bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα η Λας Πάλμας

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Φράιμπουργκ και Καραμπάγκ επιβεβαίωσαν το GG που είχε προταθεί. Έτσι η στήλη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι στοιχηματικές ειδήσεις της Ημέρας

1.«Τρίζει» η θέση του Ενρίκο Μάασεν! Στη Μπουντεσλίγκα η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τρεις σερί ήττες και ο τεχνικός τους Ενρίκο Μάασεν να βρίσκεται κάτω από έντονη αμφισβήτηση.

2.Τρομερή παράδοση για τη Χιρόνα! Στη Λα Λίγκα η Χιρόνα τίθεται αντιμέτωπη με τη Βαγιαδολίδ, με τους γηπεδούχους να τρέχουν εξαιρετική παράδοση απέναντι στους φιλοξενούμενους, καθώς δεν έχουν ηττηθεί πότε στο «Μοντιλίβι» (5-2-0 το σερί).

3.Προϋποθέσεις για γκολ στο Λανς – Τρουά! Στη Γαλλική Λιγκ 1 η Λανς φιλοξενεί την Τρουά, με τις δύο ομάδες να είναι άκρως επιθετικής φιλοσοφίας, ενώ μετράνε τρία Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους. Υψηλότερη τιμή του Over 2,5 το 1,68 της Winmasters.

4.Χωρίς τον τεχνικό της η Γκιμαράες! Στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας η Γκιμαράες αντιμετωπίζει την Σάντα Κλάρα, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στο παιχνίδι χωρίς τον τεχνικό Μορένο, καθώς αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με την Μπράγκα.

Το σημείο της Παρασκευής

Η σημερινή επιλογή της ημέρας έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και είναι ο άσος της Λας Πάλμας με αντίπαλο τη Λεγκάνες σε απόδοση 1.99 από την Winmasters.

Η Λας Πάλμας έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν (2-2-0. 3η θέση) και σε σύγκριση με την περσινή σεζόν έχει βελτιωθεί αμυντικά, καθώς δεν δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ (μόλις ένα τέρμα έχει δεχτεί σε 4 ματς).

Στην αντίπερα όχθη, η Λεγκάνες πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Σεγκούντα αλλά χρειάστηκε να μείνει η αντίπαλος της με δέκα παίκτες. Η γενικότερη εικόνα των φιλοξενούμενων δεν είναι κακή, αλλά έχουν τρομερό θέμα στο γκολ κάτι που φάνηκε και στα δύο πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους (2/2 ήττες χωρίς να σκοράρουν).

Η σοβαρότητα που βγάζει η γηπεδούχος ομάδα σε συνδυασμό με την νωθρότητα της Λεγκανές μας οδηγούν στον καλοπληρωμένο άσο.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
22:00Λας Πάλμας- Λεγκάνες1 @1.991 μονάδες
Κάβα-0,27ROI99,41%
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης