novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με δυάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Με δυάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Συνέχεια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με πληθώρα αναμετρήσεων σε Γιουρόπα Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Οι Κυπριακές ομάδες ξεκινούν την Ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους με τον Σήφη να έχει άρθρο με προτάσεις.

Μάλμε – Μπράγκα

Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της σεζόν η Πορτογαλική ομάδα, έχοντας σερί 4-1-0 στο πρωτάθλημα. Η Μπράγκα κινείτε μεθοδικά και η εξέλιξή της είναι σημαντική τα τελευταία χρόνια. Ο ορισμός της «ομάδας», είτε έχει απουσίες (όπως σήμερα με τα 2 βασικά στόπερ), είτε όχι.

Το ταξίδι στη Σουηδία δεν θα είναι εύκολο για την αναμέτρηση με τη Μάλμε, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο (Ουνιόν Βερολίνου & Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ), το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημειωμένο στο πρόγραμμα των Πορτογάλων.

Ποιοτικά, η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Μάλμε (2 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα Σουηδίας) και έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1.90 περίμενα το «διπλό», το βρίσκω στο 2.27 της Parimatch και θα το ποντάρω.

Στουρμ Γκρατς – Μίντιλαντ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το over σε τιμές αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι Αυστριακοί διαθέτουν επιθετική ποιότητα αλλά παράλληλα έχουν και αμυντικές αδυναμίες.

Η Μίντιλαντ είναι μία φύση επιθετική ομάδα, χαρακτηριστικό είναι ότι μακριά από την έδρα της έχει καταγράψει 4 over4.5 στα 5 τελευταία παιχνίδια. Η Στουρμ Γκρατς θα πρέπει να πάρει κάτι από το παιχνίδι αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, κάτι που ενδεχομένως να την κάνει πιο επιθετική.

Δύο ακόμα πιθανά over

Δύο ζευγάρια έχω σημειωμένα ως πιθανά over και είναι τα Φράιμπουργκ – Καραμπάκ και Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου. Γηπεδούχοι που δίνουν ρυθμό στα παιχνίδια τους και έχουν ως στόχο τη νίκη. Η Φράιμπουργκ διαθέτει φουλ ψυχολογία ούσα πρωτοπόρος στο Γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ και η Καραμπάκ συνηθίζει να σκοράρει διαθέτοντας δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή. Για την Φενέρμπαχτσε και το πως ο Ζεσούς θέλει να παρουσιάσει ένα πιο επιθετικό πλάνο παιχνιδιού έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα1 Parimatch:

8/9 – 19:45 – Μάλμε – Μπράγκα: 2 (2.27)

8/9 – 22:00 – Στουρμ Γκρατς – Μίντιλαντ: over (1.92)

Στη δυάδα απόδοσης 4.36 ποντάρισμα 15 μονάδων

Δυάδα 2 Stoiximan:

8/9 – 19:45 – Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου: over (1.75)

8/9 – 22:00 – Φράιμπουργκ – Καραμπάκ: over (1.70)

Στη δυάδα απόδοσης 2.97 ποντάρισμα 20 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης