bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Πέμπτης: Με Κύπελλο Ελλάδας και Σουηδικό Combo

Προγνωστικά Πέμπτης: Με Κύπελλο Ελλάδας και Σουηδικό Combo

Δύο επιλογές στα Προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης!

Τελευταία με διακατέχει μία αίσθηση του στυλ: «Βρίσκω σημεία, δεν τα χαίρομαι όπως θα έπρεπε». Και είναι κάτι για το οποίο ευθύνομαι (και) ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως η χθεσινή για παράδειγμα.

Δεν βρίσκεις κάθε ημέρα value μιάς μονάδας όπως η Βαντούζ. Σημείου του 3.60 που επαληθεύτηκε με σκορ 5-1 εκτός έδρας! Ο λόγος για τον οποίο ευθύνομαι; Πολύ απλός.

Σε μία ημέρα με ένα τέτοιο σημείο στη «φαρέτρα» μου δεν ήρθε ικανοποιητικό κέρδος. Η χθεσινή στήλη έπρεπε να έχει «χτιστεί» πάνω σ’ αυτό. Ολες οι πονταρισμένες μονάδες θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν πάνω του. Σημείο που είχα «αποκαλύψει» και είχα κάνει σχετική κουβέντα σε φίλους μου από την περασμένη Κυριακή.

Θα μπορούσε να έχει περάσει ατόφιο το trixie (η Πεναφιέλ προτάθηκε στο 3.00 και στο live πήγε στο 2.40); Σαφώς. Ολα είναι πιθανά στο στοίχημα. Εντούτοις, ακόμα και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα άλλαζε η άποψή μου. Δεν πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Δεν θα σήμαινε κάτι αν τύχαινε και περνούσε την συγκεκριμένη φορά (το trixie). Τις επόμενες δεν θα γινόταν και θα συνέχιζα να κάνω λάθος!

Για το Νορβηγικό «Χ» δεν μπορούσα να κάνω κάτι, εδώ όμως θα έπρεπε να ενεργήσω αλλιώς. Και ο λόγος που «ξοδεύω» χρόνο και χώρο από την στήλη, είναι γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Ουδείς αλάνθαστος. Ομως τα λάθη όμως είναι σημαντικά, όταν τα συνειδητοποιείς. Και πάντα μέσα απ’ αυτά βγαίνει κάτι καλό.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα Κύπελλο Ελλάδας

Η διαφορά ποιότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αδιαμφισβήτητη. Δεν χρειάζονται πολλά επιχειρήματα για να σας πείσω ότι η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΣ με τουλάχιστον δύο τέρματα διαφορά. Νομίζω είναι κατανοητό από όλους.

Ο λόγος που με κάνει να θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο απόψε είναι οι εξής.

Η ΑΕΚ έχει στόχο το Κύπελλο και θα είναι η πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση σ’ αυτό. Εχοντας ως ενίσχυση τους χιλιάδες οπαδούς της. Πετυχαίνει τον ΠΑΣ σε κακή κατάσταση και με το μυαλό στον «τελικό» με τον Ιωνικό. Τα είδαμε και στο Βόλος-Ιωνικός. Με την ομάδα του Σπανού να έχει το μυαλό της στο παιχνίδι της Κυριακής και να κατεβαίνει με εναλλακτική ενδεκάδα. Το δήλωσε και ο ίδιος ο προπονητής του. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα πράξει σήμερα και ο Στάικος. Μέσα σε όλα, ότι ο Ιωνικός έπαιζε Τρίτη και ο ΠΑΣ σήμερα. Εχοντας μικρότερο διάστημα μπροστά του μέχρι την Κυριακή.

Το ασιατικό -1,5 της ΑΕΚ στο 1.90 της Bet365. Ηταν και υψηλότερα, έπεσε όσο έγραφα την στήλη αλλά θεωρώ πως είναι μία καλή τιμή.

Κάλμαρ – Μιάλμπι Πρωτάθλημα Σουηδίας

Ισως το 1.72 στον άσο να είναι υψηλότερο από τη δίκαιη τιμή του. Σε εξαιρετική κατάσταση η Κάλμαρ, ομάδα με αξιόλογο project που κυνηγάει Ευρώπη και έχεις καλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Εχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα να περάσει στην 3η θέση, εφόσον η Τζουργκάρντεν παίζει στο Μάλμε.

Η Μιάλμπι, από την άλλη, είναι αδιάφορη (πέτυχε τον στόχο της: σώθηκε εύκολα) και απλά περιμένει να τελειώσει η σεζόν.

Να σημειώσω ότι όλες οι εντός έδρας νίκες της ήρθαν με under & no goal. Συν, της δεδομένης κούρασης καθώς μιλάμε για εμβόλιμη αγωνιστική. Θα μπορούσα να πάω σε χαμηλότερο line στο combo, αλλά λόγω της αδιαφορίας της Μιάλμπι θα προτιμήσω το 1&under4,5 στο 1.90 της Bet365.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά Bet365:

ΕΛΛΚ – 20/10 – 19:00 – ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννενα: 1 (-1,5) στο 1.90 με 40 μονάδες

ΣΟΥΗΔ1 – 20/10 – 20:00 – Κάλμαρ – Μιάλμπι: 1 & under4.5 (1.90) με 30 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης