bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Yankee με αουτσάιντερ και δυάδα με φαβορί

Yankee με αουτσάιντερ και δυάδα με φαβορί

Μπορεί να πέρασε πολύ εύκολα το ποντάρισμα μου στο over2.5 του Απόλλων με την Άιντραχτ αλλά στο ματς της ΑΕΚ με την Λουντογκόρετς δεν είχαμε καθόλου τύχη. Η ΑΕΚ θα μπορούσε από το πρώτο ημίχρονο να σκοράει τουλάχιστον ένα γκολ και να δώσει άλλη τροπή στο παιχνίδι και έτσι να μπορέσουμε να πληρωθούμε είτε το διπλό είτε την δυάδα με το γκολ-γκολ σε συνδυασμό με το over του Απόλλων.

Προχωράω στα σημερινά παιχνίδια. Ακόμα ένα γεμάτο Σάββατο πριν από την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και το Nations League.

Κύπρος

Το διπλό της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Ανόρθωση είναι το σημείο που ξεχωρίζει, στα δικά μου μάτια, ως σημείο με αξία. Η Σαλαμίνα πάει στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι μετρώντας 4 σερί νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί κανένα γκολ. Η Ανόρθωση μπορεί να κατάφερε να πάρει τεράστιο διπλό μέσα στο «Τσίρειο» απέναντι στον Απόλλων αλλά σήμερα έχει σημαντικές απουσίες. Οι δύο «πύργοι» στην άμυνα, Ντουγκλάο και Σίντελφελντ είναι εκτός, ενώ εκτός είναι και ο πολύ σημαντικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Ιγκιεμπόρ. Έτσι με την Σαλαμίνα να είναι σε φόρμα και τις σημαντικότατες απουσίες της Ανόρθωσης το διπλό στα 4,35 αποκτά αξία. Πιο ασφαλή επιλογή το διπλό σε DNB στα 3,10.

Ακόμα ένα σημείο που μπορεί να μπει σε κάποια δυάδα είναι το γκολ-γκολ στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στα 2,05 μπορώ να το επιλέξω μιας και το παιχνίδι της ΕΝΠ μπορεί να δώσει γκολ.

Αγγλία – Premier League

Η Σαουθάμπτον σε 6 εντός έδρας αγώνες δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει τρίποντο ενώ σε 11 συνολικά αγώνες πρωταθλήματος κέρδισε μόλις 1 φορά. Έτσι με αυτά τα νούμερα ο Μαρκ Χιους είναι σε δύσκολη θέση και αναμένω πως ο Τσάβι Γκαρσία της Γουοτφόρντ θα του βάλει ακόμα πιο δύσκολα σήμερα. Το 3,10 στο διπλό έχει αξία καθώς η Γουότφορντ θα μπορούσε να είναι και το φαβορί της αναμέτρησης.

*Με τους αγώνες κυπέλλου στην Αγγλία δεν θα ασχοληθώ καθώς δεν μπορώ ακόμα να γνωρίζω τις προθέσεις των ομάδων. Από τους επόμενους γύρους θα ασχοληθούμε καλύτερα.

Γερμανία – Bundesliga

Η Χόφενχαϊμ είχε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση αλλά και κούραση στην Γαλλία. Σήμερα πιστεύω ότι η Άουγκσμπουρκ θα τις βάλει κι’ άλλη ένταση στο παιχνίδι και πως ίσως υπάρξουν σημάδια κούρασης. Θα ποντάρω πάνω στην κούραση των γηπεδούχων και θα πάω με το διπλό στα 5,00. Η Άουγκσμπουρκ στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχασε μόνο από την Ντόρμουντ, ενώ κατάφερε να πάρει βαθμό στην έδρα της Μπάγερν. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Άουγκσμπουρκ σκόραρε και στους 5 εκτός έδρας αγώνες της. Αφήνω το διπλό όμως και θα πάω με το DNB είναι στα 3,75. Θέλω να είμαι καλυμμένος μπας και εμφανιστεί ακόμα ένα 2-2 στο σκορ.

Θα παραμείνω στη Γερμανία και θα κάνω στάση στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο «Der Klassiker». Μπορούσια Ντόρμουντ εναντίων Μπάγερν Μονάχου. Δεν είναι για να πληρώνει 3,60 ο άσσος. Σε τέτοια απόδοση μπορώ να ποντάρω άνετα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Η «κανονική» απόδοση στον άσσο θα ήταν το 2,60 εκείς που είναι τώρα έχει αρκετή αξία.

Γαλλία – Ligue 1

Με τέτοια φόρα που έχει πάρει η Μονπελιέ και με τέτοιο ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορώ να αγνοήσω το διπλό στα 2,75. Ένα σημείο το οποίο μπορεί να γίνει δυάδα με το γκολ-γκολ του ΑΠΟΕΛ που ανέφερα πιο πάνω.

Αυτά είναι για σήμερα. Ελπίζω να έχουμε τύχη και πολλά κέρδη. Θα τα πούμε ξανά αύριο.

Το παιχνίδι μου

Yankee (2-3-4):
10/11, 16:30 – Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ: -DNB 2- 3,75
10/11, 17:00 – Σαουθάμπτον – Γουότφορντ: -2- 3,10
10/11, 19:00 – Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα: -DNB 2- 3,10
10/11, 19:30 – Ντόρτμουντ – Μπάγερν: -1- 3,60
Επί 5,3 μονάδες σε κάθε δυάδα
Επί 3,6 μονάδες σε κάθε τριάδα
Επί 0,8 μονάδες στην τετράδα
Συν. Ποντάρισμα: 47 μονάδες

Δυάδα:
ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου: -GG- 2,05
Ανζέ – Μονπελιέ: -2- 2,75
Επί 13 μονάδες στην δυάδα

Αρχική Κάβα: 2000,00 μονάδες
Επιστροφές: 0,00 μονάδες
Υπόλοιπο: 1539,15 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 60,00 μονάδες

Σήφης

Σήφης

LLWLLWWLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-6.75251968.254.5099.62%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης