• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Αγγλίας (13-14/05): Με δύο value φαβορί

Προγνωστικά Αγγλίας (13-14/05): Με δύο value φαβορί

Μπαίνουμε στην 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερο εντείνεται τόσο στην κούρσα του πρωταθλήματος όσο και στη μάχη για την παραμονή. Ξεχωρίζει στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05) η ματσάρα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπράιτον, ενώ η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την ανεβασμένη Έβερτον.

Προγνωστικά Αγγλίας (13-14/05): Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Λιντς logo

Λιντς

  • ΝΝΙΝΝ
90%
13:30
Νιουκάστλ

Νιουκάστλ

  • ΗΝΙΝΗ
50%
Στατιστικά

Η Λιντς ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και δεν κατάφερε ούτε στο ντεμπούτο του Άλαρνταϊς στον πάγκο της να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά, εξαρχής το έργο της ήταν δύσκολο απέναντι στους πρωταθλητές, ενώ για ακόμα μία φορά παρουσίασε αρκετές ανασταλτικές αδυναμίες. Η Νιουκάστλ έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ, σε ένα ματς που η αλήθεια είναι πως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (1,42 τα Xgoals της), αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε τέρματα. Διακόπηκε έτσι το θετικό σερί που έτρεχε με 3 διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ντεμπούτο εντός έδρας για τον Άλαρνταϊς, όμως το πρόσωπο που παρουσιάζει η Λιντς δεν είναι ελπιδοφόρο. Η Νιουκάστλ απέδειξε και μετά τη βαριά ήττα από την Άστον Βίλα (3-0), πώς έχει το know how να γυρίζει άμεσα το διακόπτη (ακολούθησαν τρία σερί τρίποντα) και έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση απέναντι σε μία…. αναιμική Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» (0-1-2 η πρόσφατη τριάδα αγώνων της με τέρματα 3-12). Το διπλό του 1,74 από τη Ubet θα αποτελέσει επιλογή στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05).

Άστον Βίλα logo

Άστον Βίλα

  • ΝΙΝΝΝ
89%
16:00
Τότεναμ

Τότεναμ

  • ΗΙΗΗΗ
11%
Στατιστικά

Η Άστον Βίλα έρχεται από δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουλβς με 1-0 (είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), σε ένα ματς που ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Πάντως, μπροστά στο κοινό της αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της και μάλιστα έχει κερδίσει και τις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της χωρίς να δεχτεί γκολ. Πρώτο τρίποντο για τον Μέισον και την Τότεναμ, αφού επικράτησε με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ήταν καλή, όμως αμυντικά συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, αφού δέχτηκε φάσεις (7 τελικές, οι 2 στην εστία).

Οι γηπεδούχοι  επί ημερών Έμερι στο «Βίλα Παρκ» σπανίως πραγματοποιούν κακές εμφανίσεις, γεγονός που φαίνεται και από το 5/5 του τελευταίου διαστήματος. Η Τότεναμ αν εξαιρέσουμε το 1-0 με την Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να μην πείθει με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο και η άμυνα της αρκετές φορές πραγματοποιεί παιδαριώδη λάθη. Δύσκολα θα μπορέσει να προβάλει αντιστάσεις στο υψηλό πρέσινγκ της Άστον Βίλα και ο άσος του 2,25 από την Stoiximan θα αποτελέσει επιλογή στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05) και μπορείτε να το συνδυάσετε με το Free Bet αξίας 10 ευρώ χωρίς κατάθεση για νέα μέλη.

Τσέλσι logo

Τσέλσι

  • ΗΝΗΙΝ
47%
16:00
Νότινγκχαμ Φόρεστ

Νότινγκχαμ Φόρεστ

  • ΗΗΗΗΝ
16%
Στατιστικά

Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι με τον Λάμπαρντ στον πάγκο της, ο οποίος μετά από μία πεντάδα αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο (1-0-4) απέναντι στην Μπόρνμουθ. Ουσιαστικά οι «Μπλε» εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές ολιγωρίες της Μπόρνμουθ και πέτυχαν τρία τέρματα. Ανασταλτικά βέβαια για ακόμα μία φορά αντιμετώπισαν ζητήματα, καθώς δέχτηκαν αρκετές φάσεις (10 τελικές, οι 4 στον στόχο). Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 4-3 της Σαουθάμπτον στο ντέρμπι παραμονής και πλέον έχει απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καλή εμφάνιση γενικότερα, όμως πιέστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να κάνει λάθη στην άμυνα (1,60 τα XGoals against). Φυσικά, το πρόγραμμα της μέχρι το τέλος μόνο εύκολο δεν είναι, διότι θα τεθεί αντιμέτωπη κατά σειρά με τις Τσέλσι (εκτός), Άρσεναλ (εντός) και Κρίσταλ Πάλας (εκτός).

Περισσότερο της «έκατσε» της Τσέλσι το εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ παρά το κέρδισε. Γενικότερα, δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση κάτω από τις οδηγίες του Λάμπαρντ και απέναντι της έχει μία αντίπαλο που καίγεται για βαθμό/βαθμούς. Παρά το γεγονός ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετωπίζει ζητήματα μακριά από το σπίτι της (8 διαδοχικές ήττες), θα πάρουμε το ρίσκο στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05) και θα πάμε στην κόντρα, με το Χ2 να προσφέρεται στο 2,50 από την Bet365.

Κρίσταλ Πάλας logo

Κρίσταλ Πάλας

  • ΗΙΗΗΝ
27%
16:00
Μπόρνμουθ

Μπόρνμουθ

  • ΝΙΝΝΗ
73%
Στατιστικά

Η Κρίσταλ Πάλας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τότεναμ στο Λονδρέζικο ντέρμπι, σε ένα ματς που ουσιαστικά πλήρωσε την μέτρια ανασταλτική εικόνα της (1,00 τα Xgoals against). Επιβεβαίωσε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία (στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και απομένουν τρεις αγωνιστικές), την οποία κακά τα ψέματα την χρωστά στον τεχνικό, Ρόι Χότζσον, καθώς από την στιγμή που ήρθε άλλαξε άρδην η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε με 3-1 από την Τσέλσι, όμως η εμφάνιση της ήταν αρκετά καλή (για ακόμα μία φορά) και αν ήταν πιο εύστοχη πριν δεχτεί το 2-1 πιθανότατα θα κέρδιζε. Τυπικά θέλει ένα βαθμό στα εναπομείναντα τρία ματς για να «κλειδώσει» την παραμονή της.

Αδιάφορη πλέον η Κρίσταλ Πάλας, ενώ επί ημερών Χότζσον διατηρεί αήττητο εντός έδρας (2-1-0) και μάλιστα έχει πετύχει 6 τέρματα στην πρόσφατη τριάδα αγώνων της στο «Σέλχουστ Παρκ». Οι φιλοξενούμενοι παίζουν σταθερά καλά και μακριά από το σπίτι τους μετράνε τρία διαδοχικά τρίποντα, κρατώντας την εστία τους ανέπαφη στα 2 από αυτά.

Πολύ οριακά το βλέπουμε να κρίνεται το συγκεκριμένο και αξίζει μια ζαριά στην ισοπαλία του 3,70 από τη Fonbet, αφού από τη μία οι γηπεδούχοι θα διευρύνουν το αήττητο εντός έδρας σερί τους στα 4 ματς, ενώ η Μπόρνμουθ θα πάρει το βαθμό που αναζητά για να… καθαρίσει την υπόθεση παραμονή, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός, Έβερτον εκτός).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ logo

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  • ΝΗΙΝΝ
68%
16:00
Γούλβς

Γούλβς

  • ΝΗΗΝΗ
42%
Στατιστικά

Από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες (Μπράιτον, Γουέστ Χαμ) έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0). Σε καμία από τις δύο δεν ήταν κακή η εικόνα της, ίσα ίσα που δημιούργησε ευκαιρίες, όμως συνεχίζει να πληρώνει τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα της. Πλέον νιώθει… καυτή την ανάσα της Λίβερπουλ, καθώς τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η Γουλβς επικράτησε με 1-0 της Άστον Βίλα και καθάρισε την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκης της στο «Μολινό», όμως μακριά από αυτό αποτελεί τη χαρά του εκάστοτε γηπεδούχου (0-1-4 στην πρόσφατη πεντάδα εξορμήσεων της).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μετατρέψει σε απόρθητο φρούριο το «Ολντ Τράφορντ» τη φετινή σεζόν (8-2-0 στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της) και απέναντι σε μία αδιάφορη Γουλβς, με προβληματική εικόνα στο δρόμο, εκτιμούμε ότι δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες και θα πάρει τη νίκη. Ο άσος κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα (στο 1,43 κατά μέσο όρο), όμως είναι μια πέρα για πέρα δίκαιος.

Σαουθάμπτον logo

Σαουθάμπτον

  • ΝΝΙΝΝ
90%
16:00
Φούλαμ

Φούλαμ

  • ΝΗΝΗΗ
44%
Στατιστικά

Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε με 4-3 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντέρμπι παραμονής και ουσιαστικά πλέον βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Τσάμπιονσιπ. Φυσικά έχει επηρεαστεί και το κλίμα της, αφού επικρατεί απογοήτευση στο εσωτερικό της για τον επερχόμενο υποβιβασμό. Η Φούλαμ αν και τυπικά αδιάφορη έδωσε μία παράσταση στο «Craven Cottage» απέναντι στη Λέστερ και τη φιλοδώρησε με 5 (!) τέρματα. Κάπως έτσι επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, έπειτα από 3 ανεπιτυχή αποτελέσματα (0-0-3).

Ξεκάθαρα σε αντίθετα μομέντουμ οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ (0-1-6 στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους) και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ η Φούλαμ ανέκτησε ψυχολογία με την ευρεία νίκη της απέναντι στη Λέστερ. Το διπλό στο 2,45 από την Betonalfa έχει σημαντικό προβάδισμα στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05).

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Μπρέντφορντ logo

Μπρέντφορντ

  • ΗΝΗΗΝ
38%
15:00
Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά

*Λονδρέζικο ντέρμπι.

Η Μπρέντφορντ ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς που ήταν κατώτερη των περιστάσεων και διακόπηκε το αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Συνεχίζει πάντως να στοχεύει στην επτάδα, αφού απέχει μόλις 5 βαθμούς από την Μπράιτον, όμως το πρόγραμμα της δεν είναι εύκολο (Γουέστ Χαμ εντός, Τότεναμ εκτός, Σίτι εντός). Η Γουέστ Χαμ πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε σημαντικές ανάσες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία (βρέθηκε στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Φυσικά δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα τίποτα, ενώ εκτός έδρας προβληματίζει με το πρόσωπο που παρουσιάζει (2-0-3 στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα). Μεσοβδόμαδα αντιμετώπιζε την Αλκμάαρ για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ (1-1) και την Πέμπτη ακολουθεί ο επαναληπτικός.

Δύσκολο ματς. Η Μπρέντφορντ δε δίνει εύκολα δικαιώματα μπροστά στο κοινό της (2-3-1), όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως έχει μόλις 2 νίκες στην πρόσφατη εξάδα εντός έδρας αναμετρήσεων της. Από την άλλη η Χαμ ζορίζεται αισθητά εκτός έδρας, ενώ βρίσκεται εν μέσω και τον αγώνων με την Αλκμάαρ για το Κόνφερενς Λιγκ. Παράλληλα είναι και Λονδρέζικο ντέρμπι το συγκεκριμένο και αυτά τα ματς σχεδόν πάντα έχουν ιδιαιτερότητες, οπότε δε βλέπουμε κάποιο λόγο να το κουράσουμε παραπάνω και να μπλέξουμε. Προτιμότερο δείχνει το πάσο στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05).

Έβερτον logo

Έβερτον

  • ΝΝΗΝΙ
72%
15:00
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι

  • ΗΙΝΙΙ
48%
Στατιστικά

Πέτυχε τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής η Έβερτον, καθώς κέρδισε με 5-1 εκτός έδρας την φοβερή φετινή Μπράιτον, κάνοντας τεράστιο βήμα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία (στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού). Διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί τους στους δύο αγώνες πρωταθλήματος (1-1-0), αλλά έχει και απαιτητικό πρόγραμμα (Σίτι εντός, Γουλβς εκτός, Μπόρνμουθ εντός). Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει το… χαβά της, αφού κερδίζοντας τη Λιντς πέτυχε το 10ο διαδοχικό τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ. Μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί ο επαναληπτικός. Λόγω αυτού είναι πολύ πιθανό ο Γκουαρντιόλα να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και πολύ δύσκολα η Έβερτον θα καταφέρει να πετύχει και δεύτερο… άθλο σε λιγότερο από μία βδομάδα, πόσο μάλλον όταν μπροστά στο κοινό της αγνοεί τη νίκη από τις 11 Μαρτίου (1-1-3). Οποιαδήποτε ενδεκάδα και να παρατάξει ο Γκουαρντιόλα η ομάδα του είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή και θα πρέπει να πάνε πολλά πράγματα στραβά για να μην πάρει το τρίποντο που θα τη φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Το διπλό αναμενόμενα χαμηλά (στο 1,35 κατά μέσο όρο), όμως είναι μια fair τιμή.

Άρσεναλ logo

Άρσεναλ

  • ΝΝΝΝΝ
100%
17:30
Μπράιτον

Μπράιτον

  • ΝΗΝΝΙ
70%
Στατιστικά

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Νιουκάστλ, σε ένα ματς που ναι μεν δέχτηκε αρκετές φάσεις (1,42 τα XGoals against), όμως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δικές της και με κυνισμό πήρε το τρίποντο. Συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Σίτι, όμως πλέον δεν είναι στο χέρι της η υπόθεση τίτλος. Η Μπράιτον έπεσε θύμα έκπληξης την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 5-1 από την Έβερτον και έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για την εξάδα. Δεν είναι σταθερή το τελευταίο διάστημα, διότι έχει ηττηθεί σε 2 από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της και μάλιστα από ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση τους (Έβερτον, Νότιγχαμ Φόρεστ).

Η ματσάρα της αγωνιστικής και ουσιαστικά από τα παιχνίδια που αξίζει κανείς να καθίσει να παρακολουθήσει. Δεν υπάρχει λόγος ενασχόλησης με καθαρό σημείο, από την στιγμή που αμφότερες είναι ομάδες επιθετικής φιλοσοφίας κοιτάμε κατευθείαν στα προγνωστικά Αγγλίας του Σαββατοκύριακου (13-14/05) προς το συνδυαστικό Goal/Goal +Over 2,5 σε απόδοση 1,80 από τη Winmasters. Επιλογή που η Άρσεναλ έχει επιβεβαιώσει στις 4/5 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, ενώ η Μπράιτον σε 3/4 τελευταία ματς της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Betmarket Προγνωστικά Αγγλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
13/05, 14:30Λιντς – Νιουκάστλ2 @1.741
13/05, 17:00Άστον Βίλα – Τότεναμ1 @2.251
Κάβα Πρωταθλήματος:+16,42ROI113.24%

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Share Διαβαστε επισης