bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Εύκολη επικράτηση για τον Βόλο (4-0) αλλά η Λέουβεν δεν κατάφερε να κερδίσει ώστε να επιβεβαιωθεί η δυάδα. Δεν της… πήγε το παιχνίδι. Πρώτα, πάει στα αποδυτήρια με γκολ-πέναλτι κατά της που έφερε την ισοφάριση στο 3’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους (2-2 – έχοντα πάρει 2 φορές το προβάδισμα). Μετέπειτα, αστοχεί σε πέναλτι για το 3-2 στο 61’ που θα έβαζε σε πίεση τους γηπεδούχους.

Διακρίνω, είναι η αλήθεια, μία ατυχία εσχάτως αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Θα αλλάξει το μομέντουμ, που θα… πάει! Πάμε στα σημερινά όπου προκύπτουν επιλογές.

Προγνωστικά Β’ Πορτογαλίας

Στάση στο Πόρτο Β’ – Πεναφιέλ. Οι πιτσιρικάδες της Πόρτο έχουν αρκετό ταλέντο, αλλά τους λείπει οι εμπειρία. Γι’ αυτό και παρουσιάζουν αυτές τις διακυμάνσεις. Στην έδρα τους μετρούν 2 νίκες και 2 ήττες σε 4 παιχνίδια.

Στην άλλη μεριά, έχουμε την Πεναφιέλ, μία ομάδα με καλές εκτός έδρας επιδόσεις (2-1-1) και αήττητη στα 6 τελευταία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βιθέλα (1η κατηγορία) ενώ κέρδιζε με 3-1 ως το 76’. Η λεπτομέρεια εδώ είναι ότι αγωνιζόταν ως επί το πλείστον με αναπληρωματικούς. Κάτι που δείχνει τις προθέσεις του τεχνικού της για το σημερινό παιχνίδι.

Να σημειώσω, επίσης, πως 3 από τους καλύτερους παίκτες της Πόρτο Β’ ήταν στην αποστολή της μεγάλης ομάδας και αγωνίστηκαν τουλάχιστον 30’ ο καθένας πριν από 3 ημέρες. Αγνωστο, αν αγωνιστούν και σήμερα. Στο 3.00 το «διπλό».

Προγνωστικά Β’ Ελβετίας

Λωζάνη Ούσι – Βαντούζ. Ας ξεκινήσω την ανάλυση πηγαίνοντας λίγο πίσω. Στο παιχνίδι της Πέμπτης. Με την Ντνιέπρ. Εκεί όπου βλέποντας τις ενδεκάδες (η Βαντούζ έπαιξε με τα δεύτερα – τα οποία παρεμπίπτοντος δεν είναι και… σαπάκια), πέρα από το over «ψώνισα» και «διπλό». Αμφότερα ήρθαν με τέρμα στις καθυστερήσεις.

Τη Βαντούζ την έχουμε πληρωθεί σε κόντρα λόγω Ευρώπης. Ταλαιπωρημένη ομάδα. Σκεφτείτε ένα σύνολο από το Λίχτενσταϊν να αγωνίζεται στη Β’ Ελβετίας και να χρειάζεται να κρατά στη… μασχάλη του και ένα ακόμα (βαρύ) καρπούζι (της Ευρώπης).

Και μόνο άσχημα δεν τα έχει πάει (για τα δεδομένα) – για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Βλέποντας, τώρα, το σετ στο Βαντούζ – Ααράου της περασμένης εβδομάδας, εύκολα κάποιος που δεν γνώριζε τις παραπάνω λεπτομέρειες πήγαινε στο «διπλό». Στην κόντρα της. Όπως έκανα και εγώ, στο παρελθόν. Τελικό αποτέλεσμα; 4-0. Σκορ που είχε διαμορφωθεί από το 33’!

Η Βαντούζ έθεσε σε προτεραιότητα την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να πληρώσει το… τίμημα. Πλέον, έχοντας στην ουσία αποκλειστεί, ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα. Εκτιμώ, αρκετά την Λωζάνη Ούσι, αλλά η καλή Βαντούζ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εχει κάνει «διπλά» σε έδρες όπως αυτές των Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης. Εδώ, θα «κωλώσει»; Στο 3.60 μ’ αρέσει αρκετά. Για μένα δεν θα έπρεπε σε κανονικές συνθήκες (οι οποίες επανέρχονται όπως τόνισα στην ανάλυση) η απόδοσή της να ξεπερνάει το 2.60.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Για την Μπόρνμουθ υπάρχει ανάλυση στο «Πάμε Αγγλία». Σε πολύ καλύτερή στιγμή από την Σαουθάμπτον. Ο Ο’ Νιλ της έχει προσδώσει ταυτότητα (2-4-0), σε αντίθεση με την αντίπαλό της που ακόμα… ψάχνεται.

Στο 2.70 ο άσος, κακώς -κατ’ εμέ- προσφέρεται σε τιμές οριακού αουτσάιντερ. Μαζί με πρώιμη πληρωμή στην Bet365.

Προγνωστικά Κυπέλλου Τουρκίας

Μία έμπνευση εδώ. Από το Γαλατάσαραϊ – Κασταμόνουσπορ. Ότι ενδεκάδα και να επιλέξει ο Μπορούκ (δέχεται έντονη κριτική), οι διαφορές είναι τεράστιες. Η «Τσιμ-Μπομ» έχει πλέον βάθος στο ρόστερ και την ανάγκη από ένα… ξέσπασμα.

Χαμηλά οι τιμές στα γκολ για να ψάξουμε μία ευρεία νίκη των γηπεδούχων. Συμπαθητικό το over3,5 γκολ της Γαλατά σε συνδυασμό με το no goal στο 2.10. Εκεί, όμως που θα ρίξω μερικές μονάδες είναι το over1,5 κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο. Σε απόδοση 3.40 στην Bet365(από φτιάξε αγορά).

Σε τέτοια παιχνίδια, οι «μεγάλες» συνηθίζουν να μπαίνουν δυνατά και να «καθαρίζουν» νωρίς το παιχνίδι. Η πίεση που θα θέσουν οι γηπεδούχοι ενδέχεται να οδηγήσει σε κόρνερ. Μέχρι 15 έφτασε κόντρα στην Καϊσέρισπορ το Σαββατοκύριακο (ήττα με 2-1). Να σημειώσω ότι η Κασταμονουσπόρ αγωνίζεται στην 3η κατηγορία.

Το παιχνίδι μου:

Μονά/δυάδα Bet365

ΕΛΒ2 – 19/10 – 20:30 – Λωζάνη Ούσι – Βαντούζ: 2 (3.60) με 20 μονάδες

ΤΟΥΡΚ – 19/10 – 21:00 – Γαλατάσαραϊ – Κασταμόνουσπορ: over1,5 κόρνερ πρώτου δεκαλέπτου (3.40) με 10 μονάδες

Και 3 μονάδες στη δυάδα τους

Trixie Bet365:

ΠΟΡΤ2 – 19/10 – 17:30 – Πόρτο Β’ – Πεναφιέλ: 2 (3.00)

ΕΛΒ2 – 19/10 – 20:30 – Λωζάνη Ούσι – Βαντούζ: 2 (3.60)

ΑΓΓΠ – 19/10 – 21:30 – Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον: 1 (2.70)

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης