bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Kοντράροντας τις Ευρωπαίες σε σύστημα

Kοντράροντας τις Ευρωπαίες σε σύστημα

Το πρόγραμμα της Κυριακής (για να λέμε την αλήθεια) δείχνει καλύτερο απ’ αυτό του Σαββάτου από όπου έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές υψηλών αποδόσεων οι οποίες θα παιχτούν σε Patent.

Το χθεσινό μου παιχνίδι ήταν δομημένο με τέτοιο τρόπο που μονάχα η Ντέγκερφορς να επιβεβαιωνόταν (0-0), θα έφερνε (και) μικρό κέρδος στην στήλη.

Η Σουηδέζα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά του αγώνα (που πίεσε αρκετά έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα), μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι αλλά τελικά δεν πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα.

Η Ευρώπη αποτελεί μία συνθήκη που παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των (σημερινών) σημείων, μιας και οι ομάδες είναι αναγκασμένες να κοιτάξουν και τα επόμενα παιχνίδια, ενώ υπάρχει και ο παράγοντας κούραση λόγω διαδοχικών υποχρεώσεων.

Ουνιόν Ντε Σιλουάζ – Γκενκ

Πάνω σ’ αυτό που ανέφερα στον πρόλογο θα «πατήσω» επιλέγοντας την κόντρα της Ουνιόν Ντε Σιλουάζ. Δεν είναι μαθημένη να παίζει σε «διπλό» ταμπλό, ομάδα που πριν 1.5 χρόνο αγωνιζόταν στη 2η κατηγορία του Βελγίου. Η νίκη στην πρεμιέρα του Europa League στο Βερολίνο (Ουνιόν) τονώνει την ψυχολογία αλλά και της ανοίγει την «όρεξη».

Η αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μάλμε κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αν κάνει το 2/2 στον όμιλο και την ίδια ώρα η Ουνιόν δεν κερδίσει στην Πορτογαλία (Μπράγκα), αποκτά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Φανταστείτε, πως μπορεί αυτό να λειτουργήσει στο μυαλό των παικτών της, οι οποίοι βλέπουν σαν μία τεράστια ευκαιρία για την ποδοσφαιρική τους καριέρα την προβολή τους μέσω της διοργάνωσης.

Μπορεί να μίλησα για κόντρα της Ουνιόν, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που με ωθεί στο «διπλό» της Γκενκ. Η ομάδα του Βράνκεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (5-1-0). Στο παιχνίδι με την Σεντ Τρούιτεντ μπορεί να μην κέρδισε (0-0), αλλά συνέχισε τις καλές εμφανίσεις με την σημείωση ότι επρόκειτο για ένα ματς ειδικών συνθηκών (ντέρμπι). Το «διπλό» στο 3.10.

Τρόμσο – Μπόντο Γκλιμτ

Οσο ασχολούνται με τη Νορβηγία, είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι πάντα ένα ταξίδι στο Τρόμσο είναι τουλάχιστον απαιτητικό για κάθε Νορβηγικό σύλλογο. Παραδοσιακά ομάδα έδρας, μετράει 4 σερί νίκες και το φετινό της σερί είναι στο 6-3-1 ενώ σχεδόν πάντα έχει την στήριξη των οπαδών της. Ενας παραπάνω λόγος ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί ντέρμπι. Η παράδοση τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή για τη γηπεδούχο, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου είχε το πάνω χέρι, αλλά υπάρχουν παράμετροι που μπορεί να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ της.

Ο κυριότερος αφορά τη συμμετοχή της Μπόντο Γκλιμτ στην Ευρώπη και το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε την Ολλανδία. Η περυσινή πορεία της οποίας στο Κόνφερενς Λιγκ επέφερε πολλά θετικά, όπως οι πωλήσεις παικτών, πέρα από έσοδα.

Η πρόσφατη βαριά ήττα από την Μόλντε, σβήνει κάθε ελπίδα για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, κάτι που ενδεχομένως να ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Με ρίσκο στον άσο, αλλά αν μη τι άλλο βάσει των παραπάνω αξίζει στο 4.00 να ψάξουμε την έκπληξη.

ΑΖ Αλκμάαρ – Τβέντε

Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες, αλλά με την ΑΖ να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς λόγω Ευρώπης που είναι λογικό να δημιουργεί κούραση στους παίκτες της.

Μάλιστα, σήμερα η ΑΖ είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί σε ένα ακόμα αγώνα (τον πιο απαιτητικό όσο λείπει) δίχως τον δικό μας, Παυλίδη που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 6 τέρματα και 6 ασίστ σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Αν προσθέσουμε και αυτήν του μεσοεπιθετικού Κάρλσον – μιλάμε για τους 2 περυσινούς πρώτους σκόρερ της με 35 τέρματα στην Ολλανδική Eredevisie (54% των συνολικών περυσινών της τερμάτων)- καταλαβαίνετε την σημαντικότητα των απουσιών της. Αλλά και αυτήν του αμυντικού Ιντί, που την περυσινή σεζόν δεν βγήκε σε κανένα από την ενδεκάδα της.

Η Τβέντε, έρχεται από την καλύτερη της φετινή εμφάνιση όπου κέρδισε με 2-1 την PSV και έχοντας διώξει από… πάνω της τον βραχνά της Ευρώπης, είναι σαφώς πιο φρέσκια και έτοιμη για ένα ακόμα μεγάλο αποτέλεσμα. Στο 4.00 το «διπλό» για 2 ομάδες που είναι σχεδόν ισάξιες και πέρυσι είχαν 7 βαθμούς διαφορά (υπέρ της Τβέντε!).

Και σήμερα παιχνίδι με υψηλό ρίσκο, αλλά σε αποδόσεις που αξίζει να το πάρεις. Σίγουρα θα χρειαστούμε και λίγη τύχη (που δεν είχαμε εχθές), όπως και την πρώιμη πληρωμή της Bet365.

Το παιχνίδι μου:

Patent Bet365*:

ΟΛΛ1 – 11/9 – 17:45 – ΑΖ – Τβέντε: 2 (4.00) με 15 μονάδες

ΝΟΡΒ1 -11/9 – 19:00 – Τρόμσο – Μπόντο Γκλιμτ: 1 (4.00) με 15 μονάδες

ΒΕΛ1 – 11/9 – 19:30 – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Γκενκ: 2 (3.10) με 20 μονάδες

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα απόδοσης 49.60.

Σύνολο: 74 μονάδες

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης