novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αγγλική τριάδα επιλογών σε υψηλές αποδόσεις

Αγγλική τριάδα επιλογών σε υψηλές αποδόσεις

Ημέρα ποδοσφαιρικής γιορτής σήμερα στην Αγγλία, όπου τα γήπεδα γεμίζουν με κόσμο που παραδοσιακά τα επισκέπτεται κάθε 26 Δεκεμβρίου. Ανθρωποι κάθε ηλικίας, δίνοντας μία διαφορετική νότα σε κάθε αναμέτρηση.

Μάνσφιλντ – Νορθάμπτον

Πρώτη στάση στο Μάνσφιλντ, όπου έχουμε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες της κατηγορίας. Η φετινή πορεία της Νορθάμπτον είναι αδιαμφισβήτητα εξαιρετική και σ’ αυτό έχει συμβάλλει η εκτός έδρας «παρουσία» της. Η 2η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της League 2 με επιδόσεις 6-3-1. Αυτήν με την καλύτερη επίθεση και αήττητο σερί 8 αγώνων.

Η Μάνσφιλντ, από την άλλη, δεν δείχνει να «πατάει» σταθερά έχοντας κερδίσει μόνο τις αδύναμες Ροτσντεϊλ και Κόλτσεστερ στο ίδιο εύρος αγώνων. Μάλιστα, στην έδρα της το πιο πρόσφατο σερί της «γράφει» 1-1-2, ενώ πολύ δύσκολα διατηρεί «καθαρά δίχτυα». Η βαθμολογία μαρτυρά ποια είναι η καλύτερη ομάδα και το 3.50 στο «διπλό» για μένα είναι μία τιμή που αξίζει να μπει στο «δελτίο» μου.

Κρόουλι – Σάτον

Με επιδόσεις 5-1-5 δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις ομάδα έδρα της Κρόουλι, αλλά υπάρχουν στοιχεία που μπορούμε να «πατήσουμε» για να την εμπιστευτούμε.

Εχω αναφερθεί στην περίπτωσή της στο παρελθόν, όπου ο ιδιοκτήτης της ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα και έχει στόχο να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Στην Boxing Day το γήπεδο θα είναι γεμάτο, κάτι που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα που έτσι και αλλιώς στα τελευταία εντός έδρας έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της (4-1-1 το σερί της).

Η Σάτον είναι από τους συλλόγους που μακριά από τη βάση τους δεν αποδίδουν τα μέγιστα, κάτι που δείχνουν και οι επιδόσεις της (1-3-7). Στο 3.00 ο άσος.

Τρανμίρ – Ντονκάστερ

Σηκώνει κουβέντα το σετ των αποδόσεων. Η Τρανμίρ έχει… ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος. Δέκα τον αριθμό τα παιχνίδια που αγνοεί τη γεύση της νίκης.

Αντιθέτως, η Ντονκάστερ πριν ένα 15νθημερο επέστρεψε με ένα σημαντικό από άποψη ψυχολογίας «διπλό» στο Νιούπορτ (είχε και δοκάρι). Πονηρός αντίπαλος, με 4-3-4 μακριά από την έδρα της και «διπλά» σε δύσκολες έδρες.

Θα δώσει την μπάλα στην Τρανμίρ και θα στοχεύσει να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση. Το «διπλό» πλησιάζει τις 4 μονάδες και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα για την Τρανμίρ που εκτός των άλλων στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ασταθής (4-2-4).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Bet365*

AΓΓ2 – 26/12 – 17:00 – Μάνσφιλντ – Νορθάμπτον: 2 (3.50)

AΓΓ2 – 26/12 – 17:00 – Κρόουλι – Σάτον: 1 (3.00)

AΓΓ2 – 26/12 – 17:00 – Τρανμίρ – Ντονκάστερ: 2 (3.80)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 5 στην τριάδα

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης