανένα από τα δύο αουτσάιντερ που επέλεξα να βάλω στα προγνωστικά από το παγκόσμιο κύπελλο των γυναικών δεν πέρασε. Κρατάω όμως το καλό διάβασμα στις αποδόσεις. Η Κίνα πλήρωνε 4,90 και η Πορτογαλία πλήρωνε 6,40. Οι δύο τους ηττήθηκαν με 1-0 και το σκορ, μαζί με τις εμφανίσεις τους, μας δείχνουν ότι δεν ήταν τόσο χαμηλές οι πιθανότητες τους για νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αργεντινή. Η απόδοση της έφτανε τα 6,50 και έχασε με 1-0 από την Ιταλία, σε ένα ματς όπου το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το μόνο αουτσάιντερ που δεν ασχολήθηκα, ήταν το παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας, η οποία πέρασε σε απόδοση 7,50. Θα σκάσει όμως κι’ άλλη βόμβα.

Σήμερα το πρωί, η Κολομβία, ως αουτσάιντερ με απόδοση 3,20 κέρδισε την Νότιο Κορέα με σκορ 2-0. Σε λίγο, καθώς τώρα που γράφω ακόμα δεν έχει πάει 08:00, θα ξεκινήσει ο αγώνας της Νέα Ζηλανδίας απέναντι στις Φιλιππίνες. Μετά, στις 11:00 έχουμε τον αγώνα Ελβετία – Νορβηγία. Σε αυτό το ματς αξίζει ο άσος καθώς σε απόδοση 4,00 η Ελβετία έχει αξία. Η Νορβηγία ήταν η ομάδα που ηττήθηκε από τη Νέα Ζηλανδία στο πρώτο παιχνίδι, σε ένα ματς όπου προβλημάτισε η αμυντική της λειτουργία. Δεν θα βάλω το ματς στα προγνωστικά μου καθώς αρχίζει πολύ νωρίς και ίσως κάποιοι να μην το προλάβετε. Όσοι όμως είστε πρωινοί τύποι τότε θα το διαβάσετε εδώ.

Το σημείο που θα βάλω στα προγνωστικά από το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών, είναι η Ιρλανδία αύριο. Ο Καναδάς έχει πολύ υψηλές προσδοκίες, μέχρι και να κατακτήσουν το τρόπαιο. Το ρόστερ τους όμως αλλά και η εμφάνιση τους στο πρώτο παιχνίδι δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Στα δικά μου μάτια μοιάζει αρκετά υπερεκτιμημένη ομάδα. Από την άλλη, η Ιρλανδία, όταν αποφάσισε να παίξει μπάλα απέναντι στην Αυστραλία, έφτιαξε αρκετές φάσεις από στημένη μπάλα. Εκεί θα χτυπήσει και τον Καναδά. Θα κρατήσει στην άμυνα, θα βγει στην κόντρα και αν η κόντρα δεν πάει για τελική προσπάθεια, τότε πάμε να πάρουμε στημένο. Έξυπνο και πιθανό να βγει λειτουργικό. Το διπλό σε απόδοση 6,00 είναι αρκετά πιο πάνω απ’ όσο εγώ το έχω εκτιμήσει.

Το παιχνίδι μου

Μονά:

  • ΜΟΥ – 26/07, 15:00 – Καναδάς – Ιρλανδία: 2 @6.00 *4 μονάδες στην Bet365
  • CHL – 26/07, 20:00 – Άρης – Μπάτε: Over2.5 @2.22 *20 *16 μονάδες στην Winmasters
Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης