bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Παρασκευή: Τρεις επιλογές για στοίχημα

Παρασκευή: Τρεις επιλογές για στοίχημα

Θετικό το δείγμα της Τρίτης, με καλές επιστροφές για την στήλη. Θα μπορούσαν να είναι περισσότερες, αν οι Ρουμάνοι δεν δέχονται γκολ στο τέλος του αγώνα. Το -1,25 στο χάντικαπ έδωσε μισό… κέρδος στη δυάδα, αλλά η Ντόρκινγκ έκανε καλά τη δουλειά της. Από τα λεγόμενα «υπόγεια» value bets.

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων από σήμερα Παρασκευή, σε ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον πρόγραμμα. Τρεις οι επιλογές που ξεχώρισα. Πάμε να τις δούμε μία-μία.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Αντβέρπ

Αν βάζαμε σε σειρά τη βαρύτητα των κινήτρων, αυτό της επιβίωσης κατακτά  ξεκάθαρα την πρωτιά. Σε πολλές εκφάνσεις της ζωής. Εκεί θα πατήσω στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα στο Βελγικό πρωτάθλημα.

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ «καίγεται» για βαθμούς ώστε να μην βρεθεί μετά από 7 σεζόν στη 2η κατηγορία. Η διακοπή συνήθως έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ομάδες που μάχονται για την επιβίωση τους, ενώ βάζει…. τρικλοποδιές σ’ αυτές που έχουν πολύ καλύτερη εικόνα. Μάλιστα, στη ζυγαριά πρέπει να προσθέσουμε ότι η Ζούλτε πριν τη διακοπή πήρε έναν κομβικό βαθμό στην έδρα της Σταντάρ. Με κυριότερο λόγο τον τρόπο που αυτός ήρθε (έχασε με 2-0 ως το 76’) αλλά και ότι ήταν η πρώτη αναμέτρηση μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντ’ Ολάντερ.

Αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά ότι η Αντβέρπ θα βρεθεί ότι και να γίνει εντός πλέι οφ, αλλά και ότι σήμερα έχει κομβικές απουσίες (εκτός ο 1ος σκόρερ Γιάνσεν – 16 τέρματα και ένα ακόμη χαφ με 5 γκολ και αρκετούς διεθνείς παίκτες νωρίτερα), ο άσος στο 4.65 αξίζει το ποντάρισμά μας.

Αντερλεχτ Β’ – Μπέβερεν

Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ, με την Μπέβερεν να βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση της ανόδου. Πριν τη διακοπή μετρούσε 3 σερί νίκες (η μία απ’ αυτές κόντρα στην πρωτοπόρο των πλέι οφ) ενώ η μεταγραφική της ενίσχυση στις αρχές του έτους την έχει βελτιώσει σημαντικά.

Στο ρόστερ της υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες (Μποκανί – στη φωτό από τα χρόνια που έπαιζε στην Αντερλεχτ, Κούπμαν, Βερστράτε, Χογκάς) και κόντρα στους ταλαντούχους αλλά αδιάφορους (2/2 ήττες εντός) και ουραγούς στα πλέι οφ ανόδου γηπεδούχους έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο. Ευνοεί και το πρόγραμμα, καθώς πριν αντιμετωπίσει ξανά την πρωτοπόρο, έχει θεωρητικά δύο βατά παιχνίδια με τη σημερινή της αντίπαλο (εντός=εκτός). Στο 1.96 το «διπλό» στην Winmasters με δώρο Free Bet.

Οντένσε – Μίντιλαντ

Ποιος θα μας έλεγε ότι η Μίντιλαντ θα βρισκόταν στο γκρουπ των αδυνάτων και θα τον πιστεύαμε; Μία ομάδα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ευρώπη ενώ ήταν διεκδικήτρια του τίτλου τις τελευταίες σεζόν (3 κατακτήσεις από το 2015 έως σήμερα).

Σήμερα έχει ντεμπούτο νέου τεχνικού, η νίκη είναι ο μόνος στόχος αλλά υπάρχει σοβαρό θέμα στα γκολπόστ όπου οι 2 πρώτοι κίπερ είναι τραυματίες και θα αγωνιστεί ένας 19χρονος Νιγηριανός (Ούγκμποχ) ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία. Όχι ότι η άμυνα της Μίντιλαντ ήταν η επιτομή της σταθερότητας, αλλά είναι ένα στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί.

Στόχος αμφότερων η πρώτη θέση, με την παράδοση να «καταγράφει» 4 διαδοχικά goal/goal+over (στο 1.97 της Winmasters) και 6/7 τελευταία μεταξύ τους. Η Μίντιλαντ την τελευταία φορά που επισκέφτηκε την συγκεκριμένη έδρα κέριδσε με 5-1!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα :

ΔΑΝ – 31/3 – 20:00 – Οντένσε – Μίντιλαντ: goal/goal+over (1.97)

ΒΕΛΓ2 – 31/3 – 21:00 – Αντερλεχτ Β’ – Μπέβερεν: 2 (1.96)

Στη δυάδα απόδοσης 3.86 ποντάρισμα 25 μονάδων με Freebet Friday 5€ χωρίς καμία κατάθεση
Στη δυάδα απόδοσης 3.86 ποντάρισμα 25 μονάδων με Freebet Friday 5€ χωρίς καμία κατάθεσηΜάθε πως θα πάρεις το Freebet
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μονό Stoiximan:

ΒΕΛΓ – 1/3 – 21:45 – Ζούλτε Βάρεγκεμ – Αντβέρπ

1 (4.65) με 25 μονάδες στην Stoiximan
1 (4.65) με 25 μονάδες στην StoiximanΕΓΓΡΑΦΗ
Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης