bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ρισκαδόρικο trixie υψηλών αποδόσεων

Ρισκαδόρικο trixie υψηλών αποδόσεων

Κύριοι οι Βραζιλιάνοι στο ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε Φλου και Φλα. Με τον συνήθης ύποπτο Φελίπο Μέλο να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν ήθελε πολύ να βγει και μία από την άλλη μεριά για να «τσεπώσουμε» το 15ρι. Παρόλα αυτά, το 2.60 της κόκκινης κάρτας επέστρεψε όλο το χθεσινό ποντάρισμα.

Στη Νορβηγία, η Σταρτ σκόραρε 3 φορές αλλά ο 18χρονος επιθετικός δεν κατόρθωσε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Προς το τέλος του αγώνα υπήρχε μοναδική ευκαιρία, αλλά ο συμπαίκτης του προτίμησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο κίπερ αντί να του «σπάσει» την μπάλα όπου σε κενή εστία πολύ δύσκολα μπορούσε να αστοχήσει!

Προγνωστικά Τετάρτης 17/5/2023

Φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Εκεί, όπου Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης μάχονται για το 2ο και τελευταίο εισιτήριο του μεγάλου τελικού. Η Ιντερ βρίσκεται ήδη εκεί, έχοντας προκριθεί εύκολα κόντρα στη Μίλαν.

Δεν θα παίξω κάτι σήμερα όσον αφορά το «1-Χ-2» στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεαλ Μαδρίτης, ωστόσο θεωρώ αρκετά μεγάλη απόδοση το 5.50 στη «Βασίλισσα της Ευρώπης». Και φυσικά η αξία εδώ βρίσκεται στα δεξιά. Συμφωνοι, ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι η καλύτερη του ζευγαριού, αλλά οι αποδόσεις δεν αποτυπώνουν τις διαφορές τους. Αλλωστε, μιλάμε για ένα παιχνίδι όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθώντας την πρώτη αναμέτρηση, θεωρώ αρκετά πιθανό ο Αντσελότι να εφαρμόσει την ίδια τακτική. Φουλ αμυντική τακτική τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ώστε να εξουδετερώσει την πίεση την έδρας του αντιπάλου και όσο περνάει ο χρόνος, να παίρνει μέτρα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σενάριο, η Μάντσεστερ Σίτι θα πιέσει και θα κλείσει στα καρέ της την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που ενδέχεται να φέρει αρκετά κόρνερ από πλευράς της. Στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, η Σίτι είχε 4 (!) κόρνερ στα πρώτα 21’ του αγώνα και συνολικά 5 στο πρώτο ημίχρονο. Κάτι που αν επαναληφθεί και σήμερα πληρώνει 3.60 στη Bet365. Για μικρότερο ρίσκο, το over3.5 κόρνερ των Αγγλων στο α’ ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Τουρκίας

Δύο από τις επιθετικότερες ομάδες στο Τουρκικό πρωτάθλημα συγκρούονται σήμερα. Απελευθερωμένες από το άγχος, ενδέχεται να δώσουν μία ωραία παράσταση στους θεατές. Ο λόγος για τις Φατίχ Κ. και Αδάνα Ντερμισπόρ. Η Φατίχ είναι η πρώτη στην σχετική κατρηγορία με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων στο πρωτάθλημα. Στο 3.90 παρακαλώ, από τα υψηλότερα στην Ευρώπη ενώ η Αδάνα ακολουθεί με 3.26 στην 5η θέση. Η Αδάνα είναι σαφέστατα πιο δημιουργική (3η στα xgaols υπέρ) αλλά η Φατίχ πιο αποτελεσματική. Αμφότερες όμως έχουν υψηλό δείκτη xgoals against για τη θέση στην οποία βρίσκονται στη βαθμολογία.

Εύλογα προσφέρονται χαμηλά οι αποδόσεις στις αγορές τερμάτων. Εκεί, όπου κρατιέται ακόμα σε λογικά πλαίσια είναι το 3.00ρι στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο. Κάτι που επιβεβαίωσε στα ¾ πιο πρόσφατα εντός έδρας η Φατίχ και στα 3 τελευταία η Αδάνα! Στο 7.00 να σκοράρουν σε 1ο και 2ο ημίχρονο αμφότερες.

Προγνωστικά Κύπρου

ΑΕΛ – Καρμιώτισσα σε ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής μοιάζει με αγγαρεία. Δίχως κάποιο κίνητρο στο πρωτάθλημα, αλλά με μία Καρμιώτισσα που δείχνει διάθεση για να παίξει ως το τέλος τα παιχνίδια της (στο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα θα έπρεπε να έχει κερδίσει τουλάχιστον 3-1) και μία ΑΕΛ που θα πρέπει να αρχίσει να ανεβάζει ταχύτητα για μία νίκη ψυχολογίας πριν τον τελικό Κυπέλλου στις 24/5.

Αν γίνουν πράξη τα παραπάνω, τόσο το over στο 2.15 όσο και το over3.5 στο 3.75 δεν είναι τόσο απίθανα!

Σημείωση: Εγώ επειδή δεν θέλω να ανοιχτώ πολύ θα πάω σε ένα Trixie. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να κάνει τους συνδυασμούς του και να χαμηλώσει το ρίσκο. Π.χ, η δυάδα: over στο ΑΕΛ- Καρμιώτισσα και over3.5 κόρνερ Σίτι στο πρώτο μέρος ή ακόμα και trixie με: over+g/g το Κυπριακό (αντί over3.5), goal/goal 1ου ημιχρόνου στο Τούρκικο και over3.5 κόρνερ στο α’ μέρος για Σίτι (αντί για over4.5).

Προγνωστικά Τετάρτης 17/5/2023

Trixie Bet365

ΚΥΠ – 17/5 – 19:00 – ΑΕΛ – Καρμιώτισσα: over3.5 (3.75)

ΤΟΥΡΚ – 17/5 – 20:00 – Φατίχ – Αδάνα: goal/goal στο 1ο ημίχρονο (3.00)

UCL – 17/5 – 21:45 – Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: over4.5 κόρνερ στο πρώτο μέρος Μάντσεστερ Σίτι (3.60)

Με 8 μονάδες στις δυάδες και 4 στην τριάδα απόδοσης 48.94.

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης