bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριπλό στοίχημα με την Δόξα Κατωκοπιάς

Τριπλό στοίχημα με την Δόξα Κατωκοπιάς

Μπαίνουμε στην 7η αγωνιστική για το β’ γκρουπ στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Έχουν απομείνει συνολικά 8 αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για το γκρουπ του υποβιβασμού. Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ είναι άνετες και χωρίς κίνητρο, στις πρώτες τρεις θέσεις. Δόξα Κατωκοπιάς και Καρμιώτισσα έχουν από 34 βαθμούς και στην ζώνη του υποβιβασμού έχουμε με 24 βαθμούς την ΕΝΠ, στους 23 ο Ολυμπιακός και στους 20 ο Ακρίτας. Σαφώς και υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες για τις τρεις τελευταίες ομάδες αλλά θα πρέπει να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Εμείς πάμε να δούμε τα προγνωστικά για στοίχημα από τους σημερινούς αγώνες.

Στοίχημα: Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ

Δόξα Κατωκοπιάς logo

Δόξα Κατωκοπιάς

  • ΗΙΗΗΗ
11%
18:00
ΑΕ Λεμεσού

ΑΕ Λεμεσού

  • ΗΗΗΝΗ
18%
Στατιστικά

Έφτασε τους 5 συναπτούς αγώνες χωρίς ήττα η Δόξα Κατωκοπιάς. Στα τελευταία 8 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, μετράει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός που άνοιξε απόσταση 10 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ξεκίνησε με νίκη ο Χρίστος Χαραλάμπους στον πάγκο της ΑΕΛ αλλά όλοι ξέρουν ότι η χαρά θα έρθει με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Το μυαλό όλων είναι εκεί και αυτό είναι απόλυτα λογικά. Περιμένουμε να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές και πως η ΑΕΛ δεν θα ρισκάρει αρκετά στο σημερινό παιχνίδι.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε πως η Δόξα Κατωκοπιάς έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια ΑΕΛ που… βλέπει κύπελλο και εμείς μια καλή επιλογή για στοίχημα. Ο άσος φτάνει σε απόδοση 2,50 στην Opapbet που προσφέρει 10 ευρώ Free Bet χωρίς την υποχρέωση κατάθεσης και αξίζει να μπει στο παιχνίδι μας.

Εκτός από την επιλογή του άσου, θα ασχοληθούμε και με τον Berat Sadik. Είναι σε τρομερή φόρμα, βρίσκει δίχτυα, πέτυχε και ένα απίθανο γκολ με την Σαλαμίνα και θα μπει στις στοιχηματικές μας επιλογές για να σκοράρει. Δύο επιλογές όμως. Η πρώτη το να σκοράρει σε απόδοση 3,10 και η δεύτερη το να σκοράρει 2+ γκολ σε απόδοση 12,50.

Ολυμπιακός – Nέα Σαλαμίνα

Ολυμπιακός Λευκωσίας logo

Ολυμπιακός Λευκωσίας

  • ΝΝΙΙΗ
65%
18:00
Nέα Σαλαμίνα

Nέα Σαλαμίνα

  • ΗΙΝΗΝ
47%
Στατιστικά

Προσπαθεί ο Ολυμπιακός αλλά παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες και έλλειψη συγκέντρωσης. Λογικό αυτό καθώς εκεί που προσπαθούσε να βρει ένα δικό του στυλ με τον Μάκη Σεργίδη στον πάγκο, ήρθε η αλλαγή προπονητή και πλέον ο Nedim Tutic πρέπει να βάλει τα δικά του χαρακτηριστικά. Υπάρχει και ο επαναληπτικός του κυπέλλου την Τετάρτη, οπόταν πρέπει να γίνει και η κατάλληλη διαχείριση.

Η Σαλαμίνα άρχισε να ρίχνει λίγο τον ρυθμό. Παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά όχι με συνέπεια και παρουσιάζει αρκετά χρονικά κενά. Πάει σε ακόμα ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο αλλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι ποδοσφαιριστές του μας απέδειξαν πως δεν θα χαριστούν σε κανένα.

Δύσκολο παιχνίδι για να εξάγουμε προγνωστικά στοιχήματος. Επίσης είναι λίγο δύσκολο να βρούμε και στοιχηματική αξία σε αυτό. Συνεπώς δεν θα ποντάρουμε κάτι στο Ολυμπιακός – Σαλαμίνα.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
22/04, 19:00Δόξα – ΑΕΛ1 @2.502
22/04, 19:00Δόξα – ΑΕΛSadik, να σκοράρει @3.101
22/04, 19:00Δόξα – ΑΕΛSadik, να σκοράρει 2+ @12.501
Kάβα Πρωταθλήματος+43.22ROI116.88%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης