bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ντέρμπι στην Λεμεσό, στο Μάντσεστερ, στην Βρετάνη και… Trixie!

Ντέρμπι στην Λεμεσό, στο Μάντσεστερ, στην Βρετάνη και… Trixie!

Καλημέρα σε όλους. Δεν πέρασε κανένα σημείο από την χθεσινή μας δυάδα, ενώ από το yankee πέρασε μόνο η Ντόρτμουντ και έτσι ο άσσος δεν κατάφερε να δέσει με κάποιο άλλο σημείο και να πληρωθούμε. Απογοητεύτηκα που η Άουγκσμπουργκ δεν πήρε τουλάχιστον την ισοπαλία μιας και μπορούσε. Στο 64’ όταν το ματς ήταν στο 0-0, η Άουγκσπουργκ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση η Χόφενχαϊμ, στο 65’ ανοίγει το σκορ. Στο 69’ η Άουγκσμπουργκ ισοφαρίζει. Στο 74’ χάνει ακόμα μια μεγάλη φάση και έτσι μετά η Χόφενχαϊμ κάνει το 2-1. Έγραψα τις φάσεις για να δείτε πόσο άπλα ένα αουτσάιντερ που πριν από το ματς ήταν στα 5,50 χάνει ένα ματς στις λεπτομέρειες. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως μια απόδοση είναι λάθος.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα Κυριακή…

Κύπρος

Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων. Όλοι ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Απόλλωνας αλλά φαίνεται να είσαι σε φάση «κοιλιάς». Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Δόξα ήρθε η ήττα απέναντι στην Ανόρθωση ενώ υπήρξαν στο διάστημα αυτό και οι αναμετρήσεις απέναντι στην Άιντραχτ για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΛ είναι πρώτη στην βαθμολογία, είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο νησί και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μόλις 2 γκολ παθητικό σε 8 αγώνες. Αναμένεται δύσκολο και αμφίρροπο ματς αλλά ο άσσος στα 3,30 αξίζει. Θυμίζω ότι η ΑΕΛ έρχεται από διπλό μέσα σην «Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, ένα διπλό που είχαμε ποντάρει.

Αγγλία – Premier League

Βλέπω την απόδοση της Μαν. Γιουνάιτετ στο ντέρμπι απέναντι στην Σίτι και απορώ για την απόδοση του διπλού. Μα 8,55; Σοβαρά; Κατανοώ ότι η Σίτι είναι σε καλύτερο επίπεδο αυτή την στιγμή αλλά ντέρμπι δεν είναι; Δηλαδή η Σίτι έχει 71% πιθανότητα να κερδίσει το ματς; Γιατί το 1,40 στον άσσο έτσι μεταφράζεται. Η Γιουνάιτετ έχει μόλις 12% πιθανότητα να πάρει το ματς. Μάλλον την μπέρδεψαν με την Γουλβς. Ξέρω ότι αν Σίτι βρεθεί στην μέρα της μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά αλλά ξέρω επίσης ότι ένα διπλό, το οποίο εγώ δεν θα έδινα με τίποτα πάνω από 5,00, το βρίσκω στα 8,55 και μάλιστα μιλάμε για διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ.

Γαλλία – Ligue 1

Η Ναντ μετράει 3 σερί νίκες και πάει στην έδρα της Ρεν για να κερδίσει το ντέρμπι της Βρετάνης και να μεγαλώσει το σερί της. Η Ρεν και κούραση θα έχει από το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Δυναμό Κιέβου, κούραση θα έχει και από το ταξίδι της επιστροφής στην Γαλλία, θα τις λείπουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές στην άμυνα, είναι και το διπλό στα 3,80. Με αυτά τα δεδομένα υπάρχει αξία και θα την τιμήσω.

Ολλανδία – Eredivisie

Το παιχνίδι που ξεκινάει στη 13:15 κρύβει αξία στο διπλό. Η Χέρενφεν όταν παίζει εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά, μετράει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμία ήττα. Μάλιστα στις 3 τελευταίες εξόδους της σκόραρε 11 γκολ. Σήμερα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Γκρόνιγκεν με άμυνα που δέχτηκε 10 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια της τότε το διπλό στα 3,40 αποτελεί επιλογή.

Αυτά είναι φίλοι μου. Τρία μεσαία σημεία τα οποία θα βάλω σε ένα Trixie και έτσι βάζω σε μονό την Μάν. Γιουνάιτετ. Καλά να περνάτε.

Το παιχνίδι μου

Μονό:
11/11, 18:30 – Μάν. Σίτι – Μάν. Γιουν: -2- 8.55 *10 μονάδες

Trixie (2-3):
11/11, 13:15 – Γκρόνινγκεν – Χέρενφεν: -2- 3,40
11/11, 16:00 – ΑΕΛ – Απόλλων: -1- 3,30
11/11, 18:00 – Ρεν – Ναντ: -2- 3,80
Επί 9 μονάδες στην κάθε δυάδα
Επί 3 μονάδες στην τριάδα
Συν. Ποντάρισμα: 30 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1479,15 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 40,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης