novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριάδα με σκόρερ στο Μουντιάλ 2022

Τριάδα με σκόρερ στο Μουντιάλ 2022

Είδαμε χθες τα πρώτα δύο μακροχρόνια στοιχήματα που επέλεξα από το Μουντιάλ 2022. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα δύο αφορούν ποδοσφαιριστές από τον Ισημερινό. Είναι μια ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο, γεμάτη ενέργεια, ταχύτητα, ενθουσιασμό αλλά και απειρία. Ο συνδυασμός της απειρίας με τα άλλα ενισχύει τις κάρτες, γι’ αυτό και ο Moises Caicedo στο μενού.

Συνεχίζω και σήμερα στα μακροχρόνια με μια τριάδα. Δεν συνηθίζω να παίζω τριάδες. Βασικά δεν θυμάμαι πότε έπαιξα τριάδα τελευταία φορά. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς μιλάμε για μακροχρόνια στοιχήματα και έχουμε να κάνουμε με τουλάχιστον τρεις αγώνες για κάθε επιλογή. Οι πιθανότητες λοιπόν υπολογίζονται διαφορετικά.

Γκολ από τους καλύτερους.

Οι επιλογές μου έγιναν με βάση τα δεδομένα που έχω από τα 5 μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αρχή με τον Lionel Messi. Δεν χρειάζεται καμία σύσταση από μέρους μου προς αυτό τον ποδοσφαιριστή. Ας δούμε απλά τα νούμερα του. Φέτος μετράει 7 γκολ και 10 ασίστ με την Παρί στο πρωτάθλημα και 4 γκολ, 4 ασίστ στο Champions League. Μετράει συνολικά, σε αυτές τις δύο διοργανώσεις, 74 τελικές προσπάθειες. Οι 31 είναι εκτός περιοχής, η 41 μέσα στο κουτί και οι 2 μέσα στην μικρή περιοχή. Ο στόχος της Αργεντινής είναι η κατάκτηση του τροπαίου και είναι κάτι όπου πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι λοιπόν το line για over3.5 γκολ του Lionel Messi στην διοργάνωση, σε απόδοση 2,15 μου αρέσει. Το να βάλει over0.5 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ είναι στα 3,00 και επίσης μου αρέσει.

Επόμενος ποδοσφαιριστής ο Robert Lewandowski. Το να βάλει over1.5 γκολ είναι σε απόδοση 1,75 και μπορώ να την επιλέξω. Για τα δικά μου γούστα είναι μια μικρή απόδοση. Λέω ξανά όμως ότι επιλέγω κάτι όπου έχω τουλάχιστον τρία ενενηντάλεπτα να το πετύχω. Μετράει 13 γκολ στην La Liga ενώ έχει συνολικά 10,2 expected goals χωρίς να υπολογίζονται οι εκτελέσεις πέναλτι. Σε αυτό το νούμερο είναι ο καλύτερος όλων στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στα 3,70 η απόδοση του για να σκοράρει over0.5 γκολ με κεφαλιά. Από όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε φέτος, έφτιαξε 129 τελικές προσπάθειες, από αυτές οι 35 ήρθαν από το κεφάλι του.

Τρίτη επιλογή ο Darwin Núñez. Περιμένω την Ουρουγουάη να τα πάει αρκετά καλά στον όμιλο της και πως θα περάσει στην επόμενη φάση. Το line για το γκολ του Darwin Núñez είναι στα over1.5 γκολ με απόδοση 2,50. Περιμένω πως ο Diego Alonso θα τον υπολογίζει ως βασικό. Έτσι έχω τρία ματς στον όμιλο και αυτό που θα περάσει στην επόμενη φάση, αν το πετύχει. Θεωρώ λοιπόν πολύ καλή την επιλογή. Στην Λίβερπουλ άρχισε να τα πηγαίνει πολύ καλά, φτιάχνει συνεχώς φάσεις για γκολ και οι μετρήσεις του είναι πολύ ψηλά ανάλογα με τα λεπτά που αγωνίστηκε.

Εν Κατακλείδι…

Αυτοί είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που επέλεξα να βάλω στην τριάδα μου. Τρεις εξαιρετικοί παίκτες όπου μπορούν να πληρώσουν την επιλογή τους από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ειδικά ο Messi που αρχίζει με Σαουδική Αραβία και ο Darwin Núñez με Κορέα. Πιο δύσκολο το έργο του Robert Lewandowski που κάνει αρχή με το Μεξικό, όμως εκεί θα πέσουν κορμιά και θα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία. Έχουμε λοιπόν ήδη τα δύο μονά στοιχήματα από τον Ισημερινό και τώρα θα προστεθεί και αυτή η τριάδα στις μακροχρόνιες επιλογές μου από το Μουντιάλ.

Το παιχνίδι μου (Μακροχρόνια Μουντιάλ)

Μονά:

Ισημερινός: Παίκτης που θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες – Moisés Caicedo @6.00 *20 μονάδες (Stoiximan)

Ισημερινός: Πρώτος σκόρερ ομάδας – Michael Estrada @6.50 *20 μονάδες

(Bet365)

Τριάδα (Stoiximan):

Lionel Messi: Συνολικά γκολ, over3.5 @2.15

Robert Lewandowski: Συνολικά γκολ, over1.5 @1.75

Darwin Núñez: Συνολικά γκολ, over1.5 @2.50

*20 μονάδες στην τριάδα απόδοσης 9.40

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης