novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις: Προσφέρει ντέρμπι η Σάκκαρη

Προγνωστικά Τένις: Προσφέρει ντέρμπι η Σάκκαρη

Φτάσαμε αισίως στο φινάλε της σεζόν. Για τις γυναίκες πρώτα, αφού στους άντρες μένει το Masters του Παρισιού και φυσικά τα Finals στο Τορίνο που θα ολοκληρωθούν στις 20 Νοεμβρίου.

Στο Τέξας ωστόσο θα διεξαχθούν οι τελικοί των γυναικών, με την Μαρία Σάκκαρη να δίνει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παρόν, μετά και την περσινή της πορεία ως τα ημιτελικά.

Η Ελληνίδα μάλιστα θα κάνει και την πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα, ένα ζευγάρι που είδαμε να κοντράρεται πρόσφατα στον τελικό της Γουαδαλαχάρα. Θυμίζουμε πως πρόκεiται για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ενώ από τους δύο ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτες τενίστριες!

Μπορεί η Σάκκαρη να μας δώσει ένα ντέρμπι

Για την Σάκκαρη ο τίτλος μπορεί τότε να μην ήρθε, αλλά ο στόχος της πρόκρισης στο Τέξας είχε επιτευχθεί, όπως επίσης και η δικαιολογία του ημιτελικού τέσσερις ώρες πριν το παιχνίδι του τροπαίου μόνο ασήμαντη δεν είναι.

Στις ΗΠΑ το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, με την Πεγκούλα να είναι η τενίστρια που και έχει τη φόρμα, αλλά και τις δύο από τις τρεις τελευταίες νίκες στο ζευγάρι. Η Αμερικανίδα είναι εντυπωσιακή στο κλείσιμο της σεζόν, ακολουθώντας τα χνάρια της Ίγκα Σφιόντεκ και για αυτόν τον λόγο η Μαρία βρίσκεται ένα βήμα πίσω.

Παρόλα αυτά η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί από τη ρακέτα της Σάκκαρη. Ακόμα και η Πεγκούλα που είναι μια τενίστρια η οποία επιτίθεται νωρίς στις μπάλες, στην πρόσφατη συνάντησή τους έπαιξε αρκετά στο mid court για να περιμένει το λάθος της Μαρίας. Λογική η οποία της βγήκε!

Η Σάκκαρη όμως, ως η παίκτρια με τα περισσότερα ρίσκα αλλά και τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα μέσα στο παιχνίδι, είναι αυτή που θα του δώσει διάρκεια. Αν καταφέρει να χτυπήσει μπάλες στο κορτ και να πιέσει με το φόρχαντ θα μπορέσει να κρατήσει τον εαυτό της για όσο περισσότερο γίνεται στο υπέροχο κορτ του Τέξας. Σε αυτήν τη λογική θα πονταριστεί η νίκη της Πεγκούλα μαζί με το Over 18.5 games, στην τιμή του 2.10 που το προσφέρει η Stoiximan.

Επίσης σε αυτήν τη λογική, με τη βοήθεια του indoor τουρνουά που δίνει όλο και περισσότερη ταχύτητα στις φλατ μπάλες, το σερβίς της Σάκκαρη χρειάζεται όσο ποτέ. Αν καταφέρει, όπως είπαμε παραπάνω, να μείνει για χρόνο μέσα στο ματς, δύσκολα δε θα έχει σε καλή βραδιά το σερβίς της. Το να περάσει το over 3.5 των άσων φαντάζει μια πολύ λογική επιλογή στο 1.88 της Stoiximan.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ζαμπέρ

Περνώντας στο δεύτερο παιχνίδι της Ζαμπέρ με την Σαμπαλένκα, θα επιλέξουμε τη σταθερότητα από την… τρέλα. Η Λευκορωσίδα είναι και αυτή μια τενίστρια ρίσκου, αλλά ξεφεύγει σχεδόν πάντα και ειδικότερα από το σερβίς, όπου τα διπλά λάθη έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.

Από την άλλη πλευρά η Τυνήσια είναι παίκτρια που έχει τεράστια ποικιλία στα χτυπήματά της, καλύπτει τη βασική της γραμμή, μπορεί να επιτεθεί και αυτή με το φόρχαντ αλλά και να αλλάξει τον ρυθμό με slice και ντροπ σοτ.

Δεν είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που θα συναντήσουμε στο τουρνουά, αλλά το περίμενα πιο χαμηλό αυτό το 1.70 που δίνεται τελικά στη νίκη της Ζαμπέρ. Η Τυνήσια μπορεί να κερδίσει την Σαμπαλένκα και κάνει ποδαρικό με το δεξί στο WTA Finals

Betmarket Επιλογές Τένις

Δυάδα Stoiximan

01/11 – 00:00 – WTA Finals – Σάκκαρη – Πεγκούλα: Πεγκούλα και over 18.5 (2.10)
01/11 – 02:00 – WTA Finals – Ζαμπέρ – Σαμπαλένκα: Νίκη Ζαμπέρ (1.70)

Απόδοση 3.57 με 15 μονάδες

Μονό Stoiximan

01/11 – 00:00 – WTA Finals – Σάκκαρη – Πεγκούλα: Σάκκαρη over 3.5 άσοι (1.88) με 10 μονάδες

Share Διαβαστε επισης