bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Λιγκ 1 Γαλλίας 1/4: Παιχνίδι με τις κάρτες

Λιγκ 1 Γαλλίας 1/4: Παιχνίδι με τις κάρτες

Αναλύσεις και προτάσεις για τα δύο Σαββατιάτικα παιχνίδια της Γαλλικής Λιγκ 1.

Οσέρ logo

Οσέρ

  • ΝΝΙΙΝ
81%
17:00
Τρουά

Τρουά

  • ΝΝΗΗΗ
46%
Στατιστικά

Μονομαχία παραμονής, μεταξύ της αμυντικογενούς Οσέρ και της πολύ πιο χύμα Τρουά.

Η γηπεδούχος έτρεχε σερί πέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα, μέχρι την κακή εμφάνιση και το 2-0 στο Στρασβούργο. Και αυτό Under, πέμπτο στα έξι τελευταία. Δεν ήταν το ιδανικό διάστημα για τον προπονητή της, πριν από μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση να του φύγουν τόσοι διεθνείς από τις προπονήσεις. Την περασμένη Τρίτη είχε μόλις οκτώ επαγγελματίες διαθέσιμου.

Στην Τρουά ίσως η διακοπή να βοήθησε τον Αυστραλό Κισνμόρμπο να βάλει μια τάξη. Ο ίδιος στηρίζεται μεν αλλά η ομάδα είναι 11 αγωνιστικές μακριά από τις νίκες. Και αν επιθετικά δείχνει κάποια καλά πράγματα, αμυντικά η κατάσταση είναι τραγική. Κανένα μηδέν παθητικό στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος το 2013.

Η Οσέρ στην έδρα της είναι αήττητη στα τρία τελευταία, με μόλις ένα γκολ παθητικό απέναντι σε ισχυρότατους αντιπάλους όπως η Ρεμς, η Λυών και η Ρεν. Κάτι που δικαιολογεί τις στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν τον άσο στο 1.90. Το ματς όμως είναι μονομαχία παραμονής και η Τρουά μπορεί να εμφανίσει σημάδια βελτίωσης μετά τη διακοπή.

Το ματς είναι ντέρμπι και δεν αποκλείεται να δούμε και σκληρές μονομαχίες. Η Τρουά άλλωστε οφείλει για γίνει πιο σκληρή, ειδικά εκτός έδρας. Το over 3,5 κάρτες στο 1.83 από τη Stoiximan.

Ρεν logo

Ρεν

  • ΗΝΝΗΝ
58%
21:00
Λανς

Λανς

  • ΙΝΗΝΝ
68%
Στατιστικά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διακοπή και οι δύο. Η Ρεν με σπουδαίο διπλό στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και η Λανς ανακτώντας ψυχολογία μετά τις σερί νίκες επί Κλερμόν, Ανζέ με συνολικό σκορ 7-0.

Κρατά τη θέση στο Τσαμπιονς Λιγκ η φιλοξενούμενη, θέλει να φτάσει πιο κοντά η Ρεν. Αποκλειστικά για τη νίκη η γηπεδούχος, που έχει δύσκολο πρόγραμμα καθώς ακολουθεί Λυών και Ρεμς. Δεν αποκλείεται να βολευτεί και με τον πόντο η Λανς, καθώς με ισοπαλία διατηρεί το +7 από την αντίπαλό της.

Από τα ματς που βγάζουν ισοπαλία και μπορεί να ρισκάρει κάποιος στην ισοπαλία του 3.30 στη Opapbet με δώρο ένα Freebet αξίας 10 ευρώ!

Betmarket Προγνωστικά Γαλλίας

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
1/4, 18:00Οσέρ-ΤρουάOver 3,5 κάρτες@1.832
Κάβα Πρωταθλήματος-10ROI92%

Επιμέλεια: Χρήστος Στεργίου

Share Διαβαστε επισης