bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σαββατιάτικη απογευματινή δυάδα

Σαββατιάτικη απογευματινή δυάδα

Ποντάρισμα σε Σαββατιάτικη δυάδα από τον Γιώρκο!

Επιστροφή στις επάλξεις μετά από ένα μικρό «διάλλειμα» σε επίπεδο στηλών. Στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα πέφτει το «βάρος» για εμένα, ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα να διαβάζετε αναλύσεις και προγνωστικά (με πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας) για τις σημαντικότερες τρέχουσες διοργανώσεις του καλοκαιριού (Euro U19, Euro U21, Gold Cup 2023).

Πάμε όμως στα δικά μας, στην προηγούμενη στήλη το Μπρομαποϊκάρνα – ΑΪΚ έμεινε στο 0-2 από το 18′ με αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς άδοξα η δυάδα των over. Για σήμερα έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές από Φινλανδία και Νορβηγία στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Φινλανδίας

Στέκομαι στον άσο της Σεϊναγιόεν σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και τις πιο σταθερές βάσει απόδοσης (8-4-1). Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι και 3η με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Μάλιστα, εντός έδρας είναι αρκετά ισχυρή με σερί 5-1-1 ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μόλις 8 τέρματα παθητικό σε 13 αναμετρήσεις).

Η Χόνκα έχει μέτρια εκτός έδρας παρουσία μέχρι στιγμής (2-3-2), μεσοβδόμαδα είχε αγώνα Κυπέλλου σε αντίθεση με την Σεϊναγιόεν που ξεκουράστηκε ενώ την επόμενη Πέπτη αγωνίζεται στο Κόνφερενς Λιγκ. Κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της.

Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2.27, για μία καλύτερη, πιο προσηλωμένη και πιο φρέσκια ομάδα.

Προγνωστικά Νορβηγίας

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι του πρωταθλήματος, φαίνεται να υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για γρήγορο ρυθμό, φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και… αρκετά γκολ!

Είναι τέτοια η φιλοσοφία της γηπεδούχου, αλλά και η ευκολία με την οποία βρίσκει δίχτυα αλλά και δέχεται γκολ που αποτελεί απολύτως λογική σκέψη. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η Βίκινγκ στην έδρα της μετρά 8 goal/goal+over στα 9 τελευταία παιχνίδια (6/9 ήταν και over3.5). Η ομάδα με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων ανά αγώνα στην Eliteserien με 4.08 γκολ ανά παιχνίδι.

Η Χάουγκεσουντ μπορεί να μην είναι τόσο επιθετικό σύνολο, αλλά εσχάτως σκοράρει με συνέπεια και στα 4/5 τελευταία παιχνίδια έχει επιβεβαιώσει το goal/goal+over. Ταξιδεύει με καλή ψυχολογία μετά τις 3 νίκες στα 4 τελευταία και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά που θα αφήσουν οι γηπεδούχοι.

Σε τιμές διπλασιασμού επιλέγεται δίχως δισταγμό το combo: goal/goal+over.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΔΥΑΔΑ:

Δυάδα Winmasters με 20 ευρώ Free Bet (κάν’ το δικό σου εδώ):

ΦΙΝΛ – 8/7 – 17:00 – Σεϊναγιόεν – Χόνκα: 1 (2.27)

ΝΟΡΒ – 8/7 – 19:00 – Βίκινγκ – Χαούγκενσουντ: goal/goal+over (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 4.31 ποντάρισμα 25 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης