novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα σε Ελλάδα και Ουαλία

Στοίχημα σε Ελλάδα και Ουαλία

Το 2022 έκλεισε ιδανικά, το 2023 ωστόσο δεν μπήκε όπως θα ήθελα. Δύο… δοκάρια στο trixie, με την Σάντερλαντ να δικαιούται τουλάχιστον κάτι παραπάνω από το «Χ», που θα έφερνε καλό κέρδος. Η Σέφιλντ Γιουν. μπορεί να ισοφάρισε στο τέλος, αλλά η απόδοσή της δεν ήταν αρκετά καλή. Βγήκε… αέρας το αουτσάιντερ (Χαλ) και χάθηκαν τα δύο (φορμαρισμένα) φαβορί.

Προχωράμε στο σημερινό πρόγραμμα όπου έχω ξεχωρίσει τρεις συνολικά επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος. Πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά Superleague

Στα Ιωάννινα ταξιδεύει η ΑΕΚ, που αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Superleague και αυτήν που κατά την άποψη μου θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια. Κακά τα ψέματα, η «Ενωση» παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Πίεση ψηλά, αυτοματισμοί, γκολ και θέαμα. Κόντρα στον ΠΑΣ θα «κυνηγήσει» μία ακόμα εμφατική νίκη (παρόμοια με αυτή Βόλο) για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Ενας ΠΑΣ που μετράει 6 διαδοχικά εντός έδρας over2.5 και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στα θετικά και οι απουσίες των Σιμάνσκι και Ρότα στην ΑΕΚ, αλλά και η χρησιμοποίηση του Φαν Βέερτ ως βασικό (μαζί με Γκαρσία και Αραούχο). Για να μην μακρηγορώ, ένας αγώνας ανάμεσα στην καλύτερη επίθεση και χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με το over κοντά στο 1.90. Αυτήν θα είναι και η επιλογή μου.

Προγνωστικά Ουαλίας

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την Ουαλία, αλλά (όπως έχουμε ξανατονίσει) το value δεν έχει όρια. Η Ουαλική «στάση» έχει όνομα: Δε Νιού Σεντς. Δίχως καμία αμφιβολία η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Κανονικό… πολυβόλο, με 62 τέρματα σε 18 αναμετρήσεις, όπερ σημαίνει 3.44/αγώνα.

Σε τρομακτική φόρμα το τελευταίο διάστημα, όπου κέρδισε με 11-0, 7-0 & 8-0 υποδεέστερους αντιπάλους τον τελευταίο μήνα. Σ’ αυτήν την κατηγορία ανήκει και η σημερινή αντίπαλός της: Καερναρφόν. Η οποία μέσα στον Δεκέμβρη μετρά 4 συναπτές ήττες, όπου δέχτηκε 13 τέρματα.

Εύκολα μπορεί να σκοράρει μόνη της να επιβεβαιώσει υψηλά lines στα γκολ η πρωτοπόρος, με το 2/2+over2.5 γκολ για την φιλοξενούμενη να προσφέρεται στο 1.90 στην Bet365. Ένα combo που επαληθεύτηκε στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα. Με λίγο μεγαλύτερο ρίσκο, το over4.5 τέρματα στο 4.33.

Υ.Γ: Βαγιεκάνο και Φούλαμ «κόπηκαν» την τελευταία στιγμή σε αποδόσεις 2.30 & 2.90.

Το παιχνίδι μου:

Μονό Bet365:

03/01 – 21:45 – Καερναρφόν – Δε Νιου Σεντς: over4.5 γκολ Δε Νιου Σεντς (4.33) με 15 μονάδες

Δυάδα Bet365:

03/01 – 20:00 – ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΕΚ: over (1.825)

03/01 – 21:45 – Καερναρφόν – Δε Νιου Σεντς: 2/2 + over2,5 τέρματα Δε Νιου Σεντς (1.90)

Με 30 μονάδες στη δυάδα απόδοσης 3.48.

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης