novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σαββατιάτικο παρολί που τριπλασιάζει

Σαββατιάτικο παρολί που τριπλασιάζει

Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε ο ΟΦΗ ώστε να ισοφαρίσει νωρίς στο 2ο μέρος το παιχνίδι και να αυξήσει τις πιθανότητες του προτεινόμενου over. Σε αμφότερες, ωστόσο, απέτυχε να τα καταφέρει.

Η πρώτη λόγω οφσάιντ (η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα) και η δεύτερη λόγω ατυχίας (δοκάρι). Συμβαίνουν κι’ αυτά, είναι (όπως συνηθίζω να λέω) μέσα στο παιχνίδι.

Βρισκόμαστε εν μέσω εορτών, με το στοιχηματικό πρόγραμμα να είναι περιορισμένο. Σκωτσέζοι και Τούρκοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να… παίζουν ποδόσφαιρο και εκεί θα στοχεύσουμε.

Από Δευτέρα επανέρχονται (και) οι Αγγλοι με την Boxing day και σιγά-σιγά και πολλά ακόμα πρωταθλήματα (διαβάστε εδώ το αναλυτικό άρθρο που ετοιμάσαμε) που θα κάνουν γιορτές στα… γήπεδα! Θα τα δούμε όλα από εβδομάδα.

Προγνωστικά Σκωτίας

Το σετ στο Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον σηκώνει κουβέντα. Τα έγραψε και ο Κωνσταντίνος νωρίτερα, με το «διπλό» αδίκως να προσφέρεται σε αποδόσεις που ξεπερνούν (κατ’ εμέ) το 3.75. Βέβαια, το Εδιμβούργο δεν αποτελεί για καμία ομάδα ένα εύκολο μέρος. Και η Χιμπέρνιαν παίζει στα… σκοινιά. Ολοι μιλάνε για τελικό. Σαφέστατα, αυτό μπορεί εύκολα να τους γυρίσει… μπούμερανγκ, αλλά σέβομαι τους «Χιμπς» και γι’ αυτό δεν τολμώ να παίξω διπλό.

Αντιθέτως, μου αρέσει το goal/goal σε τιμές κοντά στο 1.90. Η «Λίβι» κατόρθωσε να σκοράρει και στην έδρα της Σέλτικ, αυξάνοντας το σερί των εκτός έδρας goal/goal στους 5 αγώνες. Η Χιμπέρνιαν είδε την εστία της να παραβιάζεται σε 5/8 παιχνίδια στο «Easter Road Stadium», ενώ και στο παιχνίδι με την Ρέιντζερς φανέρωσε τις επιθετικές της αρετές αλλά ταυτόχρονα και αμυντικές αδυναμίες (ήττα με 3-2).

Προγνωστικά Τουρκίας

Στάση στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Φενέρμπαχτσε. Η περυσινή πρωταθλήτρια κόντρα στην φετινή πρωτοπόρο.

Δύο ομάδες με πλουραλισμό στην μεσοεπιθετική τους γραμμή. Όταν υπάρχουν παίκτες όπως οι Μπακασέτας και Μαριάνο Γκόμεζ στη μεριά των γηπεδούχων και οι Βαλένσια και Μπατσουαγί από αυτήν των φιλοξενούμενων. Η λογική σκέψη είναι το goal/goal. Ειδικά, όταν στην πρωτοπόρο προπονητής είναι ο Ζορζέ Ζεσούς και την Φενέρ να έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Αρκετά τα αμφίσκορα και στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν οι ομάδες, αλλά κυρίως στην παράδοση. Τα τελευταία 12/13 μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας και θεσμού ολοκληρώθηκαν με goal/goal. Δίκαιη, τουλάχιστον, η απόδοση του (1.75).

Αυτά για σήμερα, μία δυάδα σε χαλαρούς ρυθμούς. Επιστροφή από εβδομάδα όπου τα πράγματα σοβαρεύουν και θα πάμε σερί και με μεγαλύτερη γκάμα επιλογών.

Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Meridianbet

ΣΚΩΠ – 24/12 – 16:00 – Χιμπέρνιαν – Λίβινγκστον: goal/goal (1.92)

ΤΟΥΡΚ – 24/12 – 18:00 – Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε: goal/goal (1.75)

Στη δυάδα απόδοσης 3.27 ποντάρισμα 15 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

WWWWLLLLWWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+163.9749.502114.474.63137.65%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης