bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ιρλανδικό στοίχημα σε απόδοση διπλασιασμού (23/6)

Ιρλανδικό στοίχημα σε απόδοση διπλασιασμού (23/6)

Στοίχημα 23/6: Με ένα Ιρλανδικό «διπλό» διπλασιασμού κάνει παιχνίδι ο Γιώρκος την Παρασκευή!

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε. Είναι τέτοιο το πρόγραμμα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Τώρα, μετά και τη διακοπή λόγω των Εθνικών υποχρεώσεων επιστρέφουμε στη νορμάλ ροή των εν εξελίξει πρωταθλημάτων.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα στο site μπορούσατε να βρείτε προγνωστικά στοιχήματος από διάφορα αθλήματα με πολλά… ταμεία!

Πιο συγκεκριμένα, στη Βραζιλία (με 2/3 στο χθεσινό του Patent ο Κων/νος), το μπάσκετ (2/2 σε Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας) αλλά και το τένις (4ρι).

Στοίχημα Παρασκευή 23/6/2023

Κανονική αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, από όπου έρχεται και η σημερινή μου επιλογή. Με ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, η πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς άνοιξε την ψαλίδα από την 2η Ντέρι στους 6 βαθμούς. Με «όπλο» την εξαιρετική επίθεσή της σκόραρε 9 φορές το τελευταίο διάστημα και μάλιστα χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα. Συνολικά, μετρά 44 τέρματα σε 21 αγωνιστικές, όπερ σημαίνει 2.10 τέρματα/αγώνα.

Η Μποέμιανς είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ούσα στην 4η θέση αλλά οι περισσότεροι βαθμοί έχουν έρθει λόγω της εκτός έδρας εξαιρετικής της παρουσίας. Στο «Dalymount Park» δεν παρουσιάζεται το ίδιο σταθερή, έχοντας υποστεί 3 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (2-1-3). Ολες προέκυψαν κόντρα στις 3 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Ντέρι, Σεντ Πάτρικς, Σάμροκ Ρόβερς).

Η Σαμροκ πέρα από το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο τη φετινή σεζόν, καταγράφει εσχάτως εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις με 6-0-1 (όλες οι νίκες συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό) και προ 2,5 μηνών «πέρασε» με άνεση από την ίδια έδρα (2-0). To «διπλό» σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού είναι άξιο επιλογής για στοίχημα την Παρασκευή 23/6!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ 

Μονό:

23/6 – 21:45 – Μποέμιανς – Σάμροκ Ρόβερς: 2 σε απόδοση 2.10 στη Meridianbet με 20 μονάδες

Οι προσφορές στην Meridianbet ξεκινούν… με το καλημέρα!

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας είτε μέσω της ιστοσελίδα μας (meridianbet.com.cy), είτε στην εφαρμογή, παραλαμβάνετε €5 Free Bet χωρίς κατάθεση.

Στη συνέχεια αφότου επικυρώσετε τον λογαριασμό σας, ολοκληρώνοντας σωστά τα 3 απλά βήματα παίρνετε επίσης €25 μπόνους εγγραφής χωρίς να απαιτείται το οποιοδήποτε τζιράρισμα.

Περισσότερα για την Προσφορά* εδώ
Περισσότερα για την Προσφορά* εδώΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης