novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μουντιάλ 2022: Combo bet στο Μαρόκο-Κροατία, σκόρερ στο Βέλγιο-Καναδάς

Μουντιάλ 2022: Combo bet στο Μαρόκο-Κροατία, σκόρερ στο Βέλγιο-Καναδάς

Καλημέρα! Μπήκαμε στην τέταρτη μέρα του Μουντιάλ 2022, όπου δεσπόζουν συνολικά 4 αναμετρήσεις, Γερμανία – Ιαπωνία, Ισπανία – Κόστα Ρίκα, Μαρόκο – Κροατία και Βέλγιο – Καναδάς.

Προσωπικά αποφάσισα να ασχοληθώ με τις 2 τελευταίες, αφού στις δύο πρώτες δεν προκύπτει κάτι στα δικά μου μάτια. Στραβοκοίταξα λίγο το διπλό της Ιαπωνίας στο 7,00 από την Bet365, διότι η άμυνα των Γερμανών δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά με σταματάει το επιθετικό ταλέντο που διαθέτουν.

Θα ξεκινήσω λοιπόν από την αναμέτρηση του Μαρόκο με την Κροατία, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν προχωρήσει από τον Αύγουστο σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία και τον Ρεγκραγκουί να αναλαμβάνει. Ο λόγος που απομακρύνθηκε ο προηγούμενος προπονητής (Χαλίλχοτζιτς) ήταν πως είχε έρθει σε κόντρα με αρκετούς παίκτες και κυρίως τον ηγετικό χαφ Ζίγεχ.

Φυσικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν ξέρω κατά πόσο είχε χρόνο να δουλέψει ο καινούριος τεχνικός και είναι πολύ πιθανό να τεθούν θέματα ομοιογένειας στην ομάδα του Μαρόκο. Πάντως είναι ένα σύνολο με αρκετό ατομικό ταλέντο και στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει ζημιές.

Στην αντίπερα όχθη, η Κροατία βρίσκεται σε τελική φάση Μουντιάλ για 6η φορά, ενώ στο προηγούμενο έφτασε μέχρι τον τελικό (ήττα με 4-2 από τη Γαλλία). Στην προκριματική φάση ήταν τρομερή, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της έχοντας τόσο την καλύτερη επίθεση (21 γκολ) όσο και την καλύτερη άμυνα (4 τέρματα παθητικό).

Στοιχηματικά δικαίως προσφέρεται σε τιμές φαβορί η Κροατία, αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία αλλά και σταθερό κορμό. Τώρα τόσο ο Ντάλιτς όσο και ο Ρεγκραγκουί έχουν δείξει ότι κοιτάνε αρκετά τις αμυντικές συμπεριφορές των ομάδων τους, οπότε περιμένω κλειστό ματς.

Συνδυάζοντας λοιπόν τα δύο παραπάνω ενδεχόμενα προκύπτει το combo bet 2 + No Goal σε απόδοση 3,20 από την Stoiximan που θα αποτελέσει και επιλογή μου.

Βέλγιο – Καναδάς

Πιθανότατα μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του Βελγίου να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη χρυσή φουρνιά ποδοσφαιριστών που έχει στα χέρια του ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Οι Βέλγοι αποτελούν μια μηχανή των γκολ αφού στην προκριματική φάση πέτυχαν 26 τέρματα σε 8 ματς, ενώ είχαν 7,3 τελικές στην εστία ανά ματς.

Ο Καναδάς έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει σε τελική φάση Μουντιάλ. Αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου, γεγονός που τον κάνει τρομερά επικίνδυνο, ενώ διαθέτει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά για να κάνει ζημιές.

Βέβαια εδώ η δυσκολία ανεβαίνει κατακόρυφα και εκτιμώ ότι η παρέα του Ντε Μπρόινε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρει να επικρατήσει. Παρόλα αυτά αμυντικά διαθέτει αρκετά βαριά κορμιά, στα οποία μπορεί να τρυπώσει ο επιθετικός των Καναδών Ντέιβιντ και να βρει μια ευκαιρία για να σκοράρει. Ο ποδοσφαιριστής της Λιλ διανύει εξαιρετική σεζόν και έχει πετύχει 9 τέρματα σε 15 παιχνίδια.

Το anytime του στο 4,00 από την Bet365.

Το παιχνίδι μου

Μονά 

ΜΟΥ – 12:00 – Μαρόκο – Κροατία – 2 και No Goal (3,20) επί 7 μονάδες. (Stoiximan)

ΜΟΥ – 21:00 – Βέλγιο – Καναδάς – Anytime Τζόναθαν Ντέιβιντ (4,00) επί 5 μονάδες. (Bet365)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-3.0501996.956.1698.6%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης