• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά: Δόξα – Παραλίμνι, Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα

Προγνωστικά: Δόξα – Παραλίμνι, Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα

Άνοιξε χθες η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, στο β’ γκρουπ, του Κυπριακού Πρωταθλήματος, με την Ανόρθωση να κερδίζει τη Νέα Σαλαμίνα. Η δράση συνεχίζεται σήμερα με την Δόξα να φιλοξενεί το Παραλίμνι και τον Ολυμπιακό την Καρμιώτισσα και εμείς έχουμε προγνωστικά στοιχήματος και από τους δύο αγώνες.

Προγνωστικά: Δόξα – Παραλίμνι

Δόξα Κατωκοπιάς logo

Δόξα Κατωκοπιάς

  • ΗΙΗΗΗ
11%
18:00
Παραλίμνι

Παραλίμνι

  • ΝΙΗΙΗ
44%
Στατιστικά

«Ξεφούσκωσε» τελευταία η Δόξα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της. Έφτασε τις 2 συναπτές ήττες και συνολικά τους 4 αγώνες χωρίς νίκη. Έχει μια διαφορά 7 βαθμών από την σημερινή της αντίπαλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να νιώθει ασφάλεια. Ήταν καλή, στο τελευταίο παιχνίδι της, απέναντι στην Καρμιώτισσα, αλλά παρουσιάσε κάποιες αμυντικές αστάθειες, οι οποίες στο τέλος της στοίχισαν.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήρε επιτέλους νίκη. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, κατάφερε να κερδίσει με 5-1 τον Ακρίτα και έτσι μείωσε την διαφορά από την Δόξα στους 7 βαθμούς. Σήμερα παίζει έναν «τελικό» καθώς με νίκη μειώνει στους 4 βαθμούς και θα μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής.

Από τις αποδόσεις για νικητή δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε κάποια αξία, ωστόσο, στις αποδόσεις για τα γκολ υπάρχει και την θέλουμε. Έχουμε χαρακτηρίσει το ματς ως «τελικό» και έτσι είναι, επομένως θα πρέπει να δούμε φάσεις για γκολ και ρυθμό. Θέλουν τη νίκη και οι δύο ομάδες, ειδικά όμως στην πλευρά των φιλοξενουμένων, χωρίς αυτή «χάνονται». Το over2.5 σε απόδοση 2,13 στη Fonbet έχει αξία και αυτό θα μπει στα προγνωστικά μας από το Δόξα – Παραλίμνι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει την απαραίτητη σταθερότητα στην άμυνα έτσι ώστε να αντέξει να παίζει υπό πίεση.

20€ Δωρεάν Στοίχημα - Kωδικός προσφοράς: WELCOME20
20€ Δωρεάν Στοίχημα - Kωδικός προσφοράς: WELCOME20Εγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα

Ολυμπιακός Λευκωσίας logo

Ολυμπιακός Λευκωσίας

  • ΝΝΙΙΗ
65%
18:00
Καρμιώτισσα

Καρμιώτισσα

  • ΙΙΝΗΗ
43%
Στατιστικά

Παρουσιάζει πολλές αδυναμίες ο Ολυμπιακός και όσο συμβαίνει αυτό, τόσο πιο κοντά θα βρίσκεται στην Β’ κατηγορία. Σήμερα έχει μοναδική ευκαιρία, να δώσει τα πάντα, απέναντι σε μια πιο «χαλαρή» Καρμιώτισσα και να συνεχίσει να ελπίζει. Θα χρειαστεί όμως να βρει σταθερότητα.

Η Καρμιώτισσα πήρε 3η συναπτή νίκη και πλέον έχει διαφορά 15 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Για να κινδυνέψει θα πρέπει να μην πάρει άλλον βαθμό και η ΕΝΠ να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της. Σενάριο με ελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης.

Μεγάλη η ανάγκη του Ολυμπιακού για βαθμούς, χαλαρή και χωρίς άγχος η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει πολύ ταλέντο στο ρόστερ και τώρα που θα παίξουν χωρίς κανένα άγχος, είναι ικανή για ζημιές. Ο Ολυμπιακός θα επιτεθεί και συνάμα θα αφήσει κενά πίσω. Το over2.5 στα 2,25 θα αποτελέσει επιλογή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
08/05, 19:00Δόξα – ΠαραλίμνιOver2.5 @2.133
08/05, 19:00Ολυμπιακός – ΚαρμιώτισσαOver2.5 @2.253
Kάβα Πρωταθλήματος+34.77ROI111.71%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης