novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κουπόνι Τρίτης: Combo bets στα γκολ και αουτσάιντερ

Κουπόνι Τρίτης: Combo bets στα γκολ και αουτσάιντερ

Τρεις από τις τέσσερις επιλογές του Σαββατιάτικου Yankee είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ. Μόλις μία, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει (Κόλτσεστερ). Μία ακόμα χρειαζόμασταν για να έχουμε κέρδη. Η Γουόλσολ έφτασε κοντά, αλλά ισοφαρίστηκε στο 78’.

Η αλήθεια είναι πως το συν (+) της κάβας περιορίστηκε το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, η κάβα συνεχίζει να καταγράφει κέρδη. Το 2023 δεν έχει ξεκινήσει καλά. Η διακοπή ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει επηρεάσει τις ομάδες, αλλά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να βρουν ρυθμό (μαζί και εμείς).

Το πρόγραμμα είναι non-stop μέχρι τα τέλη Μαΐου (με μία μικρή διακοπή το διάστημα 20-30 Μάρτη) και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα θετικό στοιχείο για εμάς.

Προγνωστικά Βελγίου

Τα «κόκκινα σημαδάκια» στις σημειώσεις μου για το Βελγικό πρωτάθλημα αφορούν την Γκενκ. Δεν είναι καλά η πρωτοπόρος, περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και όταν κερδίζει το πράττει κυρίως λόγω ατομικής ποιότητας. Η Βέστερλο είναι από τις ομάδες που θα μπορούσα να εμπιστευτώ, κυρίως όμως μακριά από την έδρα της. Για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί θα ήταν πιο άνετη για να κάνει το παιχνίδι της και δεύτερον λόγω απόδοσης. Σαφέστατα και αν είχαμε ένα Γκενκ-Βέστερλο, η απόδοση του «διπλού» θα ξεπερνούσε το 6.00. Τώρα, βλέπουμε μία απόδοση σχεδόν στο μισό. Μόλις στο 3.60 μετά την πτώση απόδοσης (είχε ανοίξει κοντά στο 4.00).   

Η τακτική της Βέστερλο είναι άκρως επιθετική, με την βαθμολογική άνεση που διαθέτει θεωρώ πως δεν έχει λόγο να… κρυφτεί και θα βγει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Στην Γκενκ επιστρέφει ο ποιοτικός εξτρέμ Πέιντσιλ (16 συμμ. και 6 γκολ), όπως και ο αρχισκόρερ Ονουάτσου (14 τέρματα σε 17 συμμ.) στη βασική ενδεκάδα (πήρε ανάσες με Ζούλτε Βάρεγκεμ).

Στο 1.89 της Parimatch το combo: goal/goal+over (όπως τα 4/5 τελευταία εντός της Βέστερλο).

Εντονες σκέψεις για την έκπληξη στο Λέουβεν – Εουπεν. Η Λέουβεν είναι μία του ύψους και μία του βάθους με εντός έδρας ρεκόρ (4-1-4). Ανετη βαθμολογικά και κόντρα σε μία Εουπεν που έχει νέο τεχνικό εδώ και 3 αγώνες και ανάγκη από βαθμούς.

Προγνωστικά Κυπέλλου Τουρκίας

Γύρισε ο διακόπτης στην Καϊσέρισπορ, 4αρα στην Σίβας και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην έδρα της Αντάλιασπορ για τον θεσμό του Κυπέλλου. Εκεί, όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό και μία ανάσα από την κατάκτηση (ήττα στην παράταση).

Η Αντάλιασπορ πέρα από ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες (εκτός ο αρχισκόρερ Ράιτ, ο μέσος Φερνάντο), έχει να διαχειριστεί και την πίεση του πρωταθλήματος καθώς μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (5 χωρίς νίκη) βρέθηκε στο +1 από τον υποβιβασμό και ακολουθεί παιχνίδι στην έδρα της πρωτοπόρου Γαλατάσαραϊ.

Στο 3.55 της Fonbetτο «διπλό».

Κλείνω, με το combo: goal/goal+over στο ΑλάνιασπορΓαλατάσαραϊ (1.80 στην Parimatch). Η γηπεδούχος έρχεται από επιβλητική εμφάνιση/νίκη επί της Τραμπζονσπόρ (5-0) και είχε χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Στην έδρα της σκοράρει εύκολα, αλλά και δέχεται παράλληλα. Η πρωτοπόρος Γαλατά είναι σε τοπ φόρμα, αλλά θα στερηθεί τον βασικό κίπερ/αρχηγό Μουσλέρα, τον βασικό δεξιό μπακ Μπούι και τον βασικό μέσο Ολιβέιρα. Τρεις δυνατές απουσίες μεσοαμυντικά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Parimatch:

ΤΟΥΡΚ – 17/01 – 19:30 – Αλάνιασπορ – Γαλατάσαραϊ: over + g/g (1.80)

ΒΕΛ1 – 17/01 – 21:45 – Βέστερλο – Γκενκ: over + g/g (1.89)

Στη δυάδα απόδοσης 3.40 ποντάρισμα 20 μονάδων

Μονά/δυάδα Fonbet:

ΒΕΛΓ 1 – 17/01 – 19:30 – Λεούβεν – Εουπεν: 2 (4.50) με 12 μονάδες

ΤΟΥΡΚ – 17/01 – 16:30 – Αντάλιασπορ – Καϊσέρισπορ: 2 (3.55) με 15 μονάδες

Και 5 μονάδες στη δυάδα τους απόδοσης 15.98.

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης