bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Αγγλίας: Με φαβορί και αουτσάιντερ

Προγνωστικά Αγγλίας: Με φαβορί και αουτσάιντερ

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και στα σημερινά προγνωστικά Αγγλίας δεσπόζουν τρεις αναμετρήσεις, Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας, Άστον Βίλα – Φούλαμ και Λέστερ – Λιντς.

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Γούλβς logo

Γούλβς

  • ΝΗΗΝΗ
42%
20:30
Κρίσταλ Πάλας

Κρίσταλ Πάλας

  • ΗΙΗΗΝ
27%
Στατιστικά

Η Γουλβς έρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ, σε ένα ματς που δημιουργικά ήταν καλή (16 τελικές), όμως αμυντικά δέχτηκε πίεση και φάσεις (7 τελικές στην εστία της). Διακόπηκε έτσι το αήττητο σερί τριών αγώνων που έτρεχε σε επίπεδο πρωταθλήματος (2-1-0), όμως έχει αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+6 βαθμούς). Η Κρίσταλ Πάλας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Έβερτον, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν το τρίποντο, αλλά να παρουσιάζονται ιδιαίτερα άστοχες. Γενικότερα, οι «Αετοί» (Κρίσταλ Πάλας) με τον Χόντζσον στον πάγκο τους πατάνε καλά και διατηρούν αήττητο στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (3-1-0).

Οι «Λύκοι» (Γουλβς) είναι ένας άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος στο «Μολινό» (3-0-2 στα πέντε τελευταία ματς τους) και μάλιστα έχουν κερδίσει τις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους χωρίς να δεχτούν γκολ. Από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας μας αρέσει στην εποχή Χόντζσον και πουλάει ακριβά… το τομάρι της. Αρκετά οριακά θα κριθεί, οπότε αξίζει να κυνηγήσουμε την ισοπαλία στα προγνωστικά Αγγλίας, η οποία προσφέρεται στο 3,20 από τη Winmasters που δίνει το πρώτο μπόνους με τη μορφή Free bet αξίας 10 ευρώ με την εγγραφή σου, ενώ όταν ολοκληρώσεις τη διαδικασία ταυτοποίησης λαμβάνεις ακόμη ένα Free bet αξίας 10 ευρώ.

Άστον Βίλα logo

Άστον Βίλα

  • ΝΙΝΝΝ
89%
20:45
Φούλαμ

Φούλαμ

  • ΝΗΝΗΗ
44%
Στατιστικά

Η Άστον Βίλα έρχεται από το ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ, με τους «Χωριάτες» (Άστον Βίλα) να μην πιάνουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης τους, όμως κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Στα 9 παιχνίδια πλέον το αήττητο τους (7-2-0), ενώ παραμένουν σε απόσταση βολής από την πέμπτη θέση (στο -2 βρίσκονται) που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Φούλαμ επικράτησε της Φούλαμ με 2-1 και πέτυχε τη 2η διαδοχική της νίκης στο πρωτάθλημα. Βέβαια για ακόμα ένα ματς η άμυνα της έκανε… νερά και δέχτηκε φάσεις (1,03 τα XGoals against).

Η Φούλαμ μπορεί να κέρδισε στην πρόσφατη δυάδα αγώνων της, όμως το έκανε απέναντι σε προβληματικά σύνολα (Έβερτον, Λιντς), ενώ η άμυνα της συνεχίζει να μην εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη (δέχεται σταθερά γκολ εδώ και 10 αγώνες). Η Άστον Βίλα είναι ο ορισμός της ομάδας με τον τεχνικό Έμερι κάτω από την τεχνική της ηγεσία και αδιαμφισβήτητα βρίσκεται σε φόρμα. Μπροστά στο κοινό της μετρά 4 σερί νίκες με μηδέν παθητικό και με το πρέσινγκ που εφαρμόζει ψηλά είναι ικανή να θέσει αρκετά ζητήματα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μακριά από το «Craven Cottage» έχουν ηττηθεί στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-3). Ο άσος προσφέρεται στο 1,83 από την Stoiximan με Expected Goals (xG) powered by Opta για να βλέπεις κάθε στιγμή ποια ομάδα δημιουργεί περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες στο Stoixima Live και θα αποτελέσει επιλογή μας στα προγνωστικά Αγγλίας.

Λιντς logo

Λιντς

  • ΝΝΙΝΝ
90%
21:00
Λέστερ

Λέστερ

  • ΝΙΝΗΗ
55%
Στατιστικά

Στο ίδιο έργο θεατές η Λιντς, αφού για ακόμα μία φορά τα αμυντικά προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από τη Φούλαμ. Αυτή ήταν η 4η ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-0-4), ενώ συνολικά σε αυτούς τους αγώνες έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 18 (!) φορές. Με το δεξί το εντός έδρας ντεμπούτο του τεχνικού Σμιθ στη Λέστερ αφού επικράτησε με 2-1 της Γουλβς με ανατροπή στο σκορ, δίνοντας συνέχεια στην καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο 2ο μέρος με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάχη παραμονής το συγκεκριμένο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται οριακά εκτός ζώνης υποβιβασμού. Φυσικά, τα δείγματα της Λιντς δεν είναι ελπιδοφόρα, με την άμυνα της να… υποφέρει, διότι έχει δειχτεί μιάμιση ντουζίνα τέρματα στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της. Ενθαρρυντική η εικόνα της Λέστερ με τον Σμιθ στον πάγκο της και στο «Έλαντ Ρόουντ» διατηρεί καλή παράδοση, καθώς έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 8 τελευταίες επισκέψεις της (5-2-1). Πιο ισορροπημένο περιμέναμε το σετ αποδόσεων, με την αξία να βρίσκεται στα δεξιά και το διπλό να προσφέρεται στο 3,00 από την Bet365 με Κουπόνια στοιχήματος αξίας 50 ευρώ για κάθε νέα εγγραφή και Κυπριακό πρωτάθλημα διαθέσιμο ξανά στην πλατφόρμα της.

Betmarket Προγνωστικά Αγγλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
25/04, 21:45Άστον Βίλα – Φούλαμ1 @1.831
25/04, 22:00Λιντς – Λέστερ2 @3.001
Κάβα Πρωταθλήματος:+15,49ROI113.95%
Share Διαβαστε επισης