bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σαββατιάτικο trixie και άσος επιβίωσης

Σαββατιάτικο trixie και άσος επιβίωσης

Παρότι την Πέμπτη το κέρδος ήταν για άλλη μία ημέρα ικανοποιητικό (με την επιβεβαίωση της δυάδας και του υψηλού over), τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν «κολλούσε» στο 0-2 από το 60’ το Πολωνία-Ολλανδία.

Ένα τέρμα που (δεν ήρθε ποτέ) μας στέρησε μία δυάδα τετραπλασιασμού και μία τετράδα απόδοσης 19.50. Οσο μου άρεσε το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Nations League (6 επιλογές από 10 αγώνες), άλλο τόσο δεν μου αρέσει το σημερινό. Δεν θέλω να κρύβομαι, ούτε να βγάζω από τη μύγα «ξύγκι».

Στοίχημα, όμως, σήμερα δεν έχει μόνο στο Nations League, αλλά και της μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και την Ιρλανδία. Αντιεμπορικά σημεία, σίγουρα, αλλά εκεί βρήκα «χώρο» για το παιχνίδι μου.

Προγνωστικά National League Αγγλίας

Πρώτη στάση στο Μέιντενχεντ Γιουν. – Γκέιτχεντ. Από νίκη προέρχεται η γηπεδούχος, στην οποία διατήρησε και ανέπαφη την εστία της μετά από αρκετό καιρό. Γενικότερα, το πρόγραμμα της το τελευταίο διάστημα ήταν απαιτητικό και οι όποιες ήττες της ήρθαν στην πλειοψηφία τους μακριά από τη «βάση» της (4/4 ήττες) και κόντρα σε δυνατές ομάδες.

Στο «York Road Stadium», όμως, η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Σε 5 αναμετρήσεις μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα (οριακή με 0-1) από την 8η και υποψήφια για τα πλέι οφ, Γιορκ.

Η σημερινή της αντίπαλος (νεοφώτιστη) Γκέιτσεχεντ, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα όταν καλείται να αγωνιστεί μακριά από τη δική της έδρα, έχοντας υποστεί 3 ήττες σε 4 αγώνες (0-1-3). Σε όλες η εστία της παραβιάστηκε τουλάχιστον 2 φορές. Στο 2.87 ο άσος.

Δεύτερη στάση στο Ολτρινγχαμ – Ολντερσοτ. Η ουραγός της κατηγορίας, Ολτρινγχαμ προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί. Μία ομάδα δίχως νίκη μετά από 9 αγωνιστικές (0-5-4) κόντρα σε μία Ολντερσοτ που είναι σε θετικό μομέντουμ με 2 νίκες στα 3 τελευταία (η ήττα από τη δυνατή Νοτς Κάουντι) όπου σκόραρε 8 φορές!

Σε τιμές που πλησιάζουν τον τετραπλασιασμό είναι σαφές πως υπάρχει αξία, για δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ.

Προγνωστικά Ιρλανδίας

Κλείνω, τη σημερινή στήλη με τον άσο της Φιν Χαρπς στην Ιρλανδία. Μία ομάδα που έχει στο dna της την «πάλη» για τη σωτηρία. Τα τελευταία χρόνια τη… γλιτώνει στο παρά ένα και φέτος θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Μόλις έναν πόντο πίσω από την Γιου Σι Ντι και με 7 αγωνιστικές να απομένουν, παιχνίδια σαν το σημερινό κόντρα στην αδιάφορη Μποέμιανς είναι «σημειωμένα» σ’ αυτά που πρέπει να κερδίσει.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι προέρχεται από 2 διαδοχικές εντός έδρας νίκες, ενώ και η θετική πρόσφατη παράδοση κόντρα στην αντίπαλό της της δίνει ένα επιπλέον boostάρισμα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

ΙΡΛ1 – 24/9 – 18:00 – Φιν Χαρπς – Μποέμιανς: 1 (3.30) με 22 μονάδες στην Winmasters

Trixie Winmasters

ΙΡΛ1 – 24/9 – 18:00 – Φιν Χαρπς – Μποέμιανς: 1 (3.30)

ΑΓΓΝ – 24/9 – 17:00 – Ολτρινγχαμ – Ολντερσοτ: 2 (3.50)

ΑΓΓΝ – 24/9 – 17:00 – Μέιντενχεντ – Γκέιτσχεντ: 1 (2.90)

Με 8 μονάδες στις δυάδες στην Winmasters και 4 στην τριάδα.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης