bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Λιγκ 1 Γαλλίας (22/4): Σαββατιάτικη επιλογή απόδοσης 2.03

Λιγκ 1 Γαλλίας (22/4): Σαββατιάτικη επιλογή απόδοσης 2.03

Στη Βουργουνδία η Λιλ κόντρα στη φορμαρισμένη Οσέρ, μάχη Τσάμπιονς Λιγκ στον Γαλλικό Βορρά.

Οσέρ logo

Οσέρ

  • ΝΝΙΙΝ
81%
17:00
Λιλ

Λιλ

  • ΝΝΝΙΙ
83%
Στατιστικά

Στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν η Οσέρ, για πρώτη φορά τρέχει σερί τριών συνεχόμενων νικών. Κέρδισε κατά σειρά Τρουά, Αζαξιό και Ναντ. Αντίπαλοι σίγουρα όχι οι πιο δυνατοί, αλλά όλοι άμεσοι ανταγωνιστές της. Της έβαλε όλες από κάτω, βγαίνοντας η ίδια από τη γραμμή υποβιβασμού. Για δεύτερο εκτός ο βασικός κίπερ Ραντού, πιθανή επιστροφή για τον βασικό μέσο Μασένγκο.

Υψηλότερο το εμπόδιο τώρα, η Λιλ είναι ποιοτικό σύνολο και ο Φονσέκα έχει ήδη εφιστήσει την προσοχή στην ομάδα του για να μην την πατήσει όπως στο τελευταίο εκτός έδρας κόντρα στην Ανζέ, όταν έχασε 1-0. Ακολούθησε η επιστροφή στις νίκες με 2-1 κόντρα στη Μονπελιέ, παιχνίδι που κέρδισε με ανατροπή, φτάνοντας τα 2.49 xGoals. Σημαντική επιστροφή του πολύ επιθετικογενή αριστερού μπακ χαφ Ισμαίλι.

Σπάνια θα μείνει χωρίς φάσεις η Λιλ, το ίδιο θα επιχειρήσει και τώρα, κλασσική επιλογή που έχει προταθεί πολλές φορές για τη συγκεκριμένη ομάδα οι τελικές προσπάθειες. Τα Over 5,5 σουτ εστία της Λιλ στο 2.32, παίζεται και το Over 8,5 σουτ εστία στο παιχνίδι στο 2.03 της Fonbet που διαθέτει το υψηλότερο bonus εγγραφής της αγοράς (μέχρι 300 ευρώ).

Λανς logo

Λανς

  • ΙΝΗΝΝ
68%
21:00
Μονακό

Μονακό

  • ΝΗΙΝΗ
52%
Στατιστικά

Επανάληψη περσινής τελευταίας αγωνιστικής, όταν η Λανς ισοφάρισε στο φινάλε τη Μονακό και της στέρησε τη 2η θέση. Τώρα 2η στο πρωτάθλημα ήταν η Λανς, που δεν κατάφερε να κυνηγήσει το θαύμα του πρωταθλήματος χάνοντας από την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα.

Για μια ομάδα που ξεκίνησε με στόχο την εξάδα ακόμη και η παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια είναι τρομερή επιτυχία. Είναι τέτοια, μάλιστα, η πορεία της φέτος αλλά και η εντός έδρας αποτελεσματικότητα που πληρώνει τιμές φαβορί (2.10) απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Μονακό.

Ανεβασμένη η φιλοξενούμενη, καλό σερί αποτελεσμάτων πίσω της και χωρίς εκτός έδρας ήττα από τον Οκτώβριο! Την αδικεί κάπως το σετ, ενώ με διπλό παίρνει και εκδίκηση από τη Λανς καθώς την προσπερνά και τη ρίχνει από την πρώτη τριάδα. Στο 2.35 το 2dnb.

Betmarket (Ligue 1): Προγνωστικά Στοιχήματος

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
22/4, 18:00Oσερ-ΛιλOver 8,5 σουτ στο τέρμα@2.032
Κάβα Πρωταθλήματος-7ROI95%
Share Διαβαστε επισης