bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η Κύπρος μεγαλώνει και… πληρώνει

Η Κύπρος μεγαλώνει και… πληρώνει

Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι η Νάπολι και απέναντι σε μια «μουδιασμένη» Λίβερπουλ, πήρε μια μεγάλη νίκη με σκορ 4-1. Αυτό που μετράει για εμάς είναι η ασίστ που έδωσε ο Zielinski και την είχαμε ποντάρει σε απόδοση 5,00. Στο άλλο μας χθεσινό ποντάρισμα, την Μαρσέιγ, μετά την κόκκινη κάρτα άρχισα να μην ελπίζω για το διπλό και την δυάδα που θα έφερνε την ισορροπία στην κάβα μας. Η Μαρσέιγ όμως, πριν δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο 47’ του δευτέρου ημιχρόνου και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η ομάδα που έχει υπό τον έλεγχο της το παιχνίδι, με περισσότερη κατοχή και πίεση στον αντίπαλο.

Συνεχίζουμε στο σήμερα όπου η μικρή Κύπρος μεγαλώνει καθώς έχουμε τριπλή εκπροσώπηση στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ελπίζω σε καλές εμφανίσει και νίκες που θα μας φέρουν πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Europa League

ΑΕΚ – Ρεν

Στην «Αρένα» η ΑΕΚ υποδέχεται την Ρεν, την ομάδα που ίσως είναι η καλύτερη του ομίλου αλλά και το φαβορί για την 1η θέση στο όμιλο, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου. Στοιχηματικά όμως αν και η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ, η απόδοση του άσσου αξίζει την προσοχή μας. Στα 5,17 φτάνει η απόδοση για νίκη της ΑΕΚ στην Stoiximan.

Ο  πρώτος λόγος που κοιτάω την περίπτωση του άσσου είναι γιατί δίνω περισσότερες πιθανότητες για νίκη της ΑΕΚ σε σχέση με την εκτίμηση των μπουκ. Για παράδειγμα το 5,17 ισοδυναμεί με 19,34% πιθανότητα νίκης για την ΑΕΚ με βάση τους μπουκ, την στιγμή που η δική μου εκτίμηση είναι στα 30%, δηλαδή η δική μου σωστή απόδοση της ΑΕΚ είναι 3,33.

Ο δεύτερος λόγος είναι η εκτός έδρας επίδοση της Ρεν. Μακριά από την έδρα της δεν έχει πάρει νίκη φέτος σε 3 παιχνίδια. Εδώ στην Κύπρο θα έχει εναντίων της και την ζέστη αλλά και την κούραση καθώς έπαιξε την Κυριακή στην έδρα της Τρουά, μια έδρα που απέχει κάπου στα 480km από την έδρα της, ενώ τώρα θα ταξιδέψει κάπου στα 3300km. Μπαίνουν και αυτά στην εξίσωση.

Στο δύσκολο κομμάτι έχουμε το ότι η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα μας, έπαιξε όμως καλό ποδόσφαιρο και άξιζε κάτι περισσότερο από ότι πήρε. Ένα άλλο δύσκολο κομμάτι για την ΑΕΚ είναι το ότι η Ρεν έχει τα ίδια νούμερα με την Παρί. Έφτιαξε 83 τελικές από ανοιχτό παιχνίδι σε 6 αγώνες και 25 από στημένες φάσεις. Ακριβώς τα ίδια νούμερα με την Παρί. Το θέμα είναι δεν σκοράρει όσο θα έπρεπε και αυτό θέλει να συνεχίσει και απόψε ο προπονητής της ΑΕΚ με βάση τα όσα δήλωσε.

Άσσος λοιπόν στο παιχνίδι με απόδοση 5,17. Επίσης, λόγο του ότι η Ρεν φέτος έχει ήδη 2 πέναλτι εναντίων της, τα οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της, έψαξα το ενδεχόμενο να υπάρχει πέναλτι στο παιχνίδι που το βρήκα στα 2,80 ενώ στα 8,00 είναι το να σκοράρει με πέναλτι η ΑΕΚ και στα 26,00 το να χάσει πέναλτι η ΑΕΚ. Πολύ καλό το τελευταίο, έτσι για να κάνει το τρία στα τρία ο τερματοφύλακας της Ρεν.

Ομόνοια – Σέριφ Τίρασπολ

Στο «ΓΣΠ» η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί σε ένα εξαιρετικά δύσκολο όμιλο. Απέναντι στην Σέριφ Τιρασπόλ η Όμονοια είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά εδώ οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν βγάλει πολύ σωστά τις αποδόσεις και έτσι δεν υπάρχει κάπου αξία για να μπλέξουμε.

Η Σέριφ δυσκολεύτηκε αρκετά να περάσει από την Pyunik FC καθώς σε δύο παιχνίδια έφερε 0-0 μαζί της. Αντίθετα, η Ομόνοια πέρασε με άνεση από την Γάνδη με συνολικό σκορ 4-0 και πολύ καλές εμφανίσεις. Σε τέσσερα ματς λοιπόν των δύο αυτών ομάδων είχαμε χαμηλό σκορ και 4 στα 4 under. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Δεν υπάρχει το άγχος του αποκλεισμού καθώς είμαστε ήδη στους ομίλους και αυτή είναι η ευκαιρία τους για βαθμούς στον όμιλο καθώς Μαν. Γιουνάιτετ και Σοσιεδάδ είναι σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν θα πούμε ότι δεν γίνεται γιατί στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και ίσως όλοι να θυμάστε την περσινή πορεία της Σέριφ στο Champions League. Το over κινείται σε αποδόσεις κάπου στα 2,25 και εκεί είναι που αξίζει να μπλέξουμε με αυτό το παιχνίδι. Στην Winamsters φτάνει μέχρι και 2,33 έτσι μπορούμε να μιλήσουμε για στοιχηματική αξία.

Europa Conference League

Βαντούζ – Απόλλων

Πολύ πιθανό να έκανε και καλό στον Απόλλωνα το ότι αγωνίζεται στο Conference League. Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι σε ένα όμιλο που μπορεί ακόμη για την πρωτιά ενώ το ελάχιστο που πρέπει να κάνει είναι να πάρει την 2η θέση.

Αρχίζει το πρόγραμμα του από την έδρα της Βαντούζ στο Λίχνεσταϊν. Η Βαντούζ αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Ελβετίας και σε 7 αγώνες δεν έχει πάρει ακόμη νίκη. Στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις όμως αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Δεν κέρδισε καμία ομάδα στην έδρα της, όπου αντιμετώπισε κατά σειρά τις Κόπερ, Κόνιασπορ και Ραπίντ Βιέννης αλλά τις κέρδισε εκτός έδρας.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μέτριες εμφανίσεις αλλά πήρε δύο νίκες σε δύο αγώνες με σκορ 1-0. Με σοβαρότητα και καλό ποδόσφαιρο ο Απόλλωνας μπορεί να πάρει το διπλό στην έδρα της Βαντούζ. Στοιχηματικά το διπλό είναι στα 2,36 στην Stoiximan. Εγώ προσωπικά δεν θα βάλω το διπλό στο παιχνίδι μου καθώς δεν περιέχει την απαραίτητη στοιχηματική αξία και γιατί η Βαντούζ έβαζε δύσκολα στις αντιπάλους της σε όλα τα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Εν Κατακλείδι…

Από όσα ανέφερα πιο πάνω θα κρατήσω δύο επιλογές από το παιχνίδι της ΑΕΚ. Τον άσσο για τον οποίο πιστεύω πως η ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει και από την στιγμή που υπάρχει μπόλικη αξία τον θέλω αλλά και την έμπνευση με τα πέναλτι και στο να χάσει πέναλτι η ΑΕΚ σε απόδοση 26,00.

Το παιχνίδι μου

Μονά (Stoiximan):

EUL – 08/09, 19:45 – ΑΕΚ – Ρεν: 1 @5.17 *16 μονάδες

EUL – 08/09, 19:45 – ΑΕΚ – Ρεν: ΑΕΚ, να χάσει πέναλτι @26.00 *4 μονάδες

Σήφης

Σήφης

WLLLLLLLWLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+255.65822173.654.35127.58%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης