bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα: Τρία φαβορί και τρία αουτσάιντερ

Στοίχημα: Τρία φαβορί και τρία αουτσάιντερ

Πέρασε η χθεσινή δυάδα τριπλασιασμού δίνοντας συνέχεια στο θετικό σερί των τελευταίων ημερών. Κυριακή σήμερα με μπόλικες επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε να τις δούμε γρήγορα-γρήγορα γιατί ο χρόνος πιέζει.

Τα αουτσάιντερ

Τρία σημεία ξεχώρισα σήμερα σε μεγάλες αποδόσεις. Πρώτο σημείο η Ρεν στη Γαλλία που ξεκινάει νωρίς. Η Ρεν με το «διπλό» στο Παρίσι έδειξε την εκτός έδρας δυναμική της. Πετυχαίνει τη Λυών κουρασμένη και απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τέλος ο τεχνικός Ζενεσιό κάτι χρωστάει στους Λυωνέ για τον τρόπο που αποχώρησε.

Δεύτερο σημείο η Εμεν στην Ολλανδία. Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη με ανατροπή στο γειτονικό ντέρμπι με την Καμπούρ. Με ισχυρό κίνητρο επιβίωσης και σχετικά καλή έδρα (3-8-3) για τα… κυβικά της. Από εκεί δεν πέρασε ο Αγιαξ (0-0) και ηττήθηκε η PSV (1-0). Η Ναϊμέγκεν ανήκει στις καλές μικρομεσαίες ομάδες, αλλά έρχεται από ήττα με κακή εμφάνιση και είναι ουσιαστικά αδιάφορη.

Τρίτο η Αρσεναλ στην Αγγλία. Η ομάδα του Αρτέτα δεν είναι τυχαία πρώτη, με διαδοχικές νίκες και καλές εμφανίσεις. Η Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται αγνώριστη, ενώ είχε και μεσοβδόμαδο αγώνα (στην έδρα της Τσέλσι). Οριακό αουτσάιντερ η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ. Το Λίβερπουλ δεν είναι απλή έδρα, ελπίζω η ομάδα του Κλοπ να μην κάνει καμία… αναλαμπή.

Τα φαβορί

Δύο σημερινά και ένα αυριανό. Πολλές οι απουσίες της αδιάφορης Λοριάν στη Γαλλία, την στιγμή που η Μαρσέιγ πέρα από ποιοτικά ανώτερη έρχεται με ένα σερί 8 διαδοχικών εκτός έδρας νικών!

Το ίδιο ισχύει και για την Οβιέδο στην Β’ Ισπανίας. Αρκετές και σημαντικές οι απώλειες της για τη σημερινή επίσκεψη στην έδρα της 2ης Λας Πάλμας. Τρεις βασικοί που έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα της τέθηκαν νοκ-άουτ, με κορυφαίο τον πρώτο σκόρερ Μπαστόν (8 τέρματα). Η Λας Πάλμας μετά από ένα μίνι ντεφορμάρισμα επέστρεψε στις επιτυχίες και χρειάζεται το τρίποντο στη δυνατή της έδρα πριν επισκεφτεί αυτήν της 3ης Γρανάδα σε μία εβδομάδα όπου θα διακυβεύεται η απευθείας άνοδο στην Πριμέρα.

Κλείνω με το «διπλό» της Λέγκια Βαρσοβίας στην έδρα της ουραγού και καταδικασμένης Λέγκνικα. Την τελευταία την κόντραρα και με την Κορόνα. Η Λέγκια είναι στα καλύτερά της, πρόσφατα κέρδισε την πρωτοπόρο Ρακόβ και ξαναμπήκε ζεστά στο κόλπο του τίτλου.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Bet365*:

ΓΑΛΛ – 9/4 – 14:00 – Λυών – Ρεν: 2 (3.30)

ΟΛΛ – 9/4 – 15:30 – Εμεν – Ναϊμέγκεν: 1 (2.90)

ΑΓΓΠ – 9/4 – 18:30 – Αρσεναλ – Λίβερπουλ: 2 (2.62)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα

Παρολί Stoiximan*:

ΓΑΛΛ – 9/4 – 21:45 – Λοριάν – Μαρσέιγ: 2

ΙΣΠ2 – 9/4 – 22:00 – Λας Πάλμας – Οβιέδο: 1

ΠΟΛ – 10/4 – 21:00 – Λέγκνικα – Λέγκια Βαρσοβίας: 2

Στην τριάδα απόδοσης 4.62 ποντάρισμα 25 μονάδων με Free Bet 10 ευρώ

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

10€ freebet χωρίς κατάθεση
10€ freebet χωρίς κατάθεσηΠάρε το Freebet
Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης