bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Πρωτάθλημα Cyta (16/03): Λάθος απόδοση στο Δόξα – Καρμιώτισσα

Πρωτάθλημα Cyta (16/03): Λάθος απόδοση στο Δόξα – Καρμιώτισσα

Η δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta αρχίζει απόψε με τον αγώνα της Δόξας απέναντι στην Καρμιώτισσα. Εμείς θέλουμε να μπούμε με το δεξί σε αυτή την αγωνιστική και να συνεχίσουμε να καταγράφουμε κέρδος.

Δόξα Κατωκοπιάς logo

Δόξα Κατωκοπιάς

  • ΗΙΗΗΗ
11%
19:00
Καρμιώτισσα

Καρμιώτισσα

  • ΙΙΝΗΗ
43%
Στατιστικά

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην β’ φάση του πρωταθλήματος η Δόξα. Προηγήθηκε απέναντι στην Ανόρθωση αλλά δεν κατάφερε να αντέξει και έτσι δέχτηκε 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και συνάμα την ήττα με 3-1. Η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι στους 21 βαθμούς και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Μοναδικός στόχος σήμερα η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το δύσκολο για τον Κώστα Σακκά, θα είναι να δουλέψει ως φαβορί την ομάδα του και να την μάθει να κρατάει μπάλα. Αν το πράξει αυτό τότε θα πρέπει να δουλέψει και πολύ καλά την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Η Καρμιώτισσα μπήκε με το δεξί στην β’ φάση καθώς κέρδισε με 2-1 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι 3 βαθμοί που πήρε η ομάδα των Πολεμιδιών της έδωσαν μια απόσταση ασφαλείας 9 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Δεν πρέπει να χαλαρώσει όμως καθώς μένουν ακόμη 13 αγώνες και 39 βαθμοί για να διεκδικήσει η κάθε ομάδα. Ξέρει ότι θα ρισκάρει η αντίπαλος της, γνωρίζει να παίζει στην μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και να κάνει ζημιές και μας έχει συνηθίσει σε αυτό.

Με την πρώτη ανάγνωση κυκλώσαμε ένα σημείο. Αυτό είναι το διπλό της Καρμιώτισσας σε απόδοση 4,45. Είναι εκτός πραγματικότητας η απόδοση αυτή. Δεν περιμένουμε να κάτσει να χάσει η ομάδα των Πολεμιδιών γιατί απέχει 9 βαθμούς από την Δόξα. Επίσης, δεν περιμένουμε από την Δόξα να γίνει υπερομάδα και να αξίζει αποδόσεις της τάξης του 1,85. Ναι, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, έχουν μεγάλο κίνητρο αλλά ο άσος έπρεπε, κατά την δική μας άποψη, να είναι κάπου στα 2,40 και το διπλό κάπου στα 2,90. Έτσι, λοιπόν, κρίνουμε ότι έχουμε μεγάλη στοιχηματική αξία στο συγκεκριμένο σημείο.

BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
16/03, 19:00Δόξα – Καρμιώτισσα2 @4.451
Kάβα Πρωταθλήματος+29.38ROI116.14%

Επιμέλεια Κειμένου: Σήφης

Share Διαβαστε επισης