bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα Τετάρτης σε απόδοση 3.18

Δυάδα Τετάρτης σε απόδοση 3.18

Δύσκολη η επιστροφή μετά το Μουντιάλ, με τις περισσότερες ομάδες να αγωνίζονται σε επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μεγάλο κενό διάστημα. Γεγονός που αδιαμφισβήτητα δημιουργεί ανισορροπίες.

Βέβαια, στα πρωταθλήματα που υπάρχουν σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ηδη, οι ομάδες έχουν αγωνιστεί σε 2 επίσημες αναμετρήσεις, κάτι που μετρά θετικά για εμάς.

Προγνωστικά Superleague

Προκύπτουν αρκετές επιλογές στα προγνωστικά στοιχήματος από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η βασική – για εμένα – επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και είναι το ασιατικό -1,5 του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.82 στην Stoiximan.

Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για απώλειες (μετά την ισοπαλία… σαν ήττα στα Γιάννενα), στην έδρα τους συνηθίζουν να βρίσκουν περισσότερες λύσεις και οι 4 νίκες τους συνδυάστηκαν με διαφορά δύο τερμάτων.

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αλλά τα κακώς κείμενα (ειδικά επιθετικά) δύσκολα θα διορθωθούν τόσο άμεσα. Ειδικά, όταν ταξιδεύει δίχως τους βασικούς μέσους του Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Μία ομάδα με επιδόσεις 0-4-3 εκτός έδρας.

Μένοντας στο ίδιο παιχνίδι, o Κώστας Φορτούνης επέστρεψε ορεξάτος σκοράροντας δις στα Γιάννενα. Η ποιότητα του Ελληνα μεσοεπιθετικού είναι τέτοια που στο 3.00 της Novibet για anytime σκόρερ δεν έχω κανέναν ενδοιασμό.

Να σημειώσω ότι το… over έχει «βουλιάξει». Ανοιξε στο 2.30+, πήγε 1.95 και μετά την σημαντική πτώση απόδοσης έχει φτάσει στο 1.60!

Προγνωστικά Τουρκίας

Ψήφο εμπιστοσύνης στην παρέα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη. Η Τραμπζονσπόρ πήρε το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στην έδρα της Φατίχ Καραγκουμρουκ. Κάκιστη άμυνα (η χειρότερη στην κατηγορία) η γηπεδούχος, που έχει στον πάγκο της τον Πίρλο για προπονητή και για τον οποίο έχουμε μιλήσει πολλές φορές (με αρνητικό τρόπο) στο Betmarket.

Αν η Τραμπζόν παρουσιαστεί σοβαρή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, την στιγμή που επέστρεψε και ο σημαντικός εξτρέμ Βίσκα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Stoiximan:

ΕΛΛ – 28/12 – 18:00 – Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: 1 με -1.5 (1.82)

ΤΟΥΡΚ – 28/12 – 19:00 – Φατίχ – Τραμπζονσπόρ: 2 (1.75)

Στη δυάδα απόδοσης 3.55 ποντάρισμα 25 μονάδων.

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης