bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Σπουδαία πρώτη αναμέτρηση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι με ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος.

Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Τσέλσι την Τρίτη 18 Απριλίου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Ρεάλ Μαδρίτης logo

Ρεάλ Μαδρίτης

  • ΝΝΝΝΝ
100%
21:00
Τσέλσι

Τσέλσι

  • ΗΝΗΙΝ
47%
Στατιστικά

Τηλεοπτική μετάδοση: Cytavision Sports 3 HD

Ανάλυση Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλές οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποδεικνύεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματά της. Αρχικά ηττάται από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα (όπου έχει μείνει πίσω 13 βαθμούς), έπειτα συντρίβει Βαγιαδολίδ (6-0 La Liga) και Μπαρτσελόνα (4-0 στο Κύπελλο) και καπάκια χάνει με 2-3 εντός από τη Βιγιαρεάλ (La Liga).

Τα πράγματα στο Ισπανικό πρωτάθλημα μπορεί να μην πάνε καλά, αλλά στην Ευρώπη παραμένει «Βασίλισσα», καθώς με την περυσινή κατάκτηση έφτασε τα 14 στέμματα και 5 στις 9 τελευταίες σεζόν. Δεν δυσκολεύτηκε στη φάση των ομίλων, κατακτώντας την πρωτιά και αφήνοντας πίσω της κατά σειρά τις Λειψία, Σαχτάρ και Σέλτικ. Επειτα, έκανε… πάρτι στο Λίβερπουλ ανατρέποντας το 2-0 σε 2-5 και έκλεισε με νίκη 1-0 τη διαδικασία των «16».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Αλάμπα – Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Ανάλυση Τσέλσι

Ηταν απλά τραγική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουλβς. Καμία σύνδεση μεταξύ των παικτών, μόνο κάποιες ελάχιστες ατομικές ενέργειες και δίκαιη ήττα με 1-0. Ούτε η πρόσληψη του θρύλου, Λάμπαρντ (μετά την απόλυση Πότερ) φαίνεται να βοηθάει τους Λονδρέζους οι οποίοι έρχονται στο «Μπερναμπέου» με ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-2-2 – δεν σκόραραν στα 3 τελευταία). Τραγική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου βρίσκεται στην 11η θέση με 39 βαθμούς και παρά τις πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου δεν δείχνει βελτίωση.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς προκρίθηκε ως πρώτη στον όμιλο με Μίλαν, Σάλτσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ απέκλεισε την Ντόρτμουντ στους «16» (ήττα με 1-0 εκτός, νίκη με 2-0 εντός).

Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Μάουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Κουλιμπαλί, Φοφανά, Κουκουρέγια – Φερνάντες, Κόβασιτς, Καντέ – Στέρλινγκ, Φέλιξ, Χάβερτς

Προγνωστικά Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι

Παρακολουθώντας την Τσέλσι στα τελευταία της παιχνίδια και ειδικότερο σ’ αυτό του περασμένου Σ/Κ, αναρωτιέσαι πως γίνεται ένα σύνολο ποιοτικών ποδοσφαιριστών να αποδίδει κατά αυτόν τον τρόπο. Αν η ομάδα του Λάμπαρντ δεν βελτιωθεί σημαντικά, δεν θα έχει καμία τύχη σήμερα. Βέβαια, επειδή το Τσάμπιονς είναι μία άλλη ιστορία, το 1.65 στον άσο δεν είναι αποδεκτό. Θα μιλούσαμε διαφορετικά αν βρισκόταν στο +1.95.

Σωστά προσφέρονται και οι αγορές τερμάτων, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν μοιράσει στη μέση το over/under. Ετσι, στρεφόμαστε σε ένα fun Bet υψηλής απόδοσης. Οι Μπενζεμά και Βινίσιους είναι σε καλή κατάσταση συμμετέχοντας στα γκολ της «Βασίλισσας». Αμφότεροι σκόραραν στο 4-0 επί της Μπαρτσελόνα, ενώ ο Μπενζεμά είχε κάνει χατ-τρικ κόντρα στη Βαγιαδολίδ και ο Βινίσιους σκόραρε στην ήττα με τη Βιγιαρεάλ. Στο 6.10 της Stoiximan με free bet 10 ευρώ να σκοράρουν Μπενζεμά και Βινίσιους είναι ένα ενδιαφέρον Fun Bet στα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ του Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι.

Share Διαβαστε επισης