• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά: Ομόνοια – Απόλλων, Σαλαμίνα – Ανόρθωση

Προγνωστικά: Ομόνοια – Απόλλων, Σαλαμίνα – Ανόρθωση

Δύο αγώνες έχουμε για το Κυπριακό Πρωτάθλημα σήμερα και έχουμε ετοιμάσει τα προγνωστικά μας από το Ομόνοια – Απόλλων αλλά και το Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση. Συνολικά 3 είναι οι επιλογές για στοίχημα. Πάμε να τις δούμε…

Προγνωστικά: Ομόνοια – Απόλλων

Ομόνοια logo

Ομόνοια

  • ΝΝΗΝΙ
72%
18:00
Απόλλων Λεμεσού

Απόλλων Λεμεσού

  • ΝΙΗΗΗ
35%
Στατιστικά

Όλοι στην Ομόνοια σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου και τίποτα άλλο. Ο Σοφρώνης Αυγουστή είναι πιθανό και σήμερα να παρατάξει μια ενδεκάδα με διαφορετικά πρόσωπα από το τελευταίο παιχνίδι. Βλέπουμε μια αδυναμία στο σκοράρισμα για τους «Πράσινους» καθώς, στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν έχουν βάλει κανένα γκολ.

Ο Απόλλωνας είδε τις 4 ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία να παίρνουν όλες από ένα βαθμό. Η ομάδα της Λεμεσού, έχει την μεγάλη ευκαιρία σήμερα, να τις πλησιάσει όλες. Με νίκη πιάνει την Πάφο στην 4η θέση και θα μειώσει την διαφορά από την 3η θέση, στους 3 βαθμούς.

Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο για τον Απόλλωνα και οι ποδοσφαιριστές του Bogdan Andone δεν πρέπει να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εμείς το μετράμε αυτό στην εκτίμηση μας, ξέρουμε την ανάγκη για το τρίποντο, ξέρουμε επίσης πως η Ομόνοια κοιτάζει άλλου, συνεπώς θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 3,35.

Προγνωστικά: Nέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση

Nέα Σαλαμίνα logo

Nέα Σαλαμίνα

  • ΗΙΝΗΝ
47%
18:00
Ανόρθωση

Ανόρθωση

  • ΙΝΝΗΙ
62%
Στατιστικά

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα έφερε ισοπαλία με σκορ 3-3. Έκανε ακριβώς αυτό που γράψαμε πριν από τον αγώνα, βελτίωσε την επιθετική της λειτουργία και διασκέδασε τον αγώνα. Κατά την διάρκεια αυτής της επιθετικής βελτίωσης, εμείς είδαμε και αρκετές αμυντικές αστάθειες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα τρία γκολ παθητικό.

Η Ανόρθωση για ένα ακόμα παιχνίδι σκοράρει πολλά γκολ. Συνολικά έβαλε 9 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν αυτά τα δύο παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που παίζουν αλλά και η φαντασία που βάζουν πλέον στο παιχνίδι τους.

Στο «Βαρωσιώτικο Ντέρμπι» σήμερα, περιμένουμε να υπάρξει το κίνητρο της 1ης θέσης του β’ γκρουπ αλλά και το έξτρα κίνητρο του ντέρμπι. Αυτά τα στοιχεία θα μας δώσουν ρυθμό και είναι αρκετά πιθανό να δούμε ξανά αρκετά γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες της Αμμοχώστου, είδαμε σκορ 4-4. Εμείς θα επιλέξουμε ένα συνδυαστικό στοίχημα, όπου θα βάλουμε την επιλογή του over2.5 μαζί με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αυτό μπορούμε να το φτιάξουμε στο bet builder της Bet365, με συνολική απόδοση 2,10. Επίσης θα επιλέξουμε και το να κερδίσει η Ανόρθωση μαζί με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 4,75.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
07/05, 19:00Ομόνοια – Απόλλων2 @2.352
07/05, 19:00Σαλαμίνα – ΑνόρθωσηGG & Over2.5 @2.102
07/05, 19:00Σαλαμίνα – Ανόρθωση2 & GG @4.751
Kάβα Πρωταθλήματος+35.07ROI112.01%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης