• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Αγγλίας: Στήριξη σε Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα

Προγνωστικά Αγγλίας: Στήριξη σε Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα

Φωτιά στη μάχη του πρωταθλήματος μετά τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική, αφού η Άρσεναλ ηττήθηκε με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον η υπόθεση τίτλος δεν είναι στα χέρια της, αφού οι «Πολίτες» έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή. Μπροστά μας έχουμε μία άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με το Λίβερπουλ-Τότεναμ να ξεχωρίζει στα προγνωστικά Αγγλίας. Σπουδαία αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Άστον Βίλα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Κρίσταλ Πάλας logo

Κρίσταλ Πάλας

  • ΗΙΗΗΝ
27%
13:30
Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά

*Λονδρέζικο ντέρμπι.

Η Κρίσταλ Πάλας παρουσιάστηκε αρκετά μέτρια απέναντι στη Γουλβς και ηττήθηκε με 2-0. Διακόπηκε έτσι το αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων με τον τεχνικό Χότζσον στον πάγκο της (3-1-0 το σερί). Η Γουέστ Χαμ ήταν αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στη Λίβερπουλ, όμως οι αμυντικές της αδυναμίες έκαναν την εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1. Πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού τρέχει σερί 3-2-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Λονδρέζικο ντέρμπι το συγκεκριμένο και συνήθως αυτά τα ματς έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Η Πάλας εδώ και δύο ματς αγνοεί τη νίκη (0-1-1), δείχνοντας κάποια σημάδια ντεφορμαρίσματος που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Η Χαμ είναι καλά και στο δρόμο έχει βελτιωθεί, καθώς μετρά δύο διαδοχικά τρίποντα σε επίπεδο πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Κοιτάμε προς τα δεξιά στα προγνωστικά Αγγλίας με το διπλό να προσφέρεται στο 2,80 από τη Winmasters.

Μπρέντφορντ logo

Μπρέντφορντ

  • ΗΝΗΗΝ
38%
16:00
Νότινγκχαμ Φόρεστ

Νότινγκχαμ Φόρεστ

  • ΗΗΗΗΝ
16%
Στατιστικά

Η Μπρέντφορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι και κέρδισε στο Λονδρέζικο ντέρμπι με 2-0. Επιστροφή στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές (0-3-3 το σερί), με την εικόνα της στα 2 πιο πρόσφατα ματς να θυμίζει αυτή της ομάδας που εξέπληξε ευχάριστα όλη την σεζόν. Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Μπράιτον (3-2) στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία και ανέκτησε τη χαμένη της ψυχολογία. Σε γενικές γραμμές παρουσίασε καλό πρόσωπο, όμως ανασταλτικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα (17 τελικές δέχτηκε). Μετά από καιρό βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού, όμως απέχει μόλις 1 βαθμό.

Οι «Μέλισσες» έχουν επιστρέψει στα γνωστά τους στάνταρ και η εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο μας αρέσει αρκετά. Η Νότιγχαμ εκτός έδρας αποτελεί τη χαρά του εκάστοτε γηπεδούχου (7 διαδοχικές ήττες), οπότε ο άσος του 1,67 από την Parimatch έχει σημαντικό προβάδισμα και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Αγγλίας, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε το σημείο με το Freebet αξίας 30 ευρώ χωρίς κατάθεση.

Μπράιτον logo

Μπράιτον

  • ΝΗΝΝΙ
70%
16:00
Γούλβς

Γούλβς

  • ΝΗΗΝΗ
42%
Στατιστικά

Η Μπράιτον φάνηκε επηρεασμένη από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του FA Cup από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 3-2 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεύτερη ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ (2-1-2), όμως η εντός έδρας εικόνα της είναι εξαιρετική, αφού μετρά σερί 4-1-1 στην τελευταία εξάδα αγώνων της. Η Γουλβς επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας έπειτα από καλή εμφάνιση και πλέον έχει μαξιλαράκι ασφαλείας 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αχίλλειος πτέρνα της τα εκτός έδρας, καθώς έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σαουθάμπτον στις 7 τελευταίες εξόδους της (1-2-4).

Οι «Γλάροι» σπάνια δίνουν δικαιώματα μπροστά στο κοινό τους και περιμένουμε άμεση αντίδραση μετά τα 2 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Ιδανική αντίπαλος η Γουλβς, η οποία είναι πιθανό να εμφανιστεί πιο χαλαρή από΄εδώ και πέρα, ενώ μακριά από το «Μολινό» χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Ο άσος του 1,52 από την Stoiximan έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά Αγγλίας.

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Μπόρνμουθ logo

Μπόρνμουθ

  • ΝΙΝΝΗ
73%
15:00
Λιντς

Λιντς

  • ΝΝΙΝΝ
90%
Στατιστικά

Η Μπόρνμουθ επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον και έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Κινείται ανοδικά το τελευταίο διάστημα, αφού έχει κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς της (3-0-1 το σερί). Η Λιντς αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λέστερ (1-1), σε μία ακόμα αναμέτρηση που παρουσίασε τις γνωστές τις αμυντικές παθογένειες και μάλιστα λίγο έλειψε να ηττηθεί. Σε κακή κατάσταση γενικότερα, καθώς δεν κερδίζει στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της (0-1-3) και έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 14 (!) φορές σε αυτά τα παιχνίδια.

Ευκαιρία εδώ για την Μπόρνμουθ να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονή, καθώς ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα μετά (Τσέλσι εντός, Κρίσταλ Πάλας εκτός, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός, Έβερτον εκτός). Ιδανική αντίπαλος η Λιντς, η οποία δεν τρομάζει με την συνολική της εικόνα και πόσο μάλλον με τις εκτός έδρας επιδόσεις της (1-2-7). Ο άσος του 2,65 από την Betonalfa θα αποτελέσει επιλογή μας στα προγνωστικά Αγγλίας.

Φούλαμ logo

Φούλαμ

  • ΝΗΝΗΗ
44%
15:00
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι

  • ΗΙΝΙΙ
48%
Στατιστικά

Η Φούλαμ παρουσιάστηκε αρκετά νωθρή απέναντι στην Άστον Βίλα και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Κάπως έτσι διακόπηκε το μίνι αήττητο σερί των δύο αγωνιστικών που έτρεχε (2-0-0). Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Άρσεναλ και κερδίζοντας την με 4-1 έθεσε τις βάσεις για ακόμα μία κατάκτηση πρωταθλήματος, αφού πλέον βρίσκεται στο -2 με δύο αγώνες λιγότερους! Διαστημική το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Γκουαρντιόλα, καθώς έχει κερδίσει και τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα μόλις μία φορά απέτυχε να σκοράρει πάνω από ένα γκολ.

Υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με βάση και τη δαιμονιώδη φόρμα που βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, εκτιμούμε ότι θα περάσει σαν… σίφουνας από το «Craven Cottage». Το διπλό προσφέρεται αρκετά χαμηλά (στο 1,28 κατά μέσο όρο) όμως για να μας απασχολήσει περαιτέρω.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ logo

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

  • ΝΗΙΝΝ
68%
15:00
Άστον Βίλα

Άστον Βίλα

  • ΝΙΝΝΝ
89%
Στατιστικά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 υπέρ της. Στο 2ο μέρος όμως παρουσίασε αρκετά αμυντικά ζητήματα και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε 24 λεπτά, με αποτέλεσμα να χάσει μέσα από τα χέρια της το τρίποντο. Μετά τον αποκλεισμό από την Σεβίλλη στα προημιτελικά του Europa League δείχνει να έχει βυθιστεί στην εσωστρέφεια της. Η Άστον Βίλα συνεχίζει το… χαβά της, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ και πέτυχε την 6η νίκη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της και μάλιστα έχοντας δει την εστία της να παραβιάζεται μόλις δύο φορές σε αυτά τα ματς.

Μάχη τετράδας το συγκεκριμένο (6 βαθμούς διαφορά έχουν, στους 60 η Γιουνάιτεντ στους 54 η Βίλα), όμως το σύνολο του Τεν Χαχ αντιμετωπίζει αρκετά ανασταλτικά θέματα λόγω και των απουσιών των Μαρτίνες και Βαράν, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η Άστον Βίλα με το πρέσινγκ ψηλά που εφαρμόζει. Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τη φετινή Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (14-3-0 στα 14 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της), αλλά τη δεδομένη χρονικά στιγμή με την εικόνα που βγάζουν οι «Χωριάτες» στον αγωνιστικό χώρο αξίζει το ρίσκο στα προγνωστικά Αγγλίας. Το Χ2 στο 2,05 από την Ubet.

Νιουκάστλ logo

Νιουκάστλ

  • ΗΝΙΝΗ
50%
15:00
Σαουθάμπτον

Σαουθάμπτον

  • ΝΝΙΝΝ
90%
Στατιστικά

Ακόμα μία κυρίαρχη εμφάνιση από τη Νιουκάστλ και νέα ευρεία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Έβερτον με το εκκωφαντικό 4-1. Σε τρομερό μομέντουμ οι «Καρακάξες», καθώς έχουν πετύχει συνολικά 10 τέρματα στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους και κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την τρίτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαουθάμπτον ηττήθηκε από την Μπόρνμουθ με 1-0 και πλέον η υπόθεση παραμονή έχει δυσκολέψει αισθητά, αφού βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις εκτός υποβιβασμού, ενώ η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο είναι αποκαρδιωτική (4/5 ήττες με τέρματα 4-11).

Οι δύο ομάδες φαίνονται σαν τη μέρα με τη νύχτα και θα πρέπει να συμβούν τρομερά πράγματα για να καταφέρει η φιλοξενούμενη να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Αναμενόμενα ο άσος στα… τάρταρα από τις στοιχηματικές εταιρίες, όμως δεν βλέπουμε τρόπο να «σπάσει».

Λίβερπουλ logo

Λίβερπουλ

  • ΝΝΝΙΝ
91%
17:30
Τότεναμ

Τότεναμ

  • ΗΙΗΗΗ
11%
Στατιστικά

Η Λίβερπουλ δείχνει να συνέρχεται σιγά σιγά, καθώς η νίκη της απέναντι στην Γουέστ Χαμ (2-1) ήταν η τρίτη διαδοχική στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την εξάδα (στο -1). Η Τότεναμ με τον Μέισον στον πάγκο της είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ, όμως στο 2ο μέρος εκμεταλλευόμενη τις ανασταλτικές αδυναμίες του συνόλου του Τεν Χαχ κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία. Πάντως η εμφάνιση των «Spurs» ήταν αρκετά μέτρια.

Οι «Ρεντς» έχουν βρει φόρμα και τον παλιό τους εαυτό, ενώ στο «Άνφιλντ» δεν δίνουν εύκολα δικαιώματα το τελευταίο διάστημα (4/5 νίκες με τέρματα 16-4). Η Τότεναμ μακριά από το Λονδίνο προβληματίζει με τις επιδόσεις της (τρεις ήττες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της και σερί 0-2-3) και εκτιμούμε ότι ούτε με τον Μέισον θα αλλάξει άμεσα αυτό. Ο άσος του 1,53 από τη Fonbet έχει σημαντικό προβάδισμα στα προγνωστικά Αγγλίας και ενισχύεται από την πρόσφατη παράδοση (8-3-0 με γηπεδούχο τη Λίβερπουλ), ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με το Freebet αξίας 20 ευρώ χωρίς κατάθεση.

20€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση στη Fonbet
20€ Δωρεάν Στοίχημα χωρίς κατάθεση στη FonbetΕγγραφή
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δευτέρα 1 Μαίου 2023

Λέστερ logo

Λέστερ

  • ΝΙΝΗΗ
55%
21:00
Έβερτον

Έβερτον

  • ΝΝΗΝΙ
72%
Στατιστικά

Η Λέστερ ήταν καλύτερη από τη Λιντς στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς (2,25 τα XGoals της έναντι 1,83 του αντιπάλου της), όμως επιθετικά παρουσιάστηκε αρκετά… φλύαρη με αποτέλεσμα να μην πάρει το τρίποντο (1-1). Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως με τον τεχνικό Σμιθ στον πάγκο της η εικόνα της είναι εμφανέστατα βελτιωμένη (1-1-1 το σερί). Η Έβερτον πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εμφάνιση και γνώρισε ήττα-διασυρμό με 4-1 από τη Νιουκάστλ στο «Γκούντισον Παρκ». Έκτη σερί αγωνιστική που μένει χωρίς τρίποντο (0-3-3), ενώ συνεχίζει να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και μάλιστα έχει και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα (μετά τη Λέστερ ακολουθεί Μπράιτον εκτός, Σίτι εντός, Γουλβς εκτός).

Πολύ δύσκολο ζευγάρι το συγκεκριμένο. Η Λέστερ κινείται ανοδικά με τον Σμιθ κάτω από την τεχνική της ηγεσία, όμως παραδοσιακά τα βρίσκει… μπαστούνια όταν υποδέχεται την Έβερτον (2-0-4 και στις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στο Κινγκ Πάουερ τα Ζαχαρωτά μετράνε ισάριθμες νίκες). Από την άλλη τα «Ζαχαρωτά» μπορεί εκτός έδρας να ζορίζονται να κερδίσουν, αλλά στην πρόσφατη τετράδα εξορμήσεων τους έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά (0-3-1). No Bet.

Betmarket Προγνωστικά Αγγλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
30/04, 16:00Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον ΒίλαΧ2 @2.051
30/04, 16:00Μπόρνμουθ – Λιντς1 @2.651
Κάβα Πρωταθλήματος:+19,51ROI116.81%
Share Διαβαστε επισης