novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με τρία αουτσάιντερ άνω του 3.00

Με τρία αουτσάιντερ άνω του 3.00

Πλούσιο πρόγραμμα στο Σαββατιάτικο στοιχηματικό κουπόνι, παρότι υπήρξαν αναβολές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά προέκυψαν 3 επιλογές, όλες σε αποδόσεις άνω του 3.00.

Πολωνία: Πρωτοπόρος σε τιμές αουτσάιντερ η Βίσλα Πλοκ

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά η Βίσλα Πλοκ αποτελεί την ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν. Ηδη, έχουμε συμπληρώσει 8 αγωνιστικές (όπερ σημαίνει το 25% της σεζόν) και η ομάδα από το Πλοκ όχι μόνο καταφέρνει να διατηρείται στη θέση της, αλλά διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση και μία από τις καλύτερες αμυντικές λειτουργίες.

Μπορεί το πρόσφατο σερί της (1-2-1) να μην εντυπωσιάζει, αλλά οι εμφανίσεις της είναι καλές και θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους πόντους. Στο πιο πρόσφατο, η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε – ενώ προηγούνταν- λίγο πριν το 60’ άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση.

Η Ραντόμιακ έπειτα από ένα δυνατό σερί νικών, επανήλθε στην πραγματικότητα με δύο διαδοχικές ήττες όπου δεν κατόρθωσε ούτε να σκοράρει. Οι εντός έδρας επιδόσεις της δίνουν «πάτημα» για την κόντρα της (1-1-2), με τη μοναδική νίκη της να έρχεται κόντρα στην ουραγό Λέχια των 5 ηττών σε 7 αγώνες. Το «διπλό» στο 3.40 ξεφεύγει, δεν θα το έδινε πάνω από 2.90.

Β’ Ισπανίας: Αδικείται από το σετ η Αλμπαθέτε 

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ίδιο επιχείρημα με την Βίσλα Πλοκ για να στηρίξω την επιλογή μου να ποντάρω στην Αλμπαθέτε. Και αυτό γιατί, μπορεί η Λας Πάλμας να κέρδισε την Παρασκευή (είχε προταθεί ως σημείο της Ημέρας) και να «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της Segunda Division αλλά με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στην κορυφή βρισκόταν η Αλμπαθέτε.

Εκεί, όπου μπορεί να επιστρέψει σήμερα αν καταφέρει να ξεπεράσει (και) το εμπόδιο της Καρταχένα. Μπορεί να συζητάμε για μία κατηγορία όπου η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και τα «διπλά» δεν επιβεβαιώνονται με μεγάλη συχνότητα, αλλά οι εξαιρετικές της εμφανίσεις και το τρέχων σερί της (3-1-0) δεν αφήνει πολλούς ενδοιασμούς ταυτόχρονα με την απόδοση (3.75).

Η Καρταχένα έρχεται από ήττα στην έδρα της Μπούργος, στη βάση της μετρά μία νίκη και μία ήττα και ανήκοντας στις ομάδες που πιθανότατα θα τερματίσουν στο μέσο του πίνακα δεν μπορεί να «σηκώσει» αποδόσεις καθαρού φαβορί κόντρα σ’ αυτήν την ενισχυμένη και φορμαρισμένη Αλμπαθέτε. Η πορεία της οποίας μάλιστα έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς της, κάποιοι εκ των οποίων (περισσότεροι από 500 εκτιμάται) θα ταξιδέψουν στο πλευρό της.

Σουηδία: Το ισχυρό κίνητρο της Ντέγκερφορς

Σιγά-σιγά πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Την περασμένη εβδομάδα, η «καιόμενη» Αάλεσουντ επιβεβαίωσε την πρόβλεψή μου για νίκη σε απόδοση 4.50 στην έδρα της (ουσιαστικά αδιάφορης) Στρομγκόντσετ.

Περίπου ίδιο σενάριο στο Ντέγκερφορς – Μιάλμπι. Με την γηπεδούχο να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, καθώς έρχεται από τονωτική ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Χάκεν ενώ εντός έδρας είναι αήττητη στα 5 τελευταία (3-2-0). Το κίνητρο ισχυρό, καθώς απέχει 5 πόντους από την απευθείας σωτηρία 9 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Το πρόγραμμα της στη συνέχεια είναι δύσκολο, οπότε η νίκη σήμερα είναι πολύτιμη.

Η Μιάλμπι, από την άλλη μεριά, είναι ουσιαστικά αδιάφορη έχοντας απόσταση 15 πόντων από τις θέσεις των μπαράζ. Η χρονική στιγμή δεν μοιάζει ιδανική, καθότι υπάρχει «μουρμούρα» έχοντας προκύψει θέμα με τον τεχνικό της (έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων) και εντός έδρας συντριβή (1-4) από την Γκέτεμποργκ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Bet365*:

ΣΟΥ1 -10/9 – 18:30 – Ντέγκερφορς – Μιάλμπι: 1 (3.10) με 20 μονάδες

Trixie Bet365*:

ΣΟΥ1 – 10/9 – 18:30 – Ντέγκερφορς – Μιάλμπι: 1 (3.10)

ΠΟΛ1 – 10/9 – 18:30 – Ραντόμιακ – Βίσλα Πλοκ: 2 (3.40)

ΙΣΠ2 – 10/9 – 19:30 – Καρταχένα – Αλμπαθέτε: 2 (3.75)

Με 10 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα.

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης